Talismani, kas nes veiksmi. Nepalaidiet tos garām!


“Ķer veiksmi aiz astes” – zināms teiciens? Tas nemaz nav radies nejauši. Fortūnai patīk pozitīvi, godīgi un uzmanīgi cilvēki. Viņiem vienmēr veicas vairāk, nekā citiem. Par pakaviem un tamlīdzīgām lietām jūs noteikti būsiet jau dzirdējuši, taču pastāv vēl daži pavisam negaidīti un vienkārši laimes un labklājības priekšvēstneši.

1.Ceriņu zieds ar piecām ziedlapiņām: vēlmju piepildīšanās
Vai atceraties, kas jādara, ja atrodat šādu ziediņu? Tas ir jānorauj, jāiedomājas viskarstākā vēlēšanās un jāapēd. Analogs ir četrlapu āboliņš. Šādi brīnumi parādījās tad, kad termins “mutācija” vēl bija svešs. Toties iedomātais vienmēr piepildījās.

2.Atrast lazdu riekstu: laimīga laulība
Lazdu rieksts ir bagātības, auglības un veiksmīgas laulības zīme. Ja jūs jau sen un bez panākumiem meklējat savu otro pusīti, šāds atradums ir laimīgs liktenīgas satikšanās simbols. Starp citu, ķeltu ciltis lazdu riekstu uzskatīja par svētu koku.

3.Pastaiga lietū: laime
Tā ir zīme no sērijas “vienkāršāk nemēdz būt”. Vēlaties notvert veiksmi aiz astes? Uzmanīgi sekojiet laika prognozei un, ieraugot pirmos lietus mākoņus, skrieniet ārā. Tikai neaizmirstiet saģērbties siltāk un paķert lietussargu.

4.Varavīksne ziemā: vēlēšanās piepildīsies
Pateicoties fizikai, mēs visi zinām, ka nekā pārdabiska šajā dabas parādībā nav. Taču novērot varavīksni periodā no novembra līdz martam ir laba zīme. Aizveriet acis, koncentrējieties un mēģiniet vizualizēt savu kvēlāko vēlēšanos. Cilvēkiem ar tīriem nolūkiem viss piepildīsies jau tuvākajā laikā.

5.Atrast avotu: izdziedināšanās
Ja svešā vidē jūs nejauši uzdursieties avotiņam ceļa līkumā, tad ziniet, ka tas simbolizē drīzu izveseļošanos. Cita nozīme – pozitīvas pārmaiņas dzīvē.

6.Bezdelīga: laba ziņa
Ja šis putniņš ielido logā vai uz balkona, gaidiet labas ziņas. Visbiežāk tās ir saistītas ar ģimenes pieaugumu. Cita bezdelīgas vizītes interpretācija – gaidāma svarīgu lietu labvēlīga atrisināšanās. Taču šeit ir neliela piebilde: veiksme uzsmaidīs tikai tiem, kas rīkojas saskaņā ar savu sirdsapziņu.

7.Bizbizmārīte: vairāki veiksmes mēneši
Kad kukainītis nosēžas uz jums, vispirms saskaitiet punktiņus uz tā spārniņiem. Jo to ir vairāk, jo ilgāk veiksme jūs nepametīs. 1 punktiņš – 1 mēnesis. Palaidiet mārīti debesīs, noliekot to uz savas plaukstas. Pievērsiet uzmanību tam, tieši no kuras vietas mārīte aizlidos. Ja no mazā pirkstiņa, gaidiet labus jaunumus. Zeltnesis simbolizē bildinājumu. Vidējais un rādītājpirksts – veiksmi darbos. Īkšķis – kaislību.

8.Skudras mājās: peļņa
Jā, jā, tās pašas nejaukās skudras, par kuru klātbūtni mājās diez vai kāds priecājas, ir pārticības vēstneši. Tikai viens ir slikti – no tām ir ļoti grūti atbrīvoties.

9.Ķiploka daiviņa kabatā: veiksme eksāmenā vai pārrunās
Protams, ja zināšanas ir nulles līmenī, tad nekādi talismani nelīdzēs. Taču tiem, kas ir kārtīgi sagatavojušies, ķiploks nenāks par sliktu. No aromāta nebaidieties, vienkārši ielieciet ķiploku plastmasas maisiņā.

10.Pakavs: veiksme un bagātība
Mūsdienās vairs reti kāds jāj ar zirgu vai brauc ar pajūgu. Taču pakavu vērtība līdz ar to nav mazinājusies, bet tikai augusi.

11.Nagla: veiksme
Vēls viens atradums, kas nes par veiksmi. Kā vēsta ticējumi, nagla ir noteikti jāpaceļ, jānotīra no dubļiem un vienmēr jānēsā līdzi. Tā pasargās no ļaunas acs un pievilks pozitīvo.

Pievienot komentāru