Tests minūtes laikā pateiks, kā pārvarēt grūto dzīves situāciju

6.Bildīte ar putniem liecina par to, ka jums ir milzīgs potenciāls, taču jūs neesiet pārliecināts par sevi. Jums vajadzētu noticēt sev. Jo jums taču aiz muguras jau ir uzvaru pieredze. Tad atcerieties par tām un rīkojieties. Jums viss izdosies!

7.Bilde ar meiteni cepurē liecina par to, ka jūs esat optimists. Jūs esat ļoti priecīgs un gaišs cilvēks, kas dāvā prieku apkārtējiem. Šobrīd jums vajadzētu vienkārši nomierināties un necensties kaut ko mainīt. Situācija mainīsies uz labo pusi pati no sevis.

8.Jūs esiet pārāk atkarīgs no apkārtējo viedokļa. Neuztveriet apkārtējo kritiku nopietni un neapvainojieties uz viņiem. Jo tas ir tikai viņu uzskats par dzīvi, nevis jūsējais. Piedodiet visiem saviem pāridarītājiem un nedomājiet vairs par viņiem.

9.Attēls ar suni liecina par to, ka jūs pārāk saasiniet situāciju ap sevi. Jūsu problēmas ir pārāk pārspīlētas. Nevajag tik pesimistiski raudzīties uz dzīvi. Tas jums nepalīdzēs problēmu risināšanā.

10.Bildīte ar kaķi stāsta, ka jums nepietiek siltu attiecību, mīlestības un tuvu cilvēku līdzdalības. Parunājieties ar draugiem vai piezvaniet vecākiem. Neaizmirstiet par siltu draudzīgu sabiedrību, tieši tā jums šobrīd ir nepieciešama.

11.Jūs nožēlojat pagātni. Atmiņas par pagātnes kļūdām dzīvē liedz jums virzīties uz priekšu. Piedodiet sev, jo katram cilvēkam ir tiesības kļūdīties. Atlaidiet pagātni ar pateicību un ejiet tālāk. Viss būs labi!

12.Jūs pārāk emocionāli reaģējat uz visu. Nekrājiet sevī kaitīgās emocijas, tādas, kā dusmas, skaudība, aizvainojums. Tas ir visneproduktīvākais no visa, kas jums vajadzīgs. Labāk pievērsieties pašattīstībai, jums taču ir tik milzīgs potenciāls.

COMMENTS

Pievienot komentāru