Lūk, kādai aptuveni ir jābūt ēdienkartei nedēļu no vietas.
1. diena
Brokastīs obligāti jāapēd puse greipfrūta. Varat pēc izvēles apēst 100 gramus vistas krūtiņas vai 50 g liesu šķiņķi. Ja nevarat dzīvot bez kafijas, tad to var dzert, tikai bez piena un, protams, cukura. Pusdienās no sākuma apēdiet veselu greipfrūtu, un pēc tam dārzeņu salātus (200 grami) pēc jūsu izvēles, kas aplieti ar citrona sulu. Stundu pēc ēšanas varat padzert tēju. Vakariņās pagatavojiet 100 gramus vārītas vai grillētas gaļas un 50 gramus salātus. Iesakām iedzert ingvera tēju ar medu.
2. diena
Brokastojam ar divām vārītām olām un pusīti greipfrūta, kuru vēlams apēst pēc 10 – 15 minūtēm. Pusdienās apēdam veselu greipfrūtu un pāris šķēlītes siera (to jūs varat apēst ar pāris kviešu maizītēm) vai aizstāt sieru ar liesu biezpienu. Vakariņās – vārīta zivs (ne vairāk par 200 gramiem) un salāti. Pirms miega iesakām izdzert zaļo tēju.
3. diena
Brokastīs apēst veselu greipfrūtu pēc tam, kad apēsti 200 grami auzu biezputras, kas vārīta ūdenī bez sāls. Vai arī izvārīta liesā pienā. Pusdienās izvāriet dārzeņu zupu, kas vārīta ūdeni un nevis buljonā, vēlams bez kartupeļiem. Un papildus vēl viens greipfrūts. Vakariņās – 200 grami vistas krūtiņas, tomāts un puse greipfrūta..
4. diena
Vārīta ola un tomātu sula brokastīs. Vēlams izvēlēties tādu sulu, kurā ir vismazāk konservantu. Tā kā veikala sulās ir daudz cukura, iesakām ieliet pusglāzi ar sulu un atšķaidīt ar ūdeni. Garša nepazudīs, bet jūs uzņemsiet mazāk kalorijas. Pusdienās – viens greipfrūts un zaļo dārzeņu un burkānu salāti (300 – 400 grami). Vakariņās – sautētu dārzeņu porcija un vesels greipfrūts. Pirms miega varat izdzert glāzi liesa kefīra.
5. diena
Greipfrūts un apelsīns, varat samaisīt un uztaisīt salātus, pievienojot ābolu. Pusdienās – viens cepts kartupelis un zaļo dārzeņu salāti. Vakariņās ēdam 200 gramus liellopu gaļas vai zivi, divus tomātus un greipfrūtu.
6. diena
Brokastojiet ar vienu vārītu olu, maizes vai grauzdētas maizes gabaliņu un pusi greipfrūta. Pusdienās varat pēc izvēles pagatavot salātus un dārzeņiem vai zupu (ar brokoļiem un kāpostiem). Vakariņās – 200 grami vistas gaļas un vesels greipfrūts.
7. diena
Divas sakultas olas, puse greipfrūta. Uzreiz pēc brokastīm izdzeriet tēju ar citronu. Pusdienojam ar tomātu un gurķu salātiem, varat pievienot lapu salātus un liesu sieru. Vakariņās – vārīta vista (200 grami). Vēlams vairāk neko neēst, bet, ja nevarat aizmigt izsalkuma dēļ, tad izdzeriet glāzi kefīra.
Protams, neaizmirstiet par ūdeni, izdzeriet vismaz 8 glāzes dienā obligāti. Sadaliet tās un atcerieties, ka uzreiz pēc ēšanas ūdeni dzert nedrīkst, tikai pēc pusstundas.
Neslēpsim, ka diēta nav ļoti lēta, jo greipfrūts ir salīdzinoši dārgs produkts, bet tas ir tā vērts, jo nedēļas laikā jūs atveseļosiet savu organismu un notievēsiet ne mazāk kā par 5 kilogramiem! Neviens neizslēdz sportu, bet, ja pat nav tam laika, vienkārši vairāk kustieties.
Novēlam jums pazaudēt pēc iespējas vairāk lieko kilogramu šīs diētas beigās, un ziniet, ka viss ir jūsu rokās. Nepadodieties,un jūs izskatīsieties labāk par visiem!
Avots: