Tikai īsts vīrietis var patiesi mīlēt un atbalstīt spēcīgu sievieti

Es zinu savu vērtību. Es augsti novērtēju savu laiku. Es izbaudu un izdzīvoju savu brīvību. Es saldi smejos. Es esmu brīva. Es smagi strādāju pie lietām, kuras man patīk. Es precīzi zinu to, ko esmu pelnījusi un par ko cīnījos. Esmu stipra, drosmīga un dažreiz rupja. Bet tas nenozīmē, ka es neesmu spējīga mīlēt.

Es varu būt bezbailīga un daudz ko uzdrīkstēties, bet, kad runa ir par mīlestību, man ir liela sirds un trausla dvēsele.
Tāpēc, lūdzu, ja jūs domājiet spēlēties ar mani, labāk apstājieties, pirms izdariet nepareizo soli, un, galu galā, nožēlojiet savu pēdējo lēmumu.
Es esmu sieviete, kas tic mīlestībai, bet nekad nebaidīsies pateikt NĒ, kad kaut kas neliksies pareizi. Man nav bail būt vienai. Nekad nav bijis. Man nav problēmu pārtraukt ar jums kontaktu, ja es jūtu, ka jūsu nodomi ir tumši un šaubīgi.
Tātad, ja jūs neesat gatavs izaicināt un pieņemt manu mežonīgo pusi, neaiciniet mani uz randiņu. Nemēģiniet pat likt man mainīt savu viedokli. Jo es vienmēr pastāvu par savu viedokli. Lai kas arī notiktu, mana vērtību sistēma vienmēr būs mana prioritāte.
Es reiz dzirdēju kādu sakām, ka “Alfa dāmas ir bezbailīgās karotājas, kas dod mūsu pasaulei cerību. Cerību uz labāku un vienlīdzīgāku nākotni mums pārējām sievietēm.”

Es varu godīgi teikt, ka ir liels prieks saprast to, ka man kaut kā ir izdevies būt par piemēru, motivāciju vai iedvesmu dažu cilvēku izaugsmei un labklājībai.

Jo es patiesi cīnos par lietām, kurām ticu.
Tieši tāpēc, runājot par mīlestību, es nekad nesamierināšos ar kaut ko parastu. Es nekad nesamierināšos ar kādu, kurš mani uzskata par pašsaprotamu. Es nekad nepieņemšu lēmumu būt kopā ar emocionāli nepieejamu vīrieti. Es nekad nesamierināšos tikai ar kaut ko “ērtu”.

Es gribu aizraušanos, uguņošanu. Es gribu saistības. Bet, pats galvenais, es gribu brīvību.

Es gribu savu brīvību.

Un es gribu kādu, kuram nebūs problēmu pieņemt faktu, ka man ir mana personīgā telpa. Kāds, kurš pieņems manas emocijas, cienīs manu darbu un iedvesmos mani augt vēl augstāk.
Es vēlos kādu, kurš nebaidīsies no manas drosmes un spēka dzīvot.
Nevis manipulējošu cilvēku, kurš uzskata, ka jūrā ir daudz citu zivju. Un noteikti ne kādu, kurš nespēs tikt galā ar manām tīrajām emocijām un spēcīgo personību.

Tieši tāpēc tikai īsts vīrietis var atbalstīt, mīlēt un lolot jaudīgu alfa sieviete.

Šīs pārsteidzošās, dzīvās būtnes ir visretākās sugas Visumā. Tas ir patiesi skumji, ka vairums vīriešu nekad neļaus savai sievietei būt līdzvērtīgai partnerei attiecībās. Tas ir patiesi skumji, ka lielākajai daļai cilvēku ir jāparāda pārākums un pārsvars pār savu partneri.

Man, personīgi, ir žēl šo cilvēku. Galvenokārt tāpēc, ka viņi joprojām sapņo. Viņi vienkārši baidās atvērt acis patiesībai un aptvert cita veida realitāti.

Tātad, šis attiecas uz cilvēku, kurš izmisīgi mēģina mani ievilināt seklās attiecībās.

Netiecieties ar mani, ja neesat gatavs mīlestībai. Netiecieties ar mani, ja nedomājiet parādīt, kāds jūs patiesībā esiet. Netiecieties ar mani, ja jums ir vajadzīgs vienas nakts sakars.
Netiecieties ar mani, ja esat emocionāli nenobriedis un pārāk nobijies, lai būtu kopā ar sievieti, kuras ego varētu būt lielākas par jūsu. Netiecieties ar mani, ja nevarat būt godīgs pret mani. Netiecieties ar mani, ja es esmu jūsu attiecību plāksteris.
Es nekad nesamierināšos ar neko citu kā romantiku, tīru, neapstrādātu, visu patērējošu, valdzinošu un nevaru dzīvot-bez-viens otra mīlestību.
Ja jūs neesat gatavs atdoties sievietei ar stipru sirdi, vienkārši netiecieties ar mani un ļaujiet man būt.

Īstais vīrietis mani atpazīs un novērtēs tādu, kāda es patiesībā esmu.

Pievienot komentāru