Tikai viena sastāvdaļa, kas palīdzēs cīņā pret grumbām. Kaut es būtu šo zinājusi agrāk!

Veic procedūru 1 — 2 reizes nedēļā un no grumbām nepaliks ne miņas.

Pirmā recepte

Rūpīgi saspaidi viena gatava banāna mīkstumu. Pievieno vienu ēdamkaroti medus un divas ēdamkarotes svaiga krējuma (taukainai ādai ieteicams maisījumam pievienot pusi tējkarotes citrona sulas).

Rūpīgi visu samaisi, līdz iegūta viendabīga masa, tad to uzliec uz tīras, sasildītas sejas ādas. Pēc divdesmit minūtēm nomazgā seju ar siltu ūdeni un apslauki seju ar ledu, kas pagatavots no kumelīšu novārījuma vai kvalitatīvas zaļās tējas.

Otrā recepte

Saspaidi pusi banāna mīkstumu līdz viendabīgai masai. Sagatavoto masu sajauc ar olas dzeltenumu un vienu tējkarote olīveļļas vai riekstu eļļas. Plānā kārtiņā vienmērīgi uzklāj uz ādas un atstāj uz divdesmit minūtēm. Pēc procedūras atlikušo masku viegli noņemt, izmantojot siltu ūdeni un vates tamponu.

Trešā recepte

Nepieciešams sajaukt vienu ēdamkaroti banānu mīkstuma ar vienu tējkaroti citrona sulas un vienu svaigu olas baltumu. Tagad visu saputo mikserī līdz iegūsi viendabīgu pastu, pēc tam plānā kārtiņā uzliec masku uz sejas un atstāj uz piecpadsmit minūtēm. Pēc norādītā laika vajadzētu nomazgāt seju ar vēso ūdeni vairākas reizes, bet pēc tam notīrīt ādu ar vates tamponu, kas ir piesūcināts ar kumelīšu novārījumu (viena tējkarotīte izejvielas uz vienu litru attīrīta karstā ūdens).

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru