Top 3 reliģiozākās Zodiaka zīmes

Ticēt vai neticēt Dievam?! Ir brīži, kad gandrīz katrs no mums meklē atbildi uz šo eksistenciālo jautājumu, taču šajā rakstā mēs pastāstīsim par 3 visreliģiozākajām Zodiaka zīmēm!

Par ticību un reliģiju atbild planētas Jupiters un Neptūns, tāpēc arī cilvēki, kas pakļauti kādai reliģijai,visbiežāk ir dzimuši zem tām Zodiaka zīmēm, kas atrodas šo abu planētu pārvaldībā, bet kuri tad ir šo 3 Zodiaka zīmju pārstāvji?!Vai arī kāds no jums ir viņu skaitā?!

 

STRĒLNIEKS

Šo zīmi pārvalda planēta Jupiters, kas vada cilvēkus sava garīgā ceļa meklējumos. Daudzi Strēlnieki agrāk vai vēlāk sāk ticēt Dievam, jo tas ir ielikts kaut kur dziļi viņu būtībā. Strēlniekus ļoti bieži piesaista reliģiozie rituāli un ceremonijas. Pat tad, ja viņi nav gatavi tiem sekot un tos ievērot, viņi ar interesi pēta reliģisko pasauli no kultūrvēsturiskā skatu punkta. Šīs zīmes pārstāvjus fascinē tradicionālie rituāli, aiz kuriem viņi redz augstāko dievišķo būtību un gadsimtu gudrības. Tas viss Strēlniekus iedvesmo, un viņi turpina savus garīgos meklējumus ar vēl lielāku entuziasmu. Ļoti daudzi garīdznieki ir dzimuši Strēlnieka zīmē. Garīdzniecību viņi uzskata par ļoti cēlu un nepieciešamu priekš harmoniskas cilvēces attīstības, tāpēc daži no šīs zīmes pārstāvjiem kļūst par sludinātājiem un nes savas ticības gaismu pasaulē. Pats galvenais – nepadoties kārdinājumam un nekļūt par fanātiķiem! Arī tad, ja Strēlnieks nepieder nevienai no reliģijām, viņš tik un tā uzskata, ka ka pasaulē ir kādas augstākas būtnes, šajā gadījumā šīs zīmes pārstāvji var atrast savu patiesību reliģiozi – filozofiskās lietās.

ZIVIS

Šo zīmi pārvalda planēta Neptūns, kas liek šīs zīmes pārstāvjiem uz pasauli raudzīties ar visnotaļ mistisku skatu. Lielākā daļa šo cilvēku uzskata, ka pasaulē eksistē ne tikai tas, ko mēs varam ieraudzīt un izskaidrot no zinātniskā viedokļa, bet ir arī ļoti daudz tā, kas parastām cilvēkam acīm nav saskatāms. Daži šīs zīmes pārstāvji tic gariem, citi vēršas pie zīlniecēm, bet vēl dažs labs pats apgūst mistiskās pasaules noslēpumus, taču pats galvenais , ticība kaut kam augstākam – tā ir reliģija! Vai zināji, ka kristietība atrodas Zivs zīmē?! Kristietības svarīgākie principi, piemēram, pazemība, nesavtīga mīlestība, palīdzēšana tuvākajiem un uzupurēšanās – ir ļoti tuvi arī šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, tāpēc Zivis sevi var atrast gandrīz jebkurā pasaules reliģijā. Viņu ticība ir ļoti dziļa, tāpēc šīs zīmes pārstāvji visbiežāk nonāk pie apziņas, ka Dievs ir jāmeklē pašiem savā dvēselē, turklāt Zivis ir tās, kuras cenšas savu dzīvi nodzīvot pēc Dieva likumiem.

VĒZIS

Šajā zīmē Jupiteram ir kulminācija, kas nozīmē to, ka šī planēta šeit ļoti spilgti izrāda savas īpašības. Rakstura ziņā Vēži ir viegli iespaidojami, emocionāli un ļoti jūtīgi. Viņu smalkā dvēsele sauc pēc aizsardzības no brutālās apkārtējās pasaules iejaukšanās. Reliģija šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem palīdz saglabāt dvēseles mieru, bet ticība Dievam pasargā viņus no destruktīvām emocijām – skaudības, dusmām un skumjām. Kā likums, Vēži kļūst par tās pašas reliģijas sekotājiem, kāda bija viņu ģimenē. Ļoti daudzi šīs zīmes pārstāvji tic zīmēm un ir ļoti māņticīgi, tāpēc pēc dabas viņiem ir nosliece uz mistisko pasaules uztveri. Viņi tic, ka eksistē kas tāds, ko mēs nevaram saredzēt, ka paralēli redzamajai pasaulei ir arī neredzamā  – “smalkā” pasaule. Daudzus šos zīmes pārstāvjus piesaista astroloģija, turklāt, būdami lieliski psihologi, viņi var kļūt izcili šajā zinātnē.

Lasi vēl: TOP 3 laimīgākie Zodiaka zīmju pārstāvji

 

 

Pievienot komentāru