Top 3 Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji ir vislielākie meļi

 

Cilvēki bieži vien savām otrajām pusītēm nevar piedot melus un krāpšanu, taču praktiski visi kaut ko mēdz slēpt! 

Reizēm meli ir piedodami – ja tie kaut kādā veidā pasargā otru cilvēku vai arī tie vienkārši ir tādi mazi labie meli, kas nevienam nekādu lielu ļaunumu nenodara, taču pavisam cita lieta ir tad, ja cilvēkam tā ir dabiska vēlme – melot, un viņš bez melošanas vairs nespēj dzīvot!

Izrādās, ka potenciālos meļus ir ļoti viegli var “atkost”, ņemot vērā viņu Zodiaka zīmi, tāpēc esam apkopojuši 3 Zodiaka zīmes, ar kuru pārstāvjiem vajadzētu būt ļoti piesardzīgiem!

Lasi vēl: Top 5 Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji ir vislielākie ballētāji

 

SVARI

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir pazīstami kā izcili intriganti, kas nekad par kaut ko nevienojas līdz galam, atļaujoties palikt noslēpumainības plīvurā tīti, turklāt viņi ir tendēti uz nelikumīgu iedzīvošanos uz citu rēķina. Jaunības gados viņi apgūst šo mānīšanās mākslu, bet tad, kad kļūst pieauguši, viņi kļūst par profesionāliem meļiem, kas nozīmē to, ka viņu tuvajiem cilvēkiem nav nekādu izredžu pieķert viņus melos. Tieši tāpat šie cilvēki uzvedas arī darbā, jo viņi ir raduši manipulēt ar cilvēkiem, piespiežot viņus strādāt savā vietā, un tieši šīs īpašības dēļ no viņiem sanāk ļoti prasmīgi afēristi, slaveni advokāti un politiķi.

DVĪŅI

Pēc savas dabas viņi ir ļoti divkosīgi cilvēki, kas nozīmē to, ka aizraušanās ar melošanu viņiem ir asinīs. Tas ir redzams jau no bērnības, taču īpaši spilgti to var redzēt tad, kad viņi kļūst pieauguši. Sava labuma dēļ viņi ļoti viegli var manipulēt ar apkārtējiem – sagrozīt viņiem prātu un pat sākt likt šaubīties par to, ko viņi ir redzējuši paši ar savām acīm. Visa būtība ir meklējama tajā, ka Dvīņi lieliski prot savaldīt savas emocijas, kas nozīmē to, ka pēc viņu sejas izteiksmes un žestiem neviens nevar noteikt to, ka viņi mānās, turklāt viņi ir ļoti piesardzīgi, tāpēc vienmēr jau iepriekš sagatavos pilnībā loģiskus izskaidrojumus. Pēc statistikas – gandrīz katram Dvīnim ir mīļākais vai mīļākā!

ZIVIS

Šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar neizmērojamu fantāziju. Viņi ir ļoti lieli intriganti. Ar neticamu vieglumu viņiem izdodas radīt reālu ilūziju, kurai tic pilnīgi visi, kurus šīs zīmes pārstāvji cenšas apmānīt. Jāsaka, ka šie cilvēki ir ļoti bīstamas personības, taču interesanti ir tas, ka Zivis ļoti reti melo izdevīguma dēļ. Bieži vien meli tiek izmantoti, lai tiktu piesegti viņu seksuālie piedzīvojumi, tāpēc nebrīnieties, ja jūsu mīļotais cilvēks, kurš pēc horoskopa ir Zivis, pēkšņi paziņos, ka viņš visu nakti paliks birojā. Īstenībā viņš krāps, taču uz rīta pusi atgriezīs ar sagurušu izskatu un veselu kaudzi dokumentiem. Reizēm Zivis pašas sāk ticēt saviem meliem, bet beigās nevar pateikt, kas ir bijis meli, bet kas patiesība, tāpēc pieķert viņas melos ir gandrīz neiespējami.

Lasi vēl: Kāpēc vīrieši pamet sievietes?! Iepazīsties ar TOP 10 iemesliem!

Pievienot komentāru