Uzzini, kuru Zodiaka zīmju vīrieši visbiežāk “laiž pa kreisi”! Izrādās, ka neuzticība iet roku rokā ar romantiku!

 

Ar astroloģijas palīdzību var izskaidrot gandrīz visu –  arī to, cik liela ir iespējamība, ka tavs vīrietis var izrādīties neuzticīgs. 

Šoreiz esam izlēmuši neaprobežoties tikai ar astroloģijas teoriju, salīdzinot to ar sieviešu pieredzi, uzdodot viņām jautājumu – vīrietis, kurš jūs krāpa, bija Auns, Vērsis, Dvīnis vai kādas citas Zodiaka zīmes pārstāvis?!

Tas mums palīdzēja noskaidrot, kurš tad īsti ir pats neuzticamākais Zodiaka zīmes pārstāvis, un izrādījās, ka šīs Zodiaka zīmes vīrieši ieņem līdera pozīcijas arī visromantiskāko Zodiaka zīmju sarakstā.

Lasi vēl: Top 5 Zodiaka zīmju pārstāvji, kuri ir vislabākie vīri!

 

Nedalītu pirmo vietu “pa kreisi laišanas” čempionātā ieņem maigie, kautrīgie un romantiskie… VĒŽI! 

 

37 % aptaujāto sieviešu atzina, ka viņas ir krāpuši tieši šīs Zodiaka zīmes vīrieši, tāpēc astroloģiskā neuzticības prognoze izrādījās vairāk kā ticama.

Šajā sarakstā netrūkst arī vēl citu Zodiaka zīmju pārstāvji, kas arī ir diezgan romantiski. 36 % aptaujāto sieviešu atklāja, ka viņas ir krāpuši vīrieši-Auni, kas nemitīgi atrodas savas ideālās mīlestības meklējumos.

Vēl 36 % sieviešu bija saskārušās ar vīrieša-Strēlnieka nodevību, kuriem krāpšana ir vienīgais veids, kā tikt galā ar garlaicību attiecībās.

Bet nākamais neuzticīgo vīriešu topā ir Ūdensvīrs, kurš arī ieguva 36 % balsu, jo šiem vīriešiem krāpšana nav nekas vairāk kā sporta zāles apmeklējums, vismaz tā viņi uzskata.

Lasi vēl: Austrumu horoskops. Vīriešu tipi pēc viņu Zodiaka zīmēm

COMMENTS

  • <cite class="fn">boboobob</cite>

    Tas jau logiski! Veza maska-gadiga attieksme pret sievietem. AMEN!

Pievienot komentāru