TOP 4 finansiāli veiksmīgākās Zodiaka zīmes!

 

Skorpions atrodas pretējā Zodiaka apļa pusē, bet arī viņš tikpat apņēmīgi tiecas nodrošināt labāku dzīvi. Šī zīme vēlas iegūt jebko, kas bagātinātu emocionālo pieredzi, tajā iekļaujot arī materiālus labumus, piemēram, dārgu automašīnu, labu šampanieti un ceļojumus uz eksotiskām vietām. Pateicoties Skorpiona investēšanas iemaņām un dzinējspēkam, viņš spēj realizēt pat vistrakākās idejas.

Lauvai parasti ir vajadzīga uzmanība un apkārtējo apbrīna, kas var prasīt arī lielus izdevumus. Viņas vēlas labi nopelnīt, lai varētu atļauties stilīgu apģērbu, izsmalcinātus ēdienus, dārgas dāvanas un citus līdzekļus, kas palīdzētu noturēties prožektoru gaismā. Tajā pašā laikā Lauvas dabiskās līdera dotības var palīdzēt uzkāpt pa karjeras kāpnēm līdz pat uzņēmuma vadītāja amatam, un tas nāk par labu arī peļņas iespējām.

Vēzim motivāciju pelnīt lielu naudu rada vēlme nodrošināt mierīgu dzīvi un stabilitāti. Viņam ir vajadzīga sava māja, kurā uzņemt viesus un svētkos uzklāt bagātīgu galdu, kā arī spēja nodrošināt ģimeni. Sava māja šai zīmei saistās ar veiksmīgu un laimīgu dzīvi, un tas nav lēts prieks.  Tomēr ar Vēzim raksturīgo darba ētiku un mērķtiecību var sasniegt ne to vien.

CareerBuilder.com pelnošāko zodiaka zīmju saraksta lejasgalā atrodas Ūdensvīrs un Mežāzis. To varētu skaidrot ar Ūdensvīra vēlmi sekot saviem ideāliem, kas nereti saistās ar darbu klientu apkalpošanas un humanitārajās jomās, kur ienākumi nav tik lieli. Līdzīgi ir arī Mežāzim, kuram amata prestižs ir tikpat svarīgs kā atalgojums. Tāpēc viņam tuvākas ir akadēmiskās nozares un darbs bezpeļņas organizācijās. Protams, tas neattiecas uz visiem, un, piemēram, miljardieri Opra Vinfrija (Oprah Winfrey) un uzņēmējs Maikls Blumbergs (Michael Bloomberg), kas ir Ūdensvīri, un basketbolists Lebrons Džeimss (Lebron James) un Amazon.com dibinātājs Džefs Bezoss (Jeff Bezos), kas ir Mežāži,  pavisam noteikti nepiekristu tam, ka atrodas saraksta apakšā. Tas tikai pierāda, ka zodiaka zīme nenosaka naudas pelnīšanas spējas, bet var norādīt virzienu, kas katram būtu vispiemērotākais.

Pievienot komentāru