Top 5 Zodiaka zīmju pārstāves, kuras ir vislabākās mammas

Mēs zinām, ka katra māte ir ideāli piemērota savam bērna, taču ir sievietes, kurām šis mātes gēns ir nedaudz izteiktāks, tāpēc mēģināsim noskaidrot, kuras tad ir tās visgādīgākās un labākās mammas?!

Ir mātes, kas savus bērnus ļoti lutina, taču ir arī tādas, kas vienkārši ir stingrākas un liek bērniem ievērot kaut kādu disciplīnu. Tas gan, protams, nenozīmē, ka šīs mātes savas atvases mīlētu mazāk.

Šajā rakstā mēs parunāsim par to Zodiaka zīmju pārstāvēm, kuras tad par saviem bērniem rūpējas visvairāk, taču tas nenozīmē to, ka pārējās mātes savus bērnus audzina slikti, vienkārši viņu audzināšana pamatā ir balstīta uz citām īpašībām un tehniku.

Lasi vēl: Horoskops sievietēm. Vispiemērotākais mēnesis tava bērniņa dzimšanai!

 

1. VĒZIS

Vēzis – visgādīgākā zodiaka zīme. Viņu satrauc pilnīgi viss – vai bērns ir silti saģērbts, kad un ko viņš ir ēdis, vai viņam ir ērti savā gultiņā, taču tas ir pat tad, ja bērniņam jau ir pāri 30. No šādas mātes bērns saņem ļoti daudz mīlestības, uzmanības un siltuma. Bieži vien viņa dod priekšroku lielai un laimīgai ģimenei. Viņa ļoti mīl bērnus un parasti dzemdē vismaz divus. Vienīgais viņas trūkums – pārmērīga aizbildnība, jo viens ir rūpēties par 5 gadus vecu bērnu, otrs – par jau pieaugušu dēlu vai meitu, tāpēc reizēm bērni var atrasties pastāvīgā mātes ietekmē un gādībā, toties pie viņas vienmēr doties ar savām problēmām, un viņa noteikti palīdzēs.

2. VĒRSIS

Arī šī māte ļoti rūpējas par saviem bērniem, jo viņa bērnus vienkārši dievina – bieži apskauj un bučo. Bērni, kā likums, atbild viņai ar to pašu, taču arī šajā gadījumā šīs rūpes var turpināties arī tad, kad viņas bērni jau ir kļuvuši pieauguši. Viņas mājās vienmēr valda kārtība, skaistums un komforts, tāpēc viņas bērni jau no agra vecuma ir pieraduši pie kārtības, mācās novērtēt lietas un materiālās vērtības. Šīs sievietes bērni vienmēr būs kopti, pabaroti un kvalitatīvi apģērbti.

3. LAUVA

Lauva ne tikai ļoti mīl bērnus, viņa viņus pielūdz. Viņa vēlas būt lepna par saviem pēcnācējiem. Viņa dod priekšroku dažādām spēlēm un radošajām aktivitātēm, tāpēc bērniem ar viņu nekad nebūs garlaicīgi, taču viņas bērniem noteikti nāksies saprast, kurš ir galvenais, jo Lauva tomēr ir izteikts līderis. Šī māte savam bērnam vēlas dot tikai visu to labāko, kam viņa nežēlos ne laiku, ne spēku, ne naudu. Viņa pirks saviem bērniem skaistu apģērbu, dārgas rotaļlietas un modes aksesuārus, kas būs tāpēc, ka viņa ļoti lielu uzmanību pievērš ārējam izskatam.

4. JAUNAVA

Šī māte jau no mazotnes māca saviem bērniem disciplīnu un kārtību. Viņa ievieš dienas režīmu un stingri to ievēro, jo Jaunava ir ļoti organizēts cilvēks, kas tālāk jau no agra vecuma tiek nodots tālāk viņas bērniem. Šī māte noteikti rūpēsies par savu bērnu fizisko veselību, tāpēc gatavos veselīgi, pirks apģērbu no dabīgiem materiāliem un vedīs bērnus uz treniņiem, bet, ja kāds no bērniem saslims, tad viņa par viņu parūpēsies ne sliktāk kā profesionāla medmāsiņa. Lai gan Jaunava mēdz būt stingra, viņa nekad saviem bērniem neatteiks palīdzību.

5. ZIVIS

Šī māte ir ļoti atsaucīga un jūtīga. Viņa ļoti labi izjūt savus bērnus un ātri pamana, ja viņam ir kādas problēmas vai viņš ir sarūgtināts. Viņas mīlestība pret bērniem vienmēr ir beznosacījuma – neatkarīgi no viņu rīcības vai spējām, jo viņa mīl bērnus tikai par to, ka viņi ir. Viņa ir ļoti radoša dvēsele, tāpēc ar viņu kopā noteikti var zīmēt, spēlēt kādu muzikālu instrumentu, šūt vai gatavot. Viņa vedīs savus bērnus uz teātri un kino, mākslas galeriju un koncertiem, pieradinot viņu pie mākslas.

Lasi vēl: Māmiņu horoskops. Uzzini, cik gados tev vajadzētu kļūt par māti!

Pievienot komentāru