TVPlay Sports piedāvā Anglijas Premjerlīgas spēles

Sestdien, svētdien un pirmdien TVPlay Sports piedāvā Anglijas Premjerlīgas 22.kārtas spēles: West Ham United – Arsenal, Brighton & Hove Albion – Liverpool, Chelsea – Newcastle United, Everton – Bournemouth, Tottenham Hotspur – Manchester United un Manchester City – Wolverhampton Wanderers. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu kanālā TVPlay Sports!

Anglijas Premjerlīgā sestdien tiks aizvadītas pirmās 22.kārtas spēles. Starp tām arī Liverpool mačs izbraukumā pret Brighton & Hove Albion. Svētdien ļoti nopietns pārbaudījums būs Ulem Gunaram Sulšēram – viņa Manchester United viesosie pie Tottenham Hotspur. Un visbeidzot pirmdien, kārtas pēdējā spēlē, Manchester City savā laukumā tiksies ar Wolverhampton Wanderers.

Aivars Zahārovs, TVPlay Sports komentētājs, par West Ham United – Arsenal spēli:

“Vesthemas United nav spējusi uzvarēt divos pēdējos Premjerlīgas mačos, turklāt komandu turpina vajāt savainojumi (lazaretē ir astoņi spēlētāji!), taču tas nenozīmē, ka Manuela Pelegrīni vadītajai komandai nav izredžu pret Londonas Arsenal. Arī Arsenal ir savainotie (Mhitarjans, Velbeks, Holdings), komanda pēdējā laikā nesekmīgi spēlē izbraukumā (četrās spēlēs iegūti tikai divi punkti), kā arī joprojām nav spējusi sakārtot aizsardzību. Ja United vienībai izdosies droši nospēlēt savā laukuma pusē un neitralizēt līgas labāko vārtu guvēju Obamejangu, kā arī pašiem veiksmīgi nospēlēt uzbrukumā, ir iespēja pārtraukt sešu neuzvarēto spēļu sēriju pret Arsenal.”

Oskars Morozovs, TVPlay Sports komentētājs, par Brighton & Hove Albion – Liverpool spēli:

“Piedzīvojuši Premjerlīgā pirmo zaudējumu šosezon, Liverpool 22.kārtā dodas uz Braitonu, lai atgūtu uzvaras garšu. Ar vēlmi uzvarēt viss varētu kārtībā, taču zaudējums arī Anglijas kausa izcīņas 3.kārtā varētu Jirgena Klopa komandas spēlei piešķirt lieku nervozitāt, un tādā veidā sasaistīt.. Gluži pretēji, Albion nav zaudējuši pēdējās četrās visu turnīru spēlēs, un atrodoties drošā attālumā no izkrišanas zonas, Krisa Hjūtona vienība savā laukumā, kur šosezon zaudējuši vien divas spēles, saglabā labas iespējas sagādāt liverpūliešiem vēl vienu nepatīkamu rezultātu. Pat neizšķirts par tādu var kļūt, ja savās 22.kārtas spēlēs uzvar Hotspur un Mančestras City. Vēl nesen Liverpool varētu saukt par šīs spēles drošiem favorītiem, tomēr šobrīd ar tik pārdrošiem apgalvojumiem nevajadzētu steigties.”

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs, par Everton – Bournemouth spēli:

“Abas komandas šobrīd turnīra tabulā atrodamas uzreiz aiz pirmā desmitnieka ar vienādu punktu skaitu un šajā pārī var atrast vēl daudzas kopīgas lietas – labs sezonas sākums, pamatotas pirmā desmitnieka ambīcijas un katastrofāls sniegums decembrī. Komandu pirmā apļa spēlē Bormutā tika fiksēts kaujiniecisks 2-2, abām komandām maču pabeidzot 10 vīru sastāvā. Pilnīgi noteikti, saspringta un aizraujoša spēle sagaidāma arī svētdien.”

Ilvars Koscinkevičs, TVPlay Sports komentētājs, par Tottenham Hotspur – Manchester United spēli:

“Iespējams, šī spēle labāk par citām sniegs atbildi uz daudzu miljonu futbola cienītāju karsto jautājumu – vai tiešām Ule Gunars Sulšērs būs pacēlis Manchester United spārnos un četras uzvaras četrās spēlēs Premjerlīgā viņa debijā pie komandas stūres būs bijis loģisks iznākums trenera meistarībai salikt Manchester United komandas puzlē visus gabaliņus vispareizākajās vietās!? Tottenham Hotspur, kam kontā jau 16 uzvaru un vairāk nekā divi gūtie vārti vidēji spēlē, šim jautājumam būs ļoti laba mēraukla. Kamēr Tottenham Hotspur kāri dzenās pakaļ vadošajam divniekam, Manchester United uzvaru sērija komandu krietni pietuvinājusi jau labāko četriniekam.”

Oskars Morozovs, TVPlay Sports komentētājs, par Manchester City – Wolverhampton Wanderers spēli:

“22.kārtas noslēdzošajā spēlē Mančestras City cīņā pret Vulverhemptonas Wanderers centīsies tikt pie vērtīgiem trim punktiem, kas palīdzēs dzīties pakaļ Liverpool. Uzdevums nemaz nešķiet tik vienkāršs, ja ņem vērā, ka šās sezonas pirmā apļa savstarpējā spēle noslēdzās neizšķirti, City nav uzvarējuši Vilkus pēdējās divās spēlēs, savukārt paši Wanderers nule kā Anglijas kausa izcīņas spēlē pārspēja Liverpool. Attapušies pēc diviem Premjerlīgas zaudējumiem, Pepa Gvardiolas futbolisti izcīnījuši četras svarīgas uzvaras pēc kārtas, ieskaitot principiālu uzvaru pār Liverpool. Šajā spēlē noskaidrosim to, kurš no Liverpool pēdējo divu spēļu pāridarītājiem šobrīd ir spēcīgāks – Anglijas čempioni City, vai pārsteidzošie Premjerlīgas jaunpienācēji, Čempionāta līgas čempioni Wanderers.”

Anglijas Premjerlīga kanālā TVPlay Sports un platformā TVPlay Premium:

• Sestdien, 12.janvārī, 14:20 West Ham United – Arsenal

• Sestdien, 12.janvārī, 16:50 Brighton & Hove Albion – Liverpool

• Sestdien, 12.janvārī, 19:20 Chelsea – Newcastle United

• Svētdien, 13.janvārī, 16:05 Everton – Bournemouth

• Svētdien, 13.janvārī, 18:20 Tottenham Hotspur – Manchester United

• Pirmdien, 14.janvārī, 21:50 Manchester City – Wolverhampton Wanderers

Pievienot komentāru