Uzspied uz šiem trīs punktiem un sāpes mugurā pazudīs acu mirklī

Regulāra šo punktu stimulācijā palīdzēs tev mazināt sāpes mugurā un locītavās!

Diemžēl miljoniem cilvēku izjūt sāpes mugurā, kuras bieži vien ir pārāk sāpīgas un gandrīz neizturamas, un neviens nezina efektīvu veidu kā šīs sāpes mazināt.

Lai gan tradicionālā medicīna var piedāvāt noteiktas ārstēšanas iespējas dažādām problēmām, ir grūti rast labu risinājumu muguras sāpju gadījumā.

No otras puses tradicionālā medicīna, īpaši senās Ķīnas medicīna, efektīvi ārstā hroniskas problēmas ar akupunktūras palīdzību.

Enerģētiskie meridiāni iet pa visu organismu un ietekmē tā funkcijas. Slimības ir rezultāts bojātai enerģijas plūsmai, kas iet caur meridiāniem, tāpēc bojātus orgānus var dziedināt, izveidojot pareizu enerģijas plūsmu pa meridiāniem. To var panākt, izdarot spiedienu uz dažiem ķermeņa punktiem.

Dažu punktu masēšana atvieglos sāpju simptomus locītavās, kājās un augšstilbos. Regulāra stimulācija pilnībā mazinās sāpes. Ir trīs punkti, kas tev jāzina, lai atrisinātu muguras un locītavu sāpju problēmu:

  • Pirmā punkta – GB29 stimulācija. Šis punkts atrodas iegurņa un augšstilba krustojumā, stimulēšana atvieglos gurnu un locītavu sāpes.
  • Spiediens uz GB 30 punktu, kas ir nedaudz zem un aiz sēžamvietas, iegurņa kaula aizmugurē, atvieglos locītavu sāpes, muguras lejasdaļu, gurnus un plecus.
  • Trešais punkts – B 54 atrodas tieši aiz ceļa. Tā stimulācija atslābinās muskuļus un mazinās sāpes gurnos un muguras lejasdaļā.

Regulāra šo trīs punktu stimulēšana palīdzēs tev vieglāk novērst muguras sāpes un locītavu sāpes!

Pievienot komentāru