Uzticības horoskops – vai otrā pusīte no jums kaut ko slēpj?

Cik ļoti jūs varat uzticēties savam mīļotajam cilvēkam? Šis horoskops atklās, vai jūsu otrā pusīte no jums kaut ko slēps!

 

Auns

Vīrietis Auns ļoti agresīvi reaģēs uz jebkuru apsūdzību viņa virzienā pat tad, ja viņš tajā visā patiešām būs bijis vainīgs.

 

Vērsis

Ja viņš sāk izrādīt savu greizsirdību, neuzskatiet to par kaut ko piemīlīgu. Tas nozīmē, ka patiesībā aiz šī visa ir kaut kādas problēmas, kuras viņš cenšas no jums noslēpt.

 

Dvīņi

“Nelien manās darīšanās! Tev nav jāzina viss!” Kad vīrietis Dvīnis sāk sacīt šādus vārdus, tad ziniet, ka jums jāsāk palikt mazliet aizdomīgākām.

 

Vēzis

Vēžiem parasti ļoti patīk pavadīt laiku ar ģimeni un saviem mīļajiem, taču, ja viņi pēkšņi paliek ļoti distanti, tad ziniet, ka kaut kas nav kārtībā. Vēžiem nepatīk ilgi būt vieniem, tādēļ, iespējams, viņi pavada laiku kopā ar kādu citu.

 

Lauva

Ja viņi sāk strīdēties un norādīt uz to, ko jūs drīkstat vai nedrīkstat darīt savā brīvajā laikā, tad ziniet, ka viņi kaut ko slēpj.

 

Jaunava

Šajā zīmē dzimušie vīriesi ir ļoti emocionāli un ļoti rūpējas par sev tuviem cilvēkiem, taču, ja viņiem kaut kas ir slēpjams, viņi savā uzvedībā un runas veidā vairs nebūs mīļi un gādīgi. Ja viņi kļūst pret jums vēsi, iesakām kļūt daudz vērīgākām.

 

Svari

“Kādēļ tu man neuzticies?” Viņi pārvērtīs savu stāvokli par emocionālo manipulāciju, lai partneris justos slikti viņu vietā tikai par to vien, ka viņi kaut ko tādu vispār pajautāja.

 

Skorpions

Ja viņi pēkšņi sāk teikt nejaukus komentārus par jūsu izskatu vai uzvedību, tas patiesībā ir veids, kā novērst uzmanību no viņu nelabajiem sānsoļiem vai darbībām.

 

Strēlnieks

Bezrūpīgie Strēlnieki atstās ļoti labi nolasāmas pazīmes par to, ka viņi melo. Ja viņi jūs krāps, pavisam viegli atradīsiet īsziņas, telefona numurus, vai varbūt pat citas sievietes drēbes viņa mājā.

 

Mežāzis

Ja jūs pieķersiet viņu melos, šie vīrieši centīsies visu pavērst pret jums. Ja jūs vēl neesat viņu pieķēruši, jūs pamanīsiet, ka viņi jums vairs tik ļoti neuzticas.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri var ļoti viegli melot un netikt pieķerti, jo viņi melošanas laikā ir ļoti mierīgi un ieturēti, lieki neko niezrāda. Taču vienīgais, kas ļaus jums saprast, ka kaut kas nav kā vajag – viņi sāks emocionāli attālināties no jums.

 

Zivis

Ja jūs pēkšņi pamanāt, ka viņi sākuši darīt jūsu labā daudz vairāk – pēkšņi sāka vairāk pirkt jums lietas, dāvanas, palīdz mājas darbos utt. – viņi noteikti par kaut ko jūtas ļoti vainīgi.

 

Pievienot komentāru