Zodiaka zīmes, kurām ir grūti veidot attiecības – viņi ļoti bieži ir vieni

DVĪŅI

Līdzko Dvīņi uzsāk nopietnas attiecības, viņi sāk prātot, vai ir izdarījuši pareizo izvēli. Ja nu gadījumā kaut kur ir kāds, kas jums ir daudz labāk piemērots? Ko darīt, ja jūsu partneris nespēs apmierināt jūsu seksuālās vajadzības turpmākos 40 gadus? Jums noteikti negribētos izvēlēties sev līdzās cilvēku, par kuru pēcāk nāktos nožēlot. Jūs parasti konkrēti nesakāt un neizrādāt to, ko vēlaties, šādā veidā uzliekot sava veida bloku. Jūs varētu doties mīlas meklējumos, taču brīdī, kad atradīsiet perfekto cilvēku, tik un tā baidīsieties – ja nu tas nav jūsu ideālais?

LAUVA

Lauvas, jūs esat fantastiski cilvēki, taču jūs vienmēr klusībā pie sevis domājat: “Kādēļ es nespēju atrast patiesu mīlestību?”. Problēma ir tajā, ka attiecības ar jums kopā var būt pat ārkārtīgi nogurdinošas. Jums ir nepieciešama nemitīga uzmanība, bet brīdī, kad jūs to neiegūstat, tiek aizskarts jūsu ego.

Jums ir jāsaprot, ka jums nav nepieciešams neviena cita cilvēka atzinums. Jūs tik un tā varat zelt un plaukt pat tad, ja jūs nesaņemat to uzmanību, bez kuras, jūsuprāt, nespējat dzīvot. Jūs zināt, kā būt pašpārliecinātiem, tādēļ viss, kas jums atliek, ir noticēt.

JAUNAVA

Jums ir ļoti augsti standarti pret sevi un citiem. Un jūs vienmēr brīnāties par to, kādēļ katru reizi, kad izjutāt mīlestību, tā no jums “aizmuka”. Patiesība ir tāda, ka ir ārkārtīgi grūti būt attiecībās ar cilvēku, kuram ir melnā josta, meklējot it visā vainīgos.

Nevienam nepatīk, ka viņi tiek nosodīti un kritizēti, pat tad, ja viņi paši ir jautājuši jūsu komentārus. Tas nenozīmē, ka esat nepatiesi pret cilvēku, ja mazliet samazināt savu slikto toni un pasakāt lietas daudz maigāk, neieslīgstot postošā kriticizmā. Ne vienmēr cilvēkam ir jāsniedz teju pliķis sejā par visām viņa kļūdām.

MEŽĀZIS

Jums ir nepieciešams nolaist mazliet savus ieročus, lai citi spēj ieraudzīt jūsu viegli ievainojamo dabu, kā arī jūsu patieso “es”. Mežāžiem ir tik ļoti bail būt romantiski saistītiem vai sāpinātiem, ka gala rezultātā viņi noslēdzas sevī un ieslēdz sava veida aizsargmehānismu.

Ja kāds jums pasaka, ka jums mazliet jāatslābst, tad tas noteikti nenotiks. Iespējams, ka jūs varat mazliet atslābt, lai pielaistu kādu sev mazliet tuvāk. Jūs esat ļoti mīlami cilvēki, kas ir pelnījuši, ka viņus mīl. Taču, ja jūs turpināsiet atraidīt ikvienu, kas centīsies piekļūt jums mazliet tuvāk – radīsies nopietnas problēmas.

Pievienot komentāru