Vai atceries Lidu no Šurika piedzīvojumiem? Viņai šogad nosvinēja savu 73. dzimšanas dienu – lūk, kā viņa izskatās tagad!

Kadri no filmas “Nevar būt!”, 1975

Kadri no filmas “Nevar būt!”, 1975

Vārdi “mīlēt” un “palīdzēt” Seļezņovai vienmēr ir bijuši sinonīmi – viņa pati ir pārdzīvojusi ne mazums pārbaudījumu, un, iespējams, tāpēc prata labākā nekā jebkurš cits just līdzi citu bēdām. Savā laikā viņa gandrīz zaudēja savu balsi vairogdziedzera operācijas dēļ. Viņai nāktos aizmirst par aktrises profesiju uz visiem laikiem, ja vien viņu toreiz neizglābtu… mutes harmonikas, kas palīdzēja izstrādāt saikni. Pateicoties smagam darbam gada laikā, balsi izdevās atgūt.

Natālija Seļezņova arī pēc 70 izskatās lieliski

Aktrise ar vīru

Visas grūtības Natālija Seļezņova pārciet ar pārsteidzošu pazemību, uzskatot, ka tādā veidā viņa maksā par savām kļūdām. Respektīvi, kad viņa satika savu nākamo vīru, viņš bija precējies. Aktrise saka: “Man dzīvē bija periods, kad sirdsapziņā valdīja nožēla, jo aizvest vīrieti prom no ģimenes, tas ir grēks, tā ir krāpšana… Es domāju, ka visi grūtie brīži manā dzīvē bija samaksa par to, ko es darīju. Es nezinu, vai to var saukt par sliktu rīcību, jo mēs esam pusītes no viena veseluma.”

Pievienot komentāru