Vai ir vērts veidot attiecības ar Mežāžiem?

Uzzini, kādas ir priekšrocības un mīnusi, satiekoties ar Mežāža zvaigznājā dzimušajiem!

Šie cilvēki nudien ir mērķtiecīgi un pacietīgi, taču nereti mēdz pārāk daudz domāt par darbu un pārāk daudz laika veltīt karjerai, aizmirstot par saviem mīļajiem un tuvajiem.

 

Priekšrocības:

Ambiciozitāte

Vai tu nevēlētos, lai tavs mīļotais cilvēks ir ambiciozs un darbīgs? Nav nekā sliktāka par satikšanos ar slinku cilvēku, ja viņi ir vienaldzīgi viena dzīves jomā, var gadīties, ka viņi būs tādi arī citās. Tev nepieciešams kāds, kurš dzīvē meklē ko vairāk, tāds, kurš spēj rast ko aizraujošu ikkatrā situācijā un tieši tāds ir Mežāzis.

Pacietība

Šī, iespējams, ir vissvarīgākā īpašība, kāda var piemist cilvēkam. Strīdi un viedokļu nesakritības ir visās attiecībās, tomēr tikt galā ar strīdiem un atšķirīgiem viedokļiem ir stipri vieglāk, ja tava otrā pusīte ir pacietības pilna. Attiecības ir balstītas uz kompromisiem un pacietīgs cilvēks būs gatavs tevi uzklausīt, nepārtraucot, vai neiestarpinot savu viedokli.

Proaktivitāte
Ja Mežāzi neapmierina kāda situācija, viņš aktīvi centīsies to mainīt, nevis vienkārši sēdēs rokas klēpī salicis un čīkstēs. Mežāži ir apņēmīgi indivīdi, kuri kontrolē esošos apstākļus, tā nav īpašība, kas piemīt daudziem. Šajā zīmē dzimušie nesēž un nesapņo par labāku dzīvi, viņi aktīvi rīkojas, lai to īstenotu.

Trūkumi:

Pārcenšanās

Dažkārt Mežāzis aizmirst, cik svarīgi ir atpūsties no darba . Mežāži ir tik apņēmīgi, ka viņiem neatliek laika, ko veltīt pašiem sev. Ja jums sarunāts randiņš, bet tavai otrajai pusītei uzrodas pēkšņa nepieciešamība palikt darbā ilgāk, tev jābūt gatavam, ka randiņš tiks atcelts, jo darbs bieži vien ir svarīgākais. Tas var kļūt kaitinoši, it īpaši, ja tā notiek bieži.

Egoisms

Ja Ja tas, kā tu rīkojies Mežāzim nešķiet pieņemami, tad vari būt pārliecināts, ka viņš meklēs kādu citu cilvēku. Mežāži ir ārkārtīgi sīkumaini pret saviem romantiskajiem partneriem, tādēļ, ja tu pilnībā neapmierini Mežāzi, viņš tevi pametīs, neatskatoties atpakaļ.

Pēkšņas garastāvokļa maiņas

Ja tu satiecies ar kādu, kurš ir tik strādīgs, kā Mežāzis, tad vari sagaidīt, ka viņa garastāvoklis mainīsies vadoties pēc tā, kāda bijusi birojā pavadītā diena. Tu nevēlies saņemt negatīvo lādiņu, ko izstaro nikns mājās pārnācis Mežāzis. Ja viņš ir aizkaitināts par kaut ko, pat tad, ja tam nav nekāda sakara ar tevi, tas noteikti būs acīmredzams viņa attieksmē.

Pievienot komentāru