Vairāk naudas, kā visiem pārējiem. Kuras zvaigžņu zīmes kļūs bagātākas 2022. gadā

Vieniem nauda atnāks ātrāk un vienkāršāk, citiem – ilgāk un smaga darba rezultātā.

Zvaigžņu pētnieki pastāstījuši, kuras zīmes ievērojami uzlabos savu finansiālo stāvokli 2022. gadā.

Ūdensvīrs (21. janvāris – 19. februāris)

Ūdensvīri varēs ievērojami uzlabot finansiālo stāvokli, jo finanšu plūsma viņu dzīvē ievērojami palielināsies. Tāpat izdosies atvadīties no sakrājušajiem parādiem. Zvaigznes iesaka izvairīties no kredītiem un censties nedot aizdevumus. Laba ideja ieguldījumiem būs dārgi, bet noderīgi pirkumi vai remonta veikšana mājās. Jāizvairās no lieka šika un absolūti nevajadzīgu lietu pirkšanas. Tāpat šajā gadā nāksies daudz strādāt – iespējams, jums nāksies nomainīt darbu.

Strēlnieks (24. novembris – 22. decembris)

Strēlnieki beidzot izelpos, jo naudas daudzums viņiem palielināsies. Pēdējie gadi šīs zīmes pārstāvjiem bija sarežģīti un nelabvēlīgi, lai nopelnītu augstu summu. Bet Jaunais gads palīdzēs Strēlniekiem realizēt visus viņu finanšu mērķus. Zvaigznes pasargās šos cilvēkus no avantūrām un nedrošām investīcijām. Esiet uzmanīgi: brīvība, kuru dod nauda, var viegli sagrozīt jums galvu. Tas var radīt nepārdomātus tēriņus.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem pēdējie gadi bija ļoti piesātināti darba ziņā. Šajā jaunajā gadā pienāks laiks baudīt savu pūļu augļus. Tāpat vajag rēķināties ar paaugstinājumu amatā un algas palielināšanos. Zvaigznes vēsta, ka nevajag paļauties tikai uz veiksmi, jo jūsu panākumi būs tieši atkarīgi no jūsu rīcības.

Pievienot komentāru