Valmierā notiks forums “Māksla būt uzņēmējam”

Valmierā Mākslas mēneša ietvaros 11.aprīlī koncertzālē “Valmiera” notiks kārtējais uzņēmēju forums “Māksla būt uzņēmējam”.

Mēdz teikt, ka lielākā daļa problēmu rodas no nepareizas komunikācijas vai tās trūkuma. Katram mums ir sava pieredze gan problēmu risināšanā, gan komunikācijā, taču vienmēr ir vērtīgi uzzināt par citu pieredzi un pārņemt kādu vērtīgu atziņu un zināšanas sev, tādēļ šogad foruma “Māksla būt uzņēmējam” tematiskais ietvars skar radošumu komunikācijas un problēmu risināšanas visdažādākajos to aspektos.

Forumu vērtīgi apmeklēt ne tikai uzņēmējiem un uzņēmumu vadītājiem, bet arī pārdošanas un mārketinga speciālistiem, personāla vadītājiem, projektu vadītājiem – ikvienam, kuram ikdiena saistīta ar komunikāciju un dažādu problēmu risināšanu.

Foruma programma un informācija par lektoriem pieejama foruma mājas lapā: www.makslabutuznemejam.lv. Dalība forumā ir bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots, tādēļ aicinām iepriekš reģistrēties dalībai foruma mājas lapā.

Forumu “Māksla būt uzņēmējam” organizē “Europe Direct” informācijas centrs Valmierā sadarbībā ar Valmieras Attīstības aģentūru.

Pievienot komentāru