Vangas pareģojums par koronavīrusu piepildās


Vanga pareģoja koronavīrusa epidēmiju, kad parādīsies zāles, kā arī to, ka no slimības bojā aizies miljoni. Sausie statistikas cipari apstiprina burtiski katru gaišreģes vārdu.

Atgādināsim, ka 1995.gadā Vanga pateica, ka “pasaule apgriezīsies spoguļgadā un uz zemi no dzeltenajiem atnāks vecā slimība un aiznesīs miljoniem dzīvību”. Un tikai tagad cilvēki ir atšifrējuši, par kādu mēri ir runājusi slavenā gaišreģe.

Mirstība no koronavīrusa ir tāda pati, kā no mēra, tāpēc Vanga arī teica par veco slimību. Kas attiecas uz frāzi, ka “slimība atnāks no dzeltenajiem”, tad tas nozīmē to, ka vīruss sākās Ķīnā. Tālāk par spoguļgadu: koronavīruss sāka apdraudēt pasauli 22.02.2020. Šis ir spoguļdatums ar pieciem divniekiem.

Kas attiecas uz zālēm, tad Vanga pareģoja to radīšanu trīs mēnešus pēc saslimstības augstākā punkta. Un interesanti ir tas, ka, piemēram, Krievijā, kur augstākais saslimušo skaits vienā dienā bija 11.maijā, burtiski pēc trim mēnešiem tika reģistrēts pirmais preparāts pret koronavīrusu.

Par pareģojumu, ka tiks paņemts miljoniem dzīvību, viss ir skaidrs. Šeit ir sausa statistika. Uz šodienu pasaulē ir apstiprināti 38,3 miljoni saslimšanas gadījumu ar COVID-19. No tiem vairāk nekā 1,09 miljoni ir nomiruši.

Ir atlikusi tikai frāze “kulminācija būs briesmīga, cilvēki kritīs un mirs taisni uz ielas visā pasaulē”. Gribētas cerēt, ka šis pareģojums gan nepiepildīsies. Taču situācija ar vīrusa izplatību pagaidām vēl nav iepriecinoša.

Pievienot komentāru