Vērsis. Psiholoģiskais portrets.

Kas ir pirmais, kas ienāk prātā, kad runa iet par Vērsi? Protams, ka viņa merkantīlisms, kas ir apvienots ar nelielu porciju emocionalitātes!

Vērsis ir stabils un neatlaidīgs, nedaudz vienmuļš, taču tas viss ļauj Vērsim iegūt to, ko viņš vēlas. Viņš dodas uz priekšu lēnām, toties gala rezultāti ir visnotaļ iespaidīgi. Nekāda pārmērīga spiediena, nekādu ārējo kaislību – spēks ir jātērē tikai uz to, lai iegūtu iekšēju mieru un pakāpeniski dotos uz priekšu… pretī saviem mērķiem!

Lasi vēl: Vīrietis-Vērsis; Kā viņu iekarot un kuru Zodiaka zīmju pārstāves viņiem ir vispiemērotākās?!

 

Tiek uzskatīts, ka Vērsis pārvalda visu materiālo – mūsu fizisko ķermeni, veselību, mantu un naudu. Vērsi saista viss pats vajadzīgākais, skaistākais un vērtīgākais. Atslēgas vārds – bauda. Tas, kas sagādā baudu, viennozīmīgi pieder Vērsim.

Iedomājieties teliņu, kurš mierīgi ganās zaļā pļavā. Viņš ir jauns, viņš nesteidzas, viņš ne par ko nedomā. Iespējams, ka Vērsis patiešām ir tik vienkāršs, ka tajā arī slēpjas viņa noslēpums. Esot noslēpumains, viņš pilnīgi noteikti pievelk apkārtējos, viņu emocijas un vēlmes.

Lasi vēl: Vērsis attiecībās; sieviešu un vīriešu saderības horoskops!

No otras puses – Vērši ir ļoti nosvērti un stūrgalvīgi, kas padara viņus lēnīgus un reizēm arī pārmērīgi stingrus attiecībā pret tiem, kuri nepiekrīt viņu viedoklim. Reizēm viņiem patiešām nav taisnība, taču paši Vērši to nekad neatzīs.

Pārticība un veselība, skaistums un bagātība – visas šīs dāsnās dāvanas sasniedz tos Vēršus, kuri dzīvo harmonijā ar sevi un apkārtējiem.

 

Pievienot komentāru