Vērsis. Viena no retajām zodiaka zīmēm, kas “neies pa kreisi”

Vērši mīl savas mājas. Šīs zīmes pārstāvjiem ir sava komforta zona ar sev ierastajām vietām un cilvēkiem. 

Vērsis pilnīgi noteikti pieturēsies pie ieņemtā kursa, neies “pa kreisi”, vienmēr dos kādu vērtīgu padomu un palīdzēs grūtā brīdī. Pēc savām rakstura īpašībām Vērsis ir gandrīz vai ideāla Zodiaka zīme.

Vīrietis-Vērsis ir labākais tētis pasaulē, bet sieviete-Vērsis ir harmoniska praktiski it visā, taču kādi šīs zīmes pārstāvji ir darbā, mīlestībā, seksā un draudzībā?! Kas viņiem nepatīk un ko noteikti ir vērts par viņiem zināt?!

Lasi vēl: Saderības horoskops. Sieviete-Vērsis un vīrietis-Dvīnis

 

VĒRŠI DARBĀ

Darbā šīs zīmes pārstāvji vienmēr ir profesionāļi. Viņiem piemīt praktisks prāts un “zelta rokas”. Rutīnas darbs viņus nebiedē, jo viņiem ir svarīgs pats darba rezultāts. Gandarījums par saviem panākumiem – tas ir galvenais Vēršu stimuls.

VĒRŠI MĪLESTĪBĀ

Vīrietis – Vērsis ir ļoti maigs un pacietīgs stiprā dzimuma pārstāvis. Romantiskais Vērsis pasargās savu izredzēto no visām rūpēm un problēmām. Viņš notikti nav nekāds kūrorta vai īslaicīgo romānu piekritējs. Vērsim ir ļoti svarīgi zināt, ka viņu jūtu dziļums ir novērtēts un pieņemts, taču gadās arī tā, ka viņu ideāls sabrūk, un tas negatīvi ietekmē viņa tālāko izvēli un attiecības. Parādās cinisms un viegla neuzticēšanās, viņš gaida pierādījumus, ka viņu mīl un ciena.

Sieviete – Vērsis viennozīmīgi mīl uzmanību. Vienlaicīgi viņai var būt vairāki pielūdzēji, kuri apmierina visas viņas vēlmes, taču, ja viņa ir izvēlējusies vienu, tad pārējie tiek atbīdīti otrajā plānā, un viņa pilnībā atdodas savam izredzētajam.

VĒRŠI GULTĀ

Mīlēšanās ir veids, kā kļūt laimīgiem šeit un tagad. Daudzveidīga mīlēšanās un pēc iespējas vairāk eksperimentu – tā Vēršiem ir ierasta lieta. Jebkurš intīmās tuvības atteikums šīs zīmes pārstāvjiem var novest pie tā, ka viņi sāks krāpt.

VĒRŠI DRAUDZĪBĀ

Vērši ir uzticami draugi, taču, lai iekļūtu viņu tuvo cilvēku lokā, ir īpaši jāpiepūlas. Vērši pilnīgi noteikti kuru katru savā komforta zonā neielaiž. Diplomātijas māksla – tas ir ļoti svarīgs instruments attiecībās ar Vēršiem. Nodevību Vērši nepiedos, viņi klusējot aizies un pilnībā aizmirsīs par Jūsu eksistenci. Vēršiem ļoti svarīgas ir atklātas un dvēseliskas sarunas, ka arī emocionālā saikne. Vērši nemīl, kad viņiem liek darīt kaut ko, kas viņiem nepatīk vai šķiet neprātīgs, tāpēc pavēles Vēršiem ir jādod ļoti uzmanīgi, lai viņi nesaprastu, ka tā bija pavēle, respektīvi, tai jāskan kā draudzīgam lūgumam.

Lasi vēl: Mīlēšanās horoskops. Vēršiem svarīgākais gūt baudu, Dvīņiem patīk eksperimentēt

Pievienot komentāru