Video. Porziņģis turpina nest Latvijas vārdu pasaulē, viesojoties populārajā Džimija Falona šovā!

Kristaps Porziņģis pilnīgi noteikti ir Latvijas prieks un lepnums, kurš ar savu talantu un darbu ir godam spējis nest Latvijas vārdu pasaulē un turpina to darīt!

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas “Knicks” zvaigzne Kristaps Porziņģis ceturtdien, 30. novembrī, viesojās Džimija Falona (Jimmy Fallon) šovā “Tonight”. Viņš ir pirmais latvietis, kurš uzaicināts piedalīties populārajā šovā.

Kristaps, protams, pieminēja to, ka nāk no Latvijas, tādā veidā turpinot nest Latvijas vārdu pasaulē! Porziņģis stāstīja arī par to, kā uzsāka savas basketbola gaitas – 15 gadu vecumā pārcēlies uz Spāniju, kur uzsāka profesionāla basketbolista gaitas. Tika pieminēta arī viņa ģimene un tuvās attiecības ar to, kā savas pirmās NBA sezonas laikā dzīvojis vienā dzīvoklī ar brāļiem, bet tagad viņi dzīvo vienā ēkā, bet dažādos dzīvokļos, jo katram taču ir nepieciešama arī sava telpa.

Neizpalika arī joki. Porziņģis ar slaveno komiķi apsprieda arī vienu no savām iesaukām – “vienradzis”, kas ir attēlots arī uz viņa kedu zolēm, un tās Falonam likās patiešām milzīgas.  Kristaps stāstīja, ka sākumā šī iesauka viņu nedaudz mulsinājusi. Sarunas beigās tika apspriesta arī karsējmeiteņu tēma.

Pievienot komentāru