Viena zodiaka zīme, kurai ir lielas izredzes tevi padarīt par bagātu

VĒZIS

Vēžiem, lai kļūtu bagāti, ir nepieciešama savienība ar Lauvu, Aunu vai Strēlnieku. Kā variants var būt arī Vērsis, jo viņi var gan paši nopelnīt, gan arī Vēžiem atnest finansiālu veiksmi.

LAUVA

Lauvas būs bagātas pārī ar Dvīņiem. Šis pārītis ir neticami veiksmīgs tieši naudas lietās, kopā viņi diezgan ātrā laikā var iegūt finansiālu labklājību. Laimīgai un bezbēdīgai laulības dzīvei ir derīgi arī Vēži, Ūdensvīri, Mežāži, Jaunavas un Vērši. Izvairīties vajadzētu no Skorpioniem, jo viņu klātbūtne veiksmi naudas lietās var tikai aizbaidīt.

JAUNAVA

Jaunavām noteikti ir vajadzīgs Skorpiona atbalsts. Ja lielākajai daļai horoskopa zīmju pārstāvju naudas lietās nav pilnīgi nekāda saderība ar Skorpioniem, tad šajā gadījumā viņi tomēr izpildīs galvenā vadītāja lomu. Skorpions spēj Jaunavām palīdzēt atrast savas attīstības ceļu un, sekojot savai intuīcijai, viņi Jaunavām var parādīt iespējas, kā ātri iegūt finansiālu labklājību.

SVARI

Svari atnes veiksmi biznesa praktiski visām horoskopa zīmēm. Viņi piesaista naudu savām otrajām pusītēm, taču paši var palikt bez graša kabatā. Vienīgie, kas var palīdzēt šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem, ir Strēlnieki. Ja viņi sasaistīs savas dzīves kopā, tad viņiem ir visas iespējas iegūt finansiālu labklājību.

SKORPIONS

Ar Skorpioniem viss ir ļoti sarežģīti – viņi atgrūž naudas veiksmi gandrīz visiem zodiaka zīmju pārstāvjiem. Vienīgie, kam savienība ar Skorpionu nekaitē, ir Mežāži, Vērši un Jaunavas. Ja Skorpions vēlas piesaistīt naudu tieši sev, tad viņam ir vērts saistīt savu dzīvi ar Lauvu, Aunu vai Strēlnieku, taču šajā gadījumā viņiem ir jābūt gataviem pašiem patstāvīgi nodrošināt savu ģimeni, jo šīs zīmes kopā ar viņiem nopelnīt nevar.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem veicas kopā ar Ūdensvīriem un Svariem. Ja viņi radīs ģimeni kopā ar vienu no šīm zodiaka zīmēm, viņiem ir nodrošināta bagātība nākotnē. Ja Strēlnieki paši grib iejusties naudas magnēta lomā, tad viņiem vajadzētu par savu dzīves partneri izvēlēties Mežāzi, Jaunavu vai Vērsi, jo šīs zīmes, pateicoties Strēlnieku veiksmei, var iegūt finansiālu labklājību un nodrošināt ģimeni.

MEŽĀZIS

Šī ir zīme, kuru finansiālā ziņā neviens nevar ietekmēt, tāpēc viņiem nemaz nevajadzētu aizdomāties par saderību naudas sfērā. Vienīgais, kam būtu vērts pievērst uzmanību, ir savienība ar Strēlnieku, Aunu un Lauvu, jo laulības ar kādu no šiem zodiaka zīmju pārstāvjiem var garantēt stabilu peļņu.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem vajadzētu saistīt savu dzīvi ar uguns stihijas pārstāvjiem – Strēlniekiem, Auniem un Lauvām. Veiksmi naudas sfērā atnesīs arī Svari un Vērši, bet no Skorpioniem, kā jau lielākai daļai pārējo horoskopa zīmju pārstāvju, vajadzētu izvairīties, jo tādā savienībā finansu lietas vedīsies ļoti slikti.

ZIVIS

Zivis vienmēr alkst pēc palīdzības, tai skaitā arī finansiālās. Šajā ziņā viņām var palīdzēt Mežāži, Jaunavas un Vērši, bet, ja Zivis pašas patstāvīgi grib sasniegt panākumus šajā jomā, tad viņām vajadzētu saistīt savu dzīvi ar Aunu.

Pievienot komentāru