Viņa iesmērēja alveju visos matos. Tas, ka notika pēc 5 minūtēm, tevi pārsteigs!

Matu garums palielināsies par 45-55%, un atšķirības būs pamanāma ļoti drīz.

Ja tavi mati neaug pietiekami ātri, tad šis raksts ir domāts tieši tev. Mēs tevi iepazīstināsim ar satriecošu indiešu formulu ātrai matu augšanai.

Šī recepte ir vienkārša un efektīva.

Tev vajadzēs rīcineļļu, kokosriekstu eļļu, dažas kapsulas vitamīna E, ko var viegli atrast aptiekās, un, visbeidzot, alvejas lapas.

Pagatavošanas gaita:

Pirmkārt, nogriezt alvejas lapas. Uzmanīgi noņemt ārējo kārtu un pārgriez lapu centrā uz pusēm, tā ka viegli ir piekļūt lapās esošajam gēlam.

Sagatavotās alvejas lapas iemasē visā skalpā. Pēc tam ar pirkstiem vēlreiz pārbaudi, vai alvejas lapās esošais gēls ir skāris visu skalpu un matus.

Nākamais, kas tev ir jādara, 1 ēdamkarotei rīcineļļas jāpievieno 2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas.

Paņem vienu kapsulu E vitamīna, un ļoti uzmanīgi to pārdur ar kādu asu priekšmetu, un saturu pievieno eļļām.

Sagatavoto eļļas maisījumu ielej bļodā ar nelielu daudzumu karsta ūdens. Nenoliec bļodu pie cepeškrāsns vai mikroviļņu krāsnī, jo tai piemīt eksplodējošas īpašas un tā var aizdegties.

Pēc piecām minūtēm sagatavotā eļļa būs atdzisusi un gatava lietošanai.

Lietošana:

Tālākā masāžas daļa ir ļoti vienkārša un patīkama. Iemērc pirkstu galus sagatavotajā šķidrumā un masē galvu aptuveni 5 minūtes.

Pēc 5 minūtēm noliec galvu uz spilvena. Atpūtas laikā atkal maigi sāc masē galvas ādu. Tas ir svarīgi, jo šajā laikā tiek sekmēta asinsrites darbība. Šim procesam pietiek ar 2-3 minūtēm. Pēc tam sasien matus ļoti ciešā astē, lai visas vielas labāk sasūcas ādā un matos.

Rekomendē glabāt eļļu stikla burkā, atkārtojot procesus 4-5 reizes nedēļā.

Matu augšanas garums palielināsies par 45-55%, un drīz vien tu pamanīsi atšķirību.

Pievienot komentāru