Viņa sāka iemasēt kurkumu vaigos. Kad viņa to notīrīja, rezultāts bija neticams!

Tu ļoti ātri pamanīsi pozitīvus rezultātus!

Šajā rakstā mēs tevi iepazīstināsim ar mājās pagatavojamu masku, kas palīdzēs atrisināt daudzas sejas problēmas, tostarp ekzēmu, pūtītes, iekaisumu, apsārtumu, tumšos lokus zem acīm, nevēlamu sejas apmatojumu un grumbas. Šī maska atsvaidzinās tavu ādu un attīrīs poras.

Starp visām pozitīvām īpašībām, šī turklāt ir maska ar pret novecošanas iedarbību, kura cīnās ar grumbām, padarot sejas ādu maigu un gludu. Šī maska pagatavojama no sastāvdaļām, kuras tu vari atrast teju jebkur, bet pati galvenā sastāvdaļa ir kurkuma.

Kurkuma ir garšviela, kurai ir oranži dzeltenīga krāsa un spēcīgs aromāts. Visbiežāk tā ir sastopama veikalos pulverveida konsistencē.

Tev būs nepieciešama neliela bļodiņa, tējkarote, ēdamkarote, milti, kurkuma, mandeļu eļļa un nedaudz parasta piena.

Instrukcija:

Bļodā ieber 2 ēdamkarotes miltu un 1 tējkaroti kurkuma. Tad pievieno 1 ēdamkaroti mandeļu eļļas un pienu tik daudz, lai iegūtu krēmveida konsistenci, kas nebūs nedz ļoti šķidra, nedz pārāk bieza. Kolīdz šīs 4 sastāvdaļas būs savienotas, maska ir gatava!

Es uzmanīgs ar maskas uzklāšanu ap acīm un uzacīm, jo šī maska var noņemt matiņus!

Uzklāj masku pa visu seju un zem acīm, bet uzmanies, lai tā nenokļūst uz skropstām. Atstāj masku uz 20 minūtēm un pēc tam noskalo ar siltu ūdeni. Paberziet seju ar sausu kokvilnas dvieli.

Pēc maskas nomazgāšanas tu pamanīsi, ka tava āda ir kļuvusi nedaudz dzeltena. Vēlreiz nomazgā seju, bet šoreiz izmanto vieglu mazgāšanas līdzekli, lai tu varētu atbrīvoties no palikušā maskas atlikuma un pēc tam uzklāt vieglu losjonu.

Izmanto šo kurkuma sejas masku vismaz reizi nedēļā. Tu ātri vien pamanīsi lieliskus rezultātus!

Pievienot komentāru