Viņķele ir gatava uz daudz nopietnākiem ierobežojumiem


Ja cilvēki Latvijā neuztvers šo slimību nopietni un to pat ignorēs, tad ministre ir gatava pie vēl daudz stingrākiem ierobežojumiem.

Ministre uzskata, ka Latvijas iedzīvotāji ne pietiekoši daudz šo uzliesmojumu uztver nopietni. Salīdzinot ar pavasari cilvēki tagad daudz vairāk dodas iepirkties un ne labprāt paliek mājās kopā ar ģimeni. Veiktās aptaujas rāda, ka daudzi vairs nenovērtējot Covid-19 kā nopietnu slimību, atzina veselības ministre.

Ministru kabinets otrdien, 17. novembrī, sanāks uz kopīgu sēdi ar Krīzes vadības padomi. Šajā sēdē tiks analizēta epidemioloģiskā situācija, kā arī ziņojumi no dienestiem, tostarp policijas, raksta lsm.

Protams, iespējams noteikt daudz striktākus pulcēšanās ierobežojumus, piemēram, kā Austrijā, kur cilvēki nedrīkstēs atrasties ārpus mājām bez nopietna pamatojuma. Vai mēs būsim tam gatavi?

Pati ministre stāsta, ka pati būšot gatava balsot par šādiem ierobežojumiem, ja to ieteiks epidemiologi, bet tikšot uzklausīti arī izglītības speciālisti.

Ko jūs par šo domājiet?

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kristine</cite>

    Ja slegs skolas man ludzu katram skolniekam nodrosiniet datorus lai var stradat un apmaksatu internetu.ja jau izglitiba ir bez maksas?????man ir 5 skolnieki.ar satversmi ir noteikts bezmaksas izglitiba.kur vina ir????

Pievienot komentāru