Visam ir divas puses – arī zodiaka zīmēm. Uzzini, kāda ir tava!

Lauva

Lauva ir dzimis līderis un dievina būt uzmanības centrā. Viņš ir ļoti ambiciozs, enerģisks un pārliecināts cilvēks. Tā kā  Lauvai ir vēl viena seja, viņš var būt ļoti patmīlīgs. Lai gan šīs zīmes pārstāvji ir ļoti draudzīgi pēc savas dabas, viņu uzvedība reizēm šķiet ļoti uzspēlēta.

Jaunava

Ļoti gudri cilvēki ar analītisku prātu. Viņi vienmēr tiecas atrisināt grūtus uzdevumus un problēmas. Viņi vienmēr nāk palīgā tiem, kam tas ir vajadzīgs. Bet problēmas rodas tad, kad viņi parāda savu otru seju. Reizēm viņi ir tendēti izturēties pret savu darbu pārāk nopietni. Šis pieradums rada disharmoniju tajā sabiedrībā, kurā Jaunavas atrodas.

Svari

Svari ir labsirdīgi, mīloši cilvēki, kuri tic mierīgai dzīvei. Viņi cenšas atbalstīt vienmērīgu dzīves ritmu. Lieta tāda, ka viņu daba rada nopietnas problēmas dzīvē. Reizēm, kad notiek konfrontācija, Svari kļūst par paša dabas upuriem.

Skorpions

Skorpioni ir asprātīgi un ar labu humora izjūtu apveltīti cilvēki, kuri rada vieglu un laimīgu atmosfēru. Viņiem ir savs neatkarīgs un kaislīgs dzīvesveids. Lai gan reizēm viņi var kļūt riebīgi un atriebīgi. Paši gan viņi nemīl izpaust šo savu īpašību.

Strēlnieks

Strēlnieki ir kaislīgi, uzņēmīgi un jautri. Viņi ir ļoti uzmanīgi. Ir vērts atzīmēt, ka Strēlnieki neprot sakoncentrēties uz vienu uzdevumu. Viņi cieš no sava temperamenta un viegli aizsvilstas nieku dēļ. Kad viņi dusmojas, viņi aizmirst par jebkādām robežām.

Mežāzis

Mežāzim piemīt intelekts un loģiskā domāšana, viņi ciena bagātību un panākumus. Mežāži ir ļoti tālredzīgi cilvēki, no kuriem sanāk labi līderi. Viņi piešķir maksimālu svarīgumu darbam. Tomēr reizēm viņi var kļūt lielīgi un pašmīlīgi cilvēki. Viņu bezkompramisa attieksme var radīt nopietnas problēmas attiecībās.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti interesanti un jautri cilvēki. Viņi mīl ceļot un komunicēt ar jauniem cilvēkiem. Viss jaunais un sarežģītais viņus uzbudina. Tomēr reizēm viņi uzvedas pārāk noslēgti. Viņu neprognozējamais raksturs un pragmatiskā pieeja apkārtējos kaitina.

Zivis

Zivis ļoti mīl un rūpējas par saviem tuviniekiem. No šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem sanāk labi mīļākie un labi draugi. Attiecībās viņi, kā likums, ir ļoti uzticīgi. Bet Zivis viegli nepieņem realitāti. Ļoti bieži Zivis mēģina aizbēgt no kaut kādām situācijām un bieži vien paliek vieni paši.

Neskatoties uz to, ka visam ir divas puses, kad cilvēks iemācās pārvaldīt abas savas personības puses, viņam izdodas atrisināt vairumu savu problēmu!

Pievienot komentāru