Visam ir divas puses – arī zodiaka zīmēm. Uzzini, kāda ir tava!

Katras zodiaka zīmes 2 puses: absolūti dažādas, bet tajā pašā laikā daļas no viena veseluma!

Olīvija Šrejnera reiz teica, ka “Visam ir divas puses”… Šo apgalvojumu var pielietot visām dzīves sfērām. Gaisma nav pilnīga bez tumsas, dzīvei nebūtu jēgas bez nāves.

Pat monētai ir divas puses, un tas attiecas arī uz mums – cilvēkiem. Katrā no mums dzīvo divi dažādi cilvēki. Mums ir gan pozitīvā, gan negatīvā puse. Šajā rakstā mēs pastāstīsim par katru zodiaka zīmi un parunāsi par divām pusēm, kas mīt ikvienā!

Auns

Auns ir garīga būtne ar nebeidzamu dzīves enerģiju. Šie cilvēki ir ļoti motivēti un kaislīgi, tāpēc viņi viegli spēj piepildīt savu apkārtni ar entuziasmu. Viņi nekad nepadodas un nesper soļus atpakaļ! Bet, ja tu padziļināti papētīsi viņa raksturu, tu vari sākt pamanīt Auna agresīvo un dominējošo raksturu. Viņu pastāvīgi uztrauc nelielas problēmas, un viņš bieži jūtas dusmīgs. Tomēr, ja Auns spēj kontrolēt savu agresiju, viņš var kļūt par bruņinieku spīdošās bruņās!

Vērsis

Vērsis ir tas cilvēks, kurš tic stabilām un ilgtermiņa attiecībām. Viņš mīl secīgumu dzīvē, un viņš būs uzticamas partneris ilgtermiņa attiecībās. Bet Vērša otrajai pusei ir tendence būt daudz prasīgākam un pievilcīgākam kā partnerim. Tas rada gana daudz problēmu.

Dvīņi

Dvīņi ir vienmēr gatavi jauniem piedzīvojumiem un nekad neizvairās no saziņas ar nepazīstamiem cilvēkiem. Bet viņa otrs dvīnis ir pilnīgi cits! Tas ir ļoti impulsīvs un pēc dabas nemierīgs cilvēks. Šī viņa dabīgā puse attīstās tikai tad, kad Dvīņi ir nomākti un bēdīgi.

Vēzis

Vēzis ir uzticams, izlēmīgs un cilvēks, uz kuru var paļauties. Vēzis rūpējas par citiem. Lai arī Vēzis viegli neatveras citu cilvēku priekšā, viņš pats būs brīnišķīgs klausītājs. Vēzim nav otra seja, bet tā viena, kas ir tāpat atnes daudz problēmu, kas ietekmē viņu dzīvi. Vēzis diezgan viegli var kļūt par nemiera trauksmju un depresijas upuri. Vēzim ir jāsāk sev ticēt un paaugstināt savu pašnovērtējumu!

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru