Wizz Air saņem visaugstāko drošuma novērtējumu no Airlineratings.com

Wizz Air, visstraujāk augošā lidsabiedrība Eiropā un lielākā zemizmaksu pārvadātāja Centrāleiropā un Austrumeiropā, ir saņēmusi visaugstāko septiņzvaigžņu drošuma novērtējumu no pasaules vienīgās lidsabiedrību drošuma un piedāvājumu novērtēšanas vienas pieturas aģentūras AirlineRatings.com.

Katras lidsabiedrības drošuma novērtējums balstās uz visaptverošu analīzi, kurā ir izmantota informācija no pasaules aviācijas pārvaldes iestādes un lielākās apvienības kopā ar valdību un vēsturiskajiem datiem. Vērtēšanas kritēriji ņem vērā svarīgus elementus, piemēram, Ekspluatācijas drošības audita (IOSA) sertifikāciju, Federālās aviācijas pārvaldes (FAA) apstiprinājumu, lidmašīnu parka stāvokli un vecumu, avaritāti, Starptautiskās civilās aviācijas organizācijas (ICAO) piešķirto drošuma novērtējumu izcelsmes valstij un citus parametrus. Septiņzvaigžņu drošuma novērtējums, kādu ir saņēmusi Wizz Air, tiek piešķirts lidsabiedrībām, kas atbilst visiem vērtēšanas kritērijiem.

Wizz Air ekspluatē vienu no pasaulē jaunākajiem lidmašīnu parkiem, kurā pašlaik ir 104 Airbus lidmašīnas A320 un A321 CEO ar vidējo vecumu 4,5 gadi. Turklāt lidsabiedrība ir pasūtījusi vairāk nekā 250 pasaules visefektīvāko vienejas lidmašīnu Airbus A321 NEO, un pirmā NEO pievienosies pārvadātāja lidmašīnu parkam 2019. gada janvārī. Kopš lidojumu sākuma 2004. gadā Wizz Air ir veltījusi daudz laika un resursu, lai nodrošinātu, ka tās drošuma kultūra, drošuma procedūras, kā arī personāla mācības un attīstība ir pasaules līmenī. Wizz Air sadarbojas ar Eiropas lielākajiem tehniskās apkopes partneriem, lai savu jauno un moderno lidmašīnu parku uzturētu nevainojamā stāvoklī.

Wizz Air izpildviceprezidents un ekspluatācijas direktors Dīderiks Pens sacīja: „Drošums vienmēr ir bijis Wizz Air galvenā prioritāte, un mēs priecājamies par AirlineRatings.com piešķirto visaugstāko iespējamo drošuma novērtējumu. Šī atzinība mums apliecina, ka esam izvirzījuši īstās prioritātes, un stiprina mūsu apņēmību turpināt lidojumus visdrošākajā ceļošanas veidā visā mūsu plašajā tīklā ar vairāk nekā 600 maršrutiem uz 142 galamērķiem 44 valstīs.”

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 104 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 600 maršrutos, savienojot 143 galamērķi 44 valstīs. Wizz Air aptuveni 4,000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 32 miljonu pasažieru izvēli pēdējo 12 mēnešu laikā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Uzņēmums nesen saņēma visaugstāko septiņzvaigžņu drošuma novērtējumu no pasaules vienīgās drošuma un piedāvājumu novērtēšanas aģentūras airlineratings.com, kā arī to nesen par 2017. gada Eiropas lidsabiedrību nosauca Aviation 100, kas ir cienījams gadskārtējs izdevums, kurš izsaka atzinību gada izcilākajiem aviācijas un kosmosa nozares dalībniekiem.

Pievienot komentāru