Zīmes no Visuma, kuras brīdina mūs par briesmām


Jebkuras Visuma zīmes, ko jūs pamanāt, var palīdzēt izvairīties no nelaimes. Visums bieži brīdina cilvēkus par gaidāmajām pārmaiņām. Ja jūs iemācīsieties izlasīt tā sūtītās zīmes, tad spēsiet izvairīties no daudzām nepatikšanām.

Visums sūta mums signālus, zīmes un pat vīzijas tieši tajā brīdī, kad tas nepieciešams. Tomēr ikdienas steigā mēs reti piegriežam vērību dīvainiem notikumiem, kas periodiski ap mums notiek. Lai iemācītos izlasīt Visuma zīmes, ir jābūt harmonijā ar apkārtējo pasauli. Ezotēriķi iesaka vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, biežāk priecāties par dabu un ievērot pat vissīkākās detaļas. Apbrīnojami, bet dažkārt pat neparastas formas mākonis var uzvedināt mūs uz pareizās domas, dot atbildi uz jautājumu. Padomājiet, ar jums noteikti ir bijuši gadījumi, kad, ieraugot kaut ko neparastu, esat atcerējušies par kādu aizmirstu lietu vai solījumu.

Mācieties analizēt redzēto, dzirdēto, izlasīto vai garāmejot pamanīto. Uzmanība jums palīdzēs vienmēr mest līkumu nepatikšanām. Visuma zīmes pie jums var nākt sapņos, kad mēs nekontrolējam savas apziņas plūsmu.

Pastāv 8 galvenās zīmes, kuras palīdzēs jums izsargāties no problēmām.

Katra zīme var tikt dota negaidīti. Ikdienā var būt tā, ka jau pēc notikušajām nepatikšanām cilvēki saprot, ka ir ignorējuši brīdinājumus. Lai kas tād notiktu pēc iespējas retāk, ieklausieties iekšējā balsī. Intuīcija jūs nemānīs.

1.Murgaini sapņi
Sapņos bieži notiek lietas, ko mēs nevaram iespaidot.Ja jums, piemēram, sapnī rādās, ka esat iestrēdzis, nevarat pakustēties vai esat sapinušies diegos vai vados, tas nozīmē, ka realitātē jums priekšā stāv grūta lieta. Visums it kā brīdina: nelieniet tur, kur nespējas sajust pamatu zem kājām. Īpaši uzmanība tādiem sapņiem ir jāpievērš impulsīviem cilvēkiem. Aizmāršīgus cilvēkus šādi sapņi brīdina par nepieciešamību pārbaudīt elektroierīces (gadījumā, ja sapnī figurē vadi). Tā jūs pasargāsiet sevi no nepatikšanām, kas saistās ar ugunsgrēku. Ja jūs nespējat aizbēgt vai pakustēties, tas nozīmē, ka jums vajadzētu izvairīties no saskarsmes ar agresīviem cilvēkiem, kā arī mainīt maršrutu diennakts tumšajā laikā.

2.Sajūta Deja vu
Reizēm skaidrā sajūta, ka situācija jau ir bijusi, runā iespaidīgāk par sarkano gaismu luksoforā. Nepatīkamā situācija tiešā veidā ziņo par nepieciešamību būt uzmanīgiem. Sajūtu deja vu var provocēt mūzika, atsevišķa replika vai pat reklāmas plakāts uz ielas. Ja kaut kas jums ir atgādinājis par briesmām pagātnē, apstājieties un paanalizējiet situāciju.

3.Redzēta avārija vai katastrofa
Ja jūs nejauši esat kļuvuši par liecinieku autoavārijai uz ceļa, ugunsgrēkam vai kādai citai nelaimei, jums jābūt uzmanīgam. Jebkuras nepatikšanas ceļā māņticīgi cilvēki uztver kā brīdinājuma signālu. Un ne velti, jo mūsu sestais prāts vienmēr novirza uzmanību uz svarīgākajiem notikumiem. Sakoncentrējieties: varbūt jūs jau ilgstoši atrodaties pie stūres un jums vajadzētu apstāties un atpūsties.

4.Dzīves grūtības
Nereti dzīvē kaut kas iet ne tā, kā gribētos. Neskatoties uz visiem pūliņiem, darbi nesokas, bērni neklausa, tapetes nelīmējas, priekšnieks mūždien piesienas un tā tālāk. Ja ar jom notiek nepatikšanas, ir īstais laiks ieklausīties sevī vienatnē. Visums sūta jums signālu par to, ka jums ir kaut kas jāmaina. Izvēlieties citus ceļus, lai nelaime nepieklauvētu pie jūsu durvīm.

5.Slimības
Dažiem Visums sūta pārbaudījumus, kas saistīti ar slimību. Pie tam, saslimt var nevis pats cilvēks, bet viņa radinieks vai draugs. Nepārliecinātība par sevi, bailes un sāpīgas sajūtas palīdz pārskatīt savu dzīvi un rast izeju no strupceļa. Nereti slimības no Visuma tiek sūtītas, lai mēs atteiktos no sliktajiem ieradumiem un nostātos uz labošanās ceļa. Šīs zīmes ir bīstamas, taču tām piemīt spēcīgs pārveidojošais efekts. Cilvēki izmainās uz labo pusi, bet izveseļojoties pārstāj būt atkarīgi no iekšējā negatīvisma.

6.Lūstoša tehnika
Ja jūsu mašīnu nevar iedarbināt, tas nozīmē, ka jums jābūt ļoti uzmanīgam uz ceļa.Padomājiet, vai jums tiešām tik ļoti nepieciešams braukt, lai nepiesaistītu sev nelaimi. Tehniskas problēmas ar datoru, kafijas automātu – tam visam vajadzētu uzvedināt uz domām par nepieciešamajām pārmaiņām dzīvē. Katrā konkrētajā gadījumā cilvēks pats sapratīs, kas viņam būtu jāmaina un no kā jāatsakās.

7.Plīstošs apģērbs vai apavi
Gadās tā, ka uz ielas pēkšņi nolūzt papēdis, atlīmējas apavu zole vai izirst jakas vīle. Jebkura no šīm zīmēm brīdina par draudošajām briesmām. Esiet uzmanīgi. Nereti Visums tiešā veidā norāda uz to, ko vajadzētu darīt vai, tieši otrādi, labāk nedarīt. Ja jūs steidzāties uz darba pārrunām un jūs pēkšņi no galvas līdz kājām nošķieda mašīna, aizdomājieties, vai jums tik ļoti vispār šīs amats ir vajadzīgs. Mūsu senči ir sastādījuši daudz ticējumu par apģērbu, kuri var brīdināt par briesmām vai norādīt uz labām pārmaiņām drīzumā. Daudzi no šiem ticējumiem ir Visuma sūtītās zīmes. Neatstājiet tās bez ievērības.

8.Lūstoši vai plīstoši kancelejas piederumi
Pēkšņi pildspalva vairs neraksta vai atstāj treknu tintes traipu uz dokumenta, papīrs plīst tieši paraksta vietā, svarīgi dokumenti aizlido pa gaisu. Tās visas ir zīmes, kam vajadzētu pievērst uzmanību. Neparakstiet līgumu, kamēr neesat pārbaudījuši katru burtu, neuzticieties investoriem, kurus nepazīstiet. Esiet vienmēr modri, lai izslēgtu krāpšanu un tālākas nepatikšanas.

Jebkuras Visuma zīmes, ko jūs ieraugāt, var palīdzēt izvairīties no nelaimes. Tomēr viss nav tik bēdīgi. Visums bieži sūta pozitīvus signālus, kas norāda uz labām pārmaiņām nākotnē.

Pievienot komentāru