Zodiaka zīme un raksturs – kāds tu patiesībā esi?

Lielu ietekmi uz tavu raksturu var atstāt datums, kurā esi dzimis. Savukārt, pēc dzimšanas datuma iespējams uzzināt horoskopa zīmi, kura sevī ietver vairākus faktus par raksturu un īpašībām.

 

Auns Tevī dzīvo nerimstoša enerģija, kura visu laiku laužas ārā tavos ikdienas darbos. Viņam ir raksturīgi dažreiz pāršaut pār strīpu ar to, kas nāk ārā pa muti – nevietā saka neatbilstošas lietas, kas var gan sasmīdīnāt, gan arī aizvainot. Viņam ļoti patīk pārāk ātri visu darīt un tikai tad domāt – vajadzētu kārtīgi ievilkt 10 elpas, padomāt un tikai tad izdarīt.

Vērsis Daudz un dikti uztraucas par naudas lietām, nespēj vispār mierīgi dzīvot, ja kaut kas ar to nav kārtībā. Ar viņu kopā ir jautri – un ne tikai smieklīgi jautri, bet jautri arī domstarpību ziņā. Dzīve ar šo cilvēku nekad nebūs garlaicīga, jo viņam atkal un atkal rodas jaunas idejas, kā tikai vairāk uzkurināt savu dzīvesbiedru.

Dvīņi Viņā var būt divas pilnīgi atšķirīgas personas – tik atšķirīgas, ka pat bail paliek. Daudz jo daudz domā par sevi, bet citi paliek kaut kur aiz apvāršņa. Par sevi ir pārāk augstās domās, pārāk daudz paļaujas uz to, ka dzīvē viss notiek pats no sevis. Ja dzīvo ar šādu nostāju, tad arī grūti dzīvē kaut kur izsisties un piepildīt savus sapņus, protams, ja tādi ir.

Vēzis Viņš var būt pilnīgi jebkāds – jebkas, ko tu vēlies. Viņš ir mīļuma iemiesojums un arī pats ļaunākais murgs. Viņa uzvedība ir atkarīga no tā, kā pret viņu attiecas citi cilvēki. Viņš nekad nespēj palikt mierā, visu laiku kaut ko vajag darīt, kaut kur izlikt savu enerģiju. Bieži ir neapdomīgs, tādēļ pieļauj daudz kļūdu, bet ar gadiem iemācās sevi kontrolēt.

Lauva Viņš ir viena no harizmātiskākajām personām, ko tu pazīsi savā dzīvē. Spējīgs citus pārliecināt gandrīz par visu. Daudz ko dara citu labā, jo ir svarīgi, ka mīļotie cilvēki ir laimīgi. Kad ir ieslīdzis rutīnā, var mazliet aizdomāties un nedarīt neko, lai, piemēram, mīlas dzīve kļūtu labāka. Tā beidzas attiecības.

Jaunava Ļoti daudz domā par dzīves netaisnībām, dažreiz šī nostāja neļauj kļūt patiesi laimīgai. Viņa skatās uz cilvēkiem, kā uz nekam nederīgiem – tik un tā visi liek vilties, tik un tā visi viņu sāpina. Būtu jāatrod dzīvē vairāk prieka, kas saistīts ar cilvēkiem, citādi dvēselē var rasties nesadziesināma rēta.

Svari Viņa ir viena noslēpumaina būtne, reti kad atklās savus rīcības mērķus pat, ja tie ir acīmredzami. Patīk spontanitāte, bet, ja viss nenotiek tā, kā cerēts, tad var pārvērsties par īstu dusmu pūķi. Dzīvē reti saprot, ko paši vēlas no tās – tikai dara lietas, kas bieži viņus sāpina un liek arvien sākt visu no jauna.

Skorpions Daudz metas no vienas lietas otrā – bieži vien sanāk, ka no viena grāvja iekšā pa taisno nākamajā. Viņa personība ir ļoti krāsaina un dažāda. Patīk izcelties sabiedrībā un noteikt, kā izvērtīsies vakars. Nepatīk, ja viņam kaut ko pavēl vai arī liek darīt, jo svarīgi ir, ka citi apzinās viņa vērtību un spēju pašam noteikt savu dzīvi.

Strēlnieks Viņam visu patīk izdarīt līdz galam, tādēļ dzīvē viņu sagaida spoži panākumi. Viņš ir liels romantiķis – grib visu savu dzīvi veltīt mīlestībai, lidināties pa mākoņiem ar rozā brillēm uz acīm. Viņš kļūdu nepieļaus divas reizes – viņš pieļaus trīs vai pat četras, jo no kļūdām nemācās, bet visu laiku tām dod otru iespēju.

Mežāzis Daudz spītējas, grib panākt, lai viss, kas atrodas apkārt, ir viņa. Ir noteicējs situācijās – cikos, kad, kur – nepatīk būt kāda pakalpiņam, nepatīk strādāt “zem” kāda. Ja vajag izsūdzēt bēdas, neej pie Mežāža, jo viņš īsti neko nomierinošu nespēs pateikt, jo ir diezgan liels pesimists. Ja gribi dzirdēt patiesību – tad gan Mežāzis būs īstā persona.

Ūdensvīrs Viņam vienmēr klāt stāv veiksme. Viņš nebaidās no saviem talantiem, nebaidās mēģinot kļūdīties, pakrist, jo zina, ka vienmēr varēs piecelties. Tomēr šie talanti ne vienmēr tiek attīstīti līdz galam – bieži apstājas pusceļā. Daudz ņem uz saviem pleciem, nesaprotot, ka visu kopā noturēt nemaz nav iespējams.

Zivis Viņam bieži uznāk nostaļģiskas pārdomas – par bijušajiem mīļākajiem, par bērnības mājām. Patīk viss, kas ar viņu dzīvē ir noticis, pat tad, ja tas ir sagādājis sāpes. Jo viss taču ir tikai pieredze! Interesanti ir tas, ka viņš ir gan sabiedrisks, gan kautrīgs. Spēj runāt to, ko domā, taču būs situācijas, kurās kaunēsies no praktiski jebkura vārda.

 

Pievienot komentāru