Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir īstas skandālu mīlētājas – cels traci par katru sīkumu

VĒZIS

Vēža zīmē dzimušai sievietei nav bail paust savas emocijas, lai arī kādas tās nebūtu. Piemēram, ja viņas emocijas ir pamatīgi sakāpušas, tad iespējams izvirdums pat publiskā vietā.

Ja sieviete Vēzis kļūst aizkaitināta, neatkarīgi no tā vai tas noticis pārguruma vai emociju dēļ, viņa dramatiski asi reaģē, uzvedoties kā princese. Šādās situācijās vislabāk viņu uzreiz atgriezt realitātē pēc iespējas ātrāk.

 

LAUVA

Lauvas ir īsts dramatisma iemiesojums. Viņām patīk vienmēr atrasties uzmanības centrā, kā arī šai dāmai ir augsti dzīves standarti, tas nozīmē, ka viņa ir pelnījusi tikai un vienīgi vislabāko.

Par spīti tam, starp kaislību un dramatismu ir zināma atšķirība, kuru Lauva vēl nav paguvusi atšķetināt.

Vēlies uzzināt, kas notiks, ja Lauva nedabūs to, ko vēlas? Viņa noteikti kļūs iedomīga un uzpūtīga, uztverot visu personiski. Labās ziņas ir tās, ka Lauva beigu beigās nomierināsies, ja netiks pie kārotā.

Lauvenes skandālu spēj sacelt pat par vismazāko sīkumu, un nebaidās to darīt publiski!

 

SKORPIONS

Kaisle ir Skorpiona otrais vārds un šīs emocijas var tikt paustas dažādos veidos. Visbiežāk Skorpiona zīmē dzimušās sievietes kaisli pauž pret dzīvi un seksu, tajā pašā laikā ir brīži, kad šī enerģija tiek ievirzīta citās sliedēs.

Ikvienam, kurš atrodas pārāk tuvā šīs būtnes attālumā viņas untumu lēkmes brīdī vajadzētu mesties, kur kājas nes, lai paglābtu savu ādu. Viņas dusmas kļūst par ko pārākajā pakāpē dramatisku un Skorpiona sieviete pārvēršas vardarbīgā būtnē. Tā vietā, lai mēģinātu viņu vest pie prāta, daudz loģiskāk būtu meklēt patvērumu, līdz vētra pārgājusi.

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieka zīmē dzimusī sieviete spēj būt visai šerpa, ja pati to vēlas, vairāk par visu viņai patīk runāt, tieši šīs nodarbes rezultātā viņa vienmēr iekuļas nepatikšanās. Šīs sievietes klātbūtnē grūti turēties pie saviem ieročiem, jo viņa cenšas izpatikt visiem. Pat tad, ja tas nozīmē runāt par sevi pārlieku dramatiskā un teatrālā manierē.

Skandālos nākas iepīties it īpaši jaunības gados, kad tiek dalīta pretējā dzimuma uzmanība ar citām sievietēm. Tieši šīs sievietes ir tās, kuras ir spējīgas otrai nocelt vīrieti.

Ja Strēlnieku kaut kas nomāc, viņš pārvēršas par īstu nervu kamolu. Izliekas, ka viss kārtībā, taču tajā pašā laikā, staigā nervozi šurpu turpu un pamāca. Māca un māca, kā vajag un kā nevajag, un vispār, ja nesanāks- visi esat idioti.

Pievienot komentāru