Raksts, kas var mainīt tavu dzīvi! Kad beidzu sūdzēties par dzīvi, ar mani sāka notikt tikai labas lietas.

Tev tas var nepatikt, bet patiesība ir skarba: ar labiem cilvēkiem nevis notiek sliktas lietas, bet sliktas lietas veido labus cilvēkus.

Tieši tā: bez sliktiem notikumiem labi cilvēki iznīktu un jau drīz tādu vairs nemaz nebūtu.

1. Nelaimes gadījumi veido labu cilvēku raksturu

Problēmas un nelaimes gadījumi ļauj cilvēkiem kļūt par vēl labākiem cilvēkiem. Ja viņu dzīvē viss būtu perfekti, labi cilvēki nemaz nespētu izveidot nekādas noturīgas rakstura īpašības: drosmi, sapratni, toleranci, garīgo spēku un spēju pārvarēt sevi.

2. Atteikumi liek labiem cilvēkiem justies pateicīgiem par to, kas viņiem ir

Ikviens atteikums un noraidījums cilvēkam atgādina par to, ka ne visu dzīvē var dabūt tik vienkārši, tāpēc tas ir iemesls justies pateicīgam par to, ko tomēr ir izdevies iegūt un noturēt.

3.Toksiskas attiecības veido imunitāti pret toksiskām attiecībām

Vienas draņķīgas attiecības ir kā vakcīna pret pārējām draņķīgajām attiecībām. Kad cilvēks ir tādas piedzīvojis vienreiz, savās nākotnes attiecībās viņš jau pratīs laikus pamanīt pazīmes, ka tās nav turpināšanas vērtas.

4. Labiem cilvēkiem izgāšanās kalpo kā papildus motivācija

Daudziem viena izgāšanās ir pietiekams iemesls padoties uz visiem laikiem. Bet labiem un stipriem cilvēkiem tā ir motivācija censties vēl vairāk. Viņi neļauj zaudējumam sevi apturēt, vai tas būtu mazs vai liels. No zaudējumiem var tikai mācīties, kā nākamreiz cīnīties labāk.

5. Ciešanas labiem cilvēkiem parāda to, par ko ir vērts cīnīties

Kāds cilvēks reiz dzīvoja lielā trūkumā. Tagad viņš no tā ir izkūlies. Bet šīs ciešanas deva viņam vēlēšanos palīdzēt arī citiem atbrīvoties no nabadzības sloga. Ja viņa dzīve allaž būtu bijusi viegla un bezrūpīga, diez vai viņš justu tik daudz līdzcietības un sapratnes pret cietējiem.

Padomā: arī tu noteikti esi saticis kādu, kuram pašam dzīvē nav gājis viegli, tomēr viņš nekad neatsaka palīdzību citiem, ir labsirdīgs un līdzjūtīgs.

6. Vientulība palīdz cilvēkam izprast sevi

Ir cilvēki, kuri nespēj panest vienatni, taču tā ir nepieciešama spēcīgas individualitātes attīstībai. Tu līdz galam nesapratīsi, kas tu esi un kas vēlies būt, ja dažreiz nepabūsi vienatnē ar savām domām.

7. Šķiršanās no partnera palīdz atrast labāku

Visām attiecībām cilvēka dzīvē ir nozīme, un nevienas nav tukša laika laika šķiešana – arī sliktās ne. Katras neizdevušās attiecības dod iespēju mācīties no kļūdām un nākamreiz veidot labākas. Ļoti, ļoti reti ir gadījumi, kad cilvēki savas pirmās attiecības uztur veiksmīgas un mīlestības pilnas līdz pat dzīves beigām.

Avots: higherperspectives.com

 

Pievienot komentāru