10 spēcīgas filmas, kas mainīs jūsu apziņu

Pēc jebkuras no šīm filmām jūs varat kļūt par citu cilvēku! Jums var atnākt apskaidrība, ko jūs esat darījuši nepareizi un kāpēc neesat saņēmuši to, ko vēlējāties. Daudzas no piedāvātajām filmām atklāj noslēpumus, par kuriem jūs vienkārši nebijāt aizdomājušies. Paskatieties cilvēku atsauksmes – to, kuri ir skatījušies, – VISI raksta, ka dzīve pēc filmu noskatīšanās mainās pilnībā!

1.Noslēpums
Filma “Noslēpums” ir piesaistījusi milzumdaudz cilvēku uzmanības. Kur gan slēpjas filmas popularitāte? Atbilde ir vienkārša – filma mums atklāj noslēpumu, kas daudzus gadus no mums tika slēpta, – pievilkšanās likuma noslēpumu. Noskatoties filmu “Noslēpums”, jūs uzzināsiet, kā pielietot šīs zināšanas, lai piesaistītu savai dzīvei prieku, mīlestību, veselību, uzplaukumu, panākumus, lieliskas attiecības ar cilvēkiem un daudz, daudz cita. Šī praktiskā instrukcija jums ļaus realizēt dzīvē jūsu slēptākos sapņus.

2.Noslēpums 2
Filma Noslēpums 2 jeb “Cik dziļa ir Truša Ala?” Kā atrast savu sapni? Dzīve vienmēr sniedz otro iespēju. Dokumentālā filma, kas atklāj mūsu smadzeņu iespējas, sniedz priekšstatu par jauniem atklājumiem kvantu fizikas pasaulē.

3.Placebo
Dokumentālā dilma par unikālām, neizskaidrojamām parādībām medicīnā. Losandželosā mīklainā veidā tiek izdziedināta sieviete ar smagu depresijas formu ar neīstas tabletes palīdzību. Runa ir par brīnumainu pašdziedināšanās spēju, kas ir ielikta mūsos pašos. Pieci zinātnieki ir pārliecināti, ka ir atraduši atslēgu uz jaunu slimību ārstēšanas veidu, kas met izaicinājumu mūsdienu medicīnai.

4.Māja – Satikšanās ar planētu
Filma, kuras demonstrēšana ir aizliegta 36 pasaules valstīs. Tas ir kārtējais cienījamu un ietekmīgu cilvēku mēģinājums iespaidot cilvēci, viņa sirdsapziņu un attieksmi pret māti dabu. Dokumentālās filmas sižets stāsta par mūsu planētu, kādas vēl skaistas un pievilcīgas vietas uz tās atrodas. Filma HOME demonstrē mums planētas skaistumu un sekas pēc postījumiem, kurus radījusi cilvēku darbība. Filma aicina veidot jaunu cilvēka redzējumu – viss šajā pasaulē ir savstarpēji saistīts, un mūsu katra uzdevums ir saglabāt dabu un saglabāt dzīvību uz visas planētas Zeme.

5.Dzīve ir skaista
Lai dzīvotu, nav nepieciešams atņemt dzīvību. Nav nekā noslēpumaināka un svarīgāka par dzīvību. Galvenā mūsu dzīves mācība – tā ir cilvēcības mācība, un to mums sniedz dzīvnieki. Bieži par savas dzīvības cenu. Filmas pamatuzdevums ir parādīt skatītājam, ka gaļa un kažokāda – tās ir dzīvnieku ciešanas, asinis un nāve. Gaļa un kažokādas – tas ir asiņains bizness, kas iesaiņots tradīciju, lietderīguma un vienaldzības iepakojumā. Šis bizness grauj biosfēru, kropļo psihi, rada auglīgu vidi kriminālajām aprindām un agresīvām motivācijām.

6.Zemes iemītnieki
Tā ir dokumentāla filma par to, kā cilvēki ekspluatē dzīvniekus, padarot tos par mājdzīvniekiem, kā arī izklaidei, zinātniskiem pētījumiem vai apģērba un pārtikas ražošanai. Pateicoties slēptajām kamerām, filma parādīja ar iekšpusi uz āru dzīvnieku izmantošanu – kam tas patiks? Kurš gan gribēs samazināt savus ienākumus? Nevienam, kas nopelna uz neaizsargātu dzīvnieku nāves uz ciešanām, nav izdevīgi, ja jūs aptversiet, ka apmaksājat dzīvnieku ciešanas un slepkavošanu. Tādēļ filma daudzās valstīs ir aizliegta. Šis šedevrs, kas novērtēts ar vairākām balvām, ir jānoskatās katram cilvēkam.
Ja es varētu katram cilvēkam uz pasaules parādīt tikai vienu filmu, es viņiem parādītu Zemes iemītniekus.
Prinstonas universitātes profesors

7.Līcis
Režisora Lui Psihoijosa dokumentālā filma, kas stāsta par delfīnu masveida iznīcināšanu ar mērķi lietošanai uzturā Taidzi nacionālajā parkā pie Japānas krastiem. Filma ieguva “Oskaru” nominācijā “Labākā pilnmetrāžas dokumentālā filma” 2010.gadā.

8.Kimātika
Filma apskata garīguma, izmainīta apziņas stāvokļa, egoisma un personiskās atbildības būtību. Kinētika – tā ir zinātne par formējošām viļņu īpašībām, tipiski asociējas ar fiziskajiem paraugiem, kas rodas no skaņu viļņu mijiedarbības ar neorganisko matēriju. Filma fokusējas pāri cilvēku un vispasaules izpratnei, norādot uz psiholoģiskiem traucējumiem, kurus cilvēce ir izraisījusi, radot bezjēdzīgas ilūzijas, ka ir nekas cits kā galvenais sāpju un ciešanu iemesls.

9.Galveno nāves cēloņu izskaušana

Šis video ir spēcīgs trieciens pa nostiprinātiem un kļūdainiem uzskatiem par ierastu “sabalansētu” uzturu, kas rekomendē lietot gaļu, pienu un citus dzīvnieku izcelsmes “produktus”. Interesanta un informatīva atskaite, kas stiprināta ar zinātniskiem pētījumiem, ar pierādījumiem par to, ka dzīvnieku produkti saīsina dzīvi.

10.Dakšas nažu vietā

Daži pasaulē atzīti zinātnieki un praktizējoši dakteri ir nonākuši pie līdzīgiem un visai viennozīmīgiem secinājumiem: dzīvnieku izcelsmes olbaltumu un tauku lietošana ir galvenais faktors, kurš provocē daudzu saslimšanu attīstību. Šo pētījumu gaitā tika arī noskaidrots, ka pat tajos gadījumos, kad pacienti jau bijuši šīs saslimšanas skarti, – pāreja pilnībā uz augu valsts diētu bez jebkādu dzīvnieku olbaltumu, tauku un rūpnieciski pārstrādātu produktu pievienošanas ne tikai apturēja šo slimību attīstību, bet atsevišķos gadījumos arī pagrieza to pretējā virzienā. Secinājumi pamatojas uz gadu desmitiem veiktiem zinātniskajiem izmēģinājumiem un vērojumiem, kādi vispār vēsturē veikti.

Pievienot komentāru