10 vēl nedzirdētas lietas par katru no zodiaka zīmēm

Katra zodiaka zīme ir unikāla ar tām piemītošajām rakstura īpašībām.

Absolūti visām zodiaka zīmēm ir arī slēptās spējas un rakstura iezīmes, kas, iespējams, var šķist visnotaļ interesantas vai vēl vairāk – neparastas. Mēs Tev piedāvājam noskaidrot, kuras tad īsti ir visu šo zodiaka zīmju pārstāvju neparastākās un interesantākās rakstura iezīmes, iepazīstinot Tevi ar 10 faktiem par dažādos zvaigznājos dzimušajiem, kurus Tu līdz šim vēl, iespējams, nezināji! 

 

AUNS

1. fakts

Pārāk maz šīs zīmes pārstāvju ļauj otram cilvēkam izteikties, jo bieži vien viņi savu sarunu biedru mēdz pārtraukt, kas ir bezgala kaitinoši.

2. fakts

Auni nekad nesāks provocēt Jūs uz konfliktu, viņi visu pateiksi tieši sejā, taču, ja Jūs uzbruksiet pirmais, sajutīsiet ļoti spēcīgu pretestību.

3. fakts

Gandrīz katrs cilvēks, kurš dzimis zem šīs zodiaka zīmes, vēlas mācēt skaidri izteikt visas savas emocijas un nodomus. It kā viņi nav muļķi, taču izveidot agresīvu runu viņi nespēj, tāpēc priekšroku dod kulakiem.

4. fakts

Ļoti daudzi domā, ka Auni ir diezgan cietsirdīgi cilvēki, taču tas nebūt tā nav. Viņi var kļūt par visgādīgākajiem un labākajiem draugiem, vecākiem, vecvecākiem, kā arī brāļiem un māsām, turklāt arī aizvainojumus viņi aizmirst diezgan ātri un dusmojas ļoti smieklīgi.

5. fakts

Auni vairāk par jebkuru citu ienīst zobu sāpes. Viņi no tām baidās, un tās viņus dara trakus, jo viņus tracina tas, ka viņi tur neko nevar padarīt.

6. fakts

Viņi dievina iepriecināt citus cilvēkus, turklāt negaidot neko no viņiem atpakaļ. Viņiem patīk vērot, kā cilvēki priecājas par viņu dāvanām, viņu kompāniju, smaidu un rūpēm, tāpēc patiesībā Auni ir ļoti labi draugi.

7. fakts

Auni neprot zaudēt, tas viņiem ir ielikts jau ģenētiskā līmenī. Ja viņi zaudē, tad atradīs 100 attaisnojumus, kāpēc tas tā notika. Viņi negrib Jūs izvest no pacietības, tas vienkārši ir viņu dabā!

8. fakts

Šīs zīmes pārstāvji bez seksuālā partnera var iztikt daudz ilgāku laiku kā citi, jo viņi vairāk koncentrējas uz citām lietām, piemēram, darbu un vēl šo to. Protams, viņi nav vienaldzīgi pret privātās dzīves trūkumu, taču viņi to var diezgan viegli pārdzīvot.

9. fakts

Ar šiem cilvēkiem pastāvīgi notiek kaut kas kuriozs, par ko viņi vēlāk stāsta saviem draugiem un paši par sevi smejas. Astroloģija šo fenomenu nevar izskaidrot, taču tas patiešām ir interesants fakts.

10. fakts

Auni ir ļoti labsirdīgi. Ja vēlaties atrast labāko cilvēku pasaulē, tad viņš pēc horoskopa noteikti būs Auns, tā kā Jums tagad ir nopietni sašaurinājies meklēšanas loks.

 

VĒRSIS

1. fakts

Vērši necieš neko, kas ir īslaicīgs. Ja viņi meklē draugu, tad uz visu mūžu, tas pats ir attiecināms arī uz mīļoto cilvēku. Arī telefonu vai mašīnu viņi pērk reizi vairākos gados, toties ir gatavi par šīm lietām atdot ļoti lielas naudas summas. Īslaicīgas attiecības viņiem var būt pieņemamas tikai tādā gadījumā, ja viņiem jau ir mīļotais cilvēks – jā, Vērši, krāpj, taču Jūs par to nekad neuzzināsiet!

2. fakts

Galvenais – mājas. Vērši dievina savu mitekli, kaut arī var nepavadīt tajā pārāk daudz laika. Atnākot mājās, viņiem ir vajadzīgs komforts – viņus nesatrauc tas, kāds ir skats aiz loga, liela vanna viņiem šķitīs daudz noderīgāka, tāpēc viņus ir ļoti viegli savaldzināt ar ērtībām un augstajām tehnoloģijām.

3. fakts

Zināt, kas ir Misters Bīns?! Arī Vērši ir spējīgi uz tādu pašu šovu, taču ne visi šīs zīmes pārstāvji to apzinās, bet tas ir fakts – viņi var būt mākslinieciski un bezgala jautri. Vienkārši pavērojiet, kā viņi stāsta smieklīgus atgadījumus – viņi spēj uzmundrināt gandrīz ikvienu.

4. fakts

Pacietība ir ļoti spēcīga Vēršu rakstura iezīme, par kuru daži Vērši pat nenojauš. Viņi ir spējīgi gaidīt bezgalīgi ilgi, kamēr vien neuzrodas piemērots brīdis vai iespēja, tāpēc arī viņiem ļoti labi veicas azartspēlēs, viņi ir veiksmīgi mīlestībā un gandrīz vienmēr panāk to, ko vēlas. Tikai paši slinkākie šīs zīmes pārstāvji var atļauties neko nedarīt, taču lielākā daļa šo spēju gaidīt slēpj tieši aiz slinkuma maskas.

5. fakts

Vērši noteikti ir pelnījuši to, ka viņiem uzticas. Vienkārši tāpat viņi noteikti nekad nevienu “neuzmetīs” – tas viņiem nav vajadzīgs. Viņi ir “radītāji”, tāpēc viņi neko necenšas sagraut, bet gan gluži otrādi – radīt. Interesants ir tas fakts, ka Vēršiem vienmēr var ticēt, jo viņi nemīl melot, kaut arī to ļoti labi prot. Iespējams, ka viņi paši par to nenojauš, taču tas ir fakts.

6. fakts

Vērši ir ļoti greizsirdīgi, taču ne uz naudu, alkatīgi viņi var kļūt tikai visneparastākajā un grūtākajā situācijā, taču uz mīļotajiem cilvēkiem gan viņi ir greizsirdīgi. Reizēm pat rodas tāda sajūta, ka viņi gribētu zināt sava mīļotā cilvēka domas, kontrolējot viņu pilnībā. Vērši dievina, kad viņiem pakļaujas, taču viņi noteikti nedomā, ka ir augstākstāvoši, tāpēc nebaidieties ieklausīties viņu padomos un norādījumos.

7. fakts

Vērši no pirmā acu uzmetiena šķiet tik drosmīgi, ka Tu tiešām tam tici, taču patiesībā viņi baidās . Viņu lielākais talants slēpjas faktā, ka savas bailes viņi ne tikai maskē, bet arī pārvērš neticamā drosmē. Kā viņi to dara – to laikam zina tikai viņi paši, mums atliek vien novērot šo neticamo fenomenu!

8. fakts

Ja Jūs šim cilvēkam esat izdarījis ko labu, viņš to noteikti nekad neaizmirsīs, jo Vērši var aizmirst, kad kādam no viņu ģimenes locekļiem ir dzimšanas diena, taču Jūsu labestību viņi noteikti atcerēsies, tāpēc izturēties labi pret šīs zīmes pārstāvjiem ir visnotaļ noderīgi. Ja Jūs atsauksieties uz viņu saucieniem pēc palīdzības, Jums atpakaļ tas atnāks dubultā… nē, pat trīskāršā apmērā!

9. fakts

Nekad nenovediet šos cilvēkus līdz nervu sabrukumam, pretējā gadījumā – var sākties īsta apokalipse. Ja Jūs Vērsim būsiet nodarījis ko sliktu, Jūsu dzīve pārvērtīsies ellē. Tiklīdz būs piemērots brīdis, aizvainots Vērsis Jums noteikti atriebsies. Un, ja Jūs domājat, ka šis brīdis nekad nepienāks, atcerieties, ka gaidīt jau nu viņi prot!

10. fakts

Vēl viens interesants fakts, kas, visticamāk, nav no tiem pozitīvākajiem, ir tas, ka ļoti daudzi Vērši (gandrīz 90%) ar Jums nesazināsies un neuzturēs kontaktu, ja Jūs nebūsiet stilīgi un modīgi ģērbies, ja Jūsu apģērbs būs lēts un bezgaumīgs, ja Jums nesakritīs seksuālie skatieni, ja Jūs labi nesmaržosiet. Viņi pamana jebkuru mazāko detaļu, kas varētu traucēt draudzībai, tomēr, ja Jūs jau draudzējaties, tad Vērši Jums noteikti maigi un laipni norādīs uz to, kas ar Jums nav tā, kā vajag.

 

DVĪŅI

1. fakts

Šie cilvēki mīl “vieglu” naudu, tāpēc afēristu un blēžu vidū šīs zīmes pārstāvju nav mazums, taču viņus ir diezgan viegli noķert, jo melot šie cilvēki neprot, lai gan ļoti cenšas.

2. fakts

Šīs zīmes enerģētika ir visnotaļ nestabila, jo Dvīņu garastāvoklis ļoti bieži mainās, kā rezultātā viņi cieš no psiholoģiska rakstura slimībām. Tāpat viņus bieži vien moka veselības problēmas, kas radušās viņu kaitīgo ieradumu dēļ, jo Dvīņi un Zivis vairāk par visiem citiem zodiaka zīmju pārstāvjiem mīl uzsmēķēt, iedzert un apēst kaut ko taukainu!

3. fakts

Šie cilvēki zina visu un tajā pašā laikā nezina neko. Viņi ir neticami erudīti, daudz lasa un zina to, kad daudziem citiem nekad prātā neienāktu, taču bieži vien šīs zīmes pārstāvji pabeidz ne to augstskolu vai fakultāti, jo pārāk vēlu atrod sevi, tāpēc viņi parasti strādā kaut kādā nesaprotamā darbā, dara neparastas lietas vai veido savu biznesu.

4. fakts

Ļoti bieži Dvīņi ir atkarīgi no laika apstākļiem. Slikti laika apstākļi vai magnētiskās vētras ietekmē Dvīņu zīmē dzimušo garastāvokļa maiņu. Tāpat viņi nepanes arī lielu karstumu vai gluži pretēji – lielu aukstumu, tāpēc ideālā vieta, kur dzīvot, viņiem noteikti būs tā, kur valda mēreni silts.

5. fakts

Dvīņi neprot sekot līdzi naudai. Viņi tērē, pastāvīgi ņem kredītus, aizņemas no draugiem un radiem. Šo pārstāvju vidū nav daudz tādu, kuri būtu spējīgi saprātīgi rīkoties ar naudu, tāpēc, lai gan gudri, Dvīņi bieži vien ir bez naudas.

6. fakts

Dvīņiem ļoti patīk ceļot. Viņi mīl ceļu romantiku – mazās kafejnīciņas, gulēšanu mašīnā, tāpēc viņi ir gatavi doties jebkur, arī vienatnē, ja vien viņi var braukt.

7. fakts

Šīs zīmes pārstāvji it visā meklē iemeslu padomāt, tas attiecas gan uz mūziku, gan kino un grāmatām. Viņi nevar iztikt bez domāšanas, jo viņiem liekas, ka tādā veidā atrofēsies viņu smadzenes. Viņi ir dzimuši filozofi.

8. fakts

Viņi ir labi draugi. Viņi pie Jums atbrauks arī tad, ja Jums nemaz nebūs nepieciešama palīdzība, tāpēc cieniet viņu draudzību, jo viņi Jūs mīl no visas sirds.

9. fakts

Bieži vien šīs zīmes pārstāvji nespēj pateikties otram cilvēkam par viņa labvēlību. Tas attiecas uz viņu otrajām pusītēm un vecākiem. Ja viņi redz, ka viņiem palīdz tie, kas dzīvo ar viņiem zem viena jumta, ne vienmēr var dzirdēt skaļu paldies.

10. fakts

Viņi ir tenkotāji. Viņi mīl runāt ar kādu par kopīgajiem draugiem, izstāstot viņu noslēpumus. Lielākajā daļā gadījumu tas ir nekaitīgi, taču reizēm viņi iet pārāk tālu, turklāt no kļūdām viņi nemācās nekad.

 

VĒZIS

1. fakts

Šie cilvēki patiešām ir atkarīgi no mēness fāzēm. Tas nozīmē to, ka dažādos laikos viņiem izpaužas dažādas īpašības, taču, ja paskatās tuvāk, tad var ievērot šo pārmaiņu cikliskumu, tāpēc vispirms laikam ir nepieciešams sekot līdzi mēness kalendāram.

2. fakts

Vēži vienmēr paliks noslēpums, turklāt pilnīgi visiem, izņemot viņus pašus. Viņiem ir princips – visu turēt sevī, tāpēc viņu patiesās jūtas un to dziļums ir gandrīz pilnīgi nesaredzams apkārtējiem, un tam ir savi iemesli.

3. fakts

Šīs zodiaka zīmes pārstāvju jūtas ir ļoti viegli ievainot, tāpēc viņi tās labāk patur pie sevis. Nevarētu gan teikt, ka viņi neuzticas pilnīgi nevienam, taču viņi to dara ļoti ierobežotā formā, ko var izskaidrot ar nākamo interesanto faktu.

4. fakts

Visu, ko Vēži dara, viņi dara tā, lai pasargātu sevi un sev tuvos cilvēkos. Pirmkārt, protams, lai neciestu viņi paši, tāpēc viņiem ļoti svarīgi ir tas, ka mēness viņiem dod šo aizsargājošo enerģētiku, jo viņu jūtas vienmēr ir visnotaļ neaizsargātas.

5. fakts

Jūtas un emocijas var ietekmēt arī viņu fiziskās veselības stāvokli, turklāt vispirms cieš viņu gremošanas sistēma, bet diezgan vāja šajā ziņā ir arī limfātiskā sistēma.

6. fakts

Vislabāk šīs zīmes pārstāvji jūtas ģimenes lokā. Nereti viņi ir ļoti cieši saistīti ar mājām un saviem vecākiem, turklāt arī viņi paši kļūst par lieliskiem vecākiem.

7. fakts

Vēži lieliski prot sasniegt savus mērķus, taču viņi to dara pietiekami lēni. No vienas puses – tā viņi glābj sevi no daudzām neveiksmēm, bet no otras – pakļauj sevi nevajadzīgām emocijām.

8. fakts

Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti svarīga ir arī pagātne. Kā minimums, vismaz pieredzei. Viņu raksturu, tieksmes un ieradumus ļoti lielā mērā var izskaidrot ar pagātnes ietekmi.

9. fakts

Taupīgāks par Vēzi laikam var būt tikai un vienīgi Vērsis. Dabas dotā piesardzība un prasme iegūto noturēt savās rokās šiem cilvēkiem ir tik izteiktas, ka viņus var apskaust. Tas viņiem ļauj izveidot ļoti labu materiālo pamatu ģimenei.

10. fakts

Bieži vien Vēžiem ir ļoti spilgti izteikti ieradumi. Viņi var nebūt sajūsmā par sava ierastā dzīvesveida maiņu, tāpēc tad, kad pienāk vajadzība to darīt, viņus nepieciešams nedaudz “pagrūst”.

 

LAUVA

1. fakts

Lauvas iedalās divās lielās grupās. Pirmā – tie, kuri priekšroku dod statusam, otrā – tie, kuri priekšroku dod naudai. Dažs labs no šīs zīmes pārstāvjiem ir gatavs dienu un nakti strādāt, lai beigās kļūtu par vadītāju, bet kāds cits to ir gatavs darīt tikai un vienīgi par papildus samaksu.

2. fakts

Lauvas nekrāpj, taču, ja viņas uzzinās, ka nogrēkojusies ir viņu otrā pusīte, arī viņas var pieļaut krāpšanu. Šādā gadījumā tas pārāk ilgi arī neturpināsies, jo vīlušās Lauvas nekad nespēs atgriezties bijušajā stāvoklī, tāpēc, ja Jūs šīs zīmes pārstāvi tādā veidā aizskarsiet, par mīlestību varat aizmirst.

3. fakts

Šie cilvēki ir visnotaļ drosmīgi un dinamiski, taču, neskatoties uz to, viņi mazāk kā citi tiek ievainoti un iegūst traumas. Tas ir attiecināms arī uz auto vadīšanu – pēc statistikas Lauvas visretāk iekļūst ceļu satiksmes negadījumos. Speciālisti apgalvo, ka visa būtība slēpjas viņu pārliecībā un aukstasinībā.

4. fakts

Šie cilvēki uz kādu ļaunu prātu var turēt gadiem, atriebjoties pāri darītājam arī pēc ļoti ilga laika, taču gandrīz puse no šīs zīmes pārstāvjiem gluži otrādi – aizmirst pāri darījumus tik ātri, ka viņiem varētu piešķirt pirmo vietu “piedošanas” konkursā.

5. fakts

Lauvas ienīst, kad viņām atklāti melo. Ja šīs zodiaka zīmes pārstāvis uzzinās, ka esat viņam samelojis, varat atvadīties no viņa uz visiem laikiem, jo šajā gadījumā atgūt Lauvas cieņu vairs nebūs iespējams.

6. fakts

Šie cilvēki ļoti aizstāv savus tuviniekus un draugus. Viņi nebaidās un metīsies virsū katram, kurš kaut kādā veidā būs aizskāris viņu tuvos cilvēkos, saplosot viņus mazos gabaliņos. Daļēji tas ir tāpēc, ka Lauvas šos cilvēkus uzskata par savu īpašumu, kas, bez šaubām, ir jāaizstāv, taču īsto iemeslu šai rīcībai nezina pat pašas Lauvas. Šādos brīžos šīs zīmes pārstāvjos notiek kaut kas tāds, kas liek tiem kļūt daudz stiprākiem un drosmīgākiem.

7. fakts

Lauvas ir spējīgas saglabāt mieru pat visneparastākajās situācijās. Kad visi skraida paceltām rokām un kliedz, šīs zīmes pārstāvji mierīgi risina savu problēmu… vai vismaz cenšas to darīt. Izsist no šī līdzsvara stāvokļa viņus var vienīgi cilvēku stulbums.

8. fakts

Visvairāk Lauvas kaitina citu cilvēku samākslotība un nodevība. Viņas nav spējīgas nodot, tāpēc viņu domās šī lieta neeksistē. Viņas nesaprot, kā sevis dēļ var nodarīt pāri otram. Atstāt iespaidu var ar savu izskatu, statusu un zināšanām, nevis maldinot citus.

9. fakts

Lauvas ienīst gaidīt. Šīs zīmes pārstāvji daudz mazāk kā citi var izturēt gaidīšanu rindā, šādos gadījumos viņi kļūst neciešami, tāpēc tā laikam ir vienīgā situācija, kurā ir vērts izvairīties no būšanas blakus šīs zīmes pārstāvim.

10. fakts

Šīs zīmes pārstāvjiem noteikti patīk arī greznība, kas uzsver viņu statusu, taču neparādās it visā. Reizēm kaut kas viņiem mēdz būt tik svarīgs, ka no tā viņi neatteiksies nekad. Kāds mīl paēst labā restorānā, kādam patīk pabraukāties ar dārgām automašīnām, bet vēl kāds cits dievina greznu apģērbu. Tā visa dēļ viņi ir gatavi upurēt gandrīz visu.

 

JAUNAVA

1. fakts

Jaunavas – vīrieši un Jaunavas – sievietes viens otru nevar ciest, ja vien nav patiesi draugi vai kolēģi. Ja starp šo divu zīmju pārstāvjiem uzliesmo simpātiju dzirksts, pār šim attiecībām jāliek “krusts”. Divu Jaunavu laulība ir ļoti reta parādība. Daudz biežāk Jūs varat sastapt divus  Jaunavas pārstāvjus, kuri ir labākie draugi, bet par draudzenēm Jaunavām ir daudz grūtāk kļūt, jo katra no viņām, visticamāk, centīsies būt līdere šajās attiecībās.

2. fakts

Jaunavas noteikti zina skaistuma jēgu. Viņas kļūst par modelēm, modes dizainerēm. Visas pārmērības apģērba un stila ziņā viņas saredz daudz labāk kā citi, tāpēc, ja vēlaties, lai Jums iesaka, kādu stilu izvēlēties, noteikti vērsieties pie Jaunavām.

3. fakts

Šīs zīmes pārstāvji neieredz nekoptus cilvēkus. Jaunavas nevar ciest sliktu ķermeņa aromātu, netīrus nagus vai taukainus matus, lai gan arī pašas reizēm uz to grēko, jo, atrodoties pastāvīgās bažās, reizēm viņas mēdz piemirst pašas par sevi.

4. fakts

Lielākā daļa Jaunavu cieš no “uzkrāšanas” mānijas. Bieži vien viņām mājās ir tik daudz nevajadzīgu lietu, kas tikai aizņem ļoti daudz vietas, bet jēgas nekādas. Starp citu, ļoti daudz viņām ir tieši senu lietu, kuras viņas patiesībā arī nēsā. Jaunavas pērk jaunas jaciņas, jaunus džinus un krekliņus, taču nēsā to visu ļoti reti, jo viņām ir žēl, tāpēc labāk viņas uzvelk kaut kādus vecos apģērba gabalus, bet jaunos taupa kaut kādiem īpašiem gadījumiem.

5. fakts

Jaunavas nekrāpj savus mīļotos cilvēkus. Ja šīs zīmes pārstāvji tiešām ir iemīlējušies, tad viņi savas otrās pusītes nekrāps, jo viņiem vienkārši tam nemaz nebūs laika. Ja Jaunava Jūs bieži aicina ciemos vai pastaigāties, tad Jūs patiešām viņai patīkat!

6. fakts

Šie cilvēki ir ļoti nepatstāvīgi. Viņiem nepārtraukti ir vajadzīga kāda cita palīdzība. Viņi nav muļķi, taču viņiem vienkārši ir nepieciešams atbalsts un dažu likumu un noteikumu paskaidrošana. Viņiem ir analītisks prāts, tāpēc arī viņiem viss vispirms ir jāizanalizē. Reizēm tas ir kaitinoši, taču, lai arī pirmajā dienā Jūs pamocīsieties, pēc tam viņi mācīs Jūs.

7. fakts

Jaunavas ne vienmēr ātri atrod savu aicinājumu, turklāt reizēm viņas to neatrod vispār. Viņām vajag ticēt un palīdzēt atrast pareizo nodarbi. Ja vecāki to nedara, tad Jaunavas izaug ļoti noslēgtas un darbs un tā meklējumi viņām sagādā grūtības

8. fakts

Jaunavas ienīst melus. Viņas jūt, ka viņām melo jau pa kilometru, tāpēc apmānīt viņas ir gandrīz neiespējami, taču, ja Jums tas ir izdevies, tad kaut kad viņas tik un tā par nojautīs, bet pēc tam Jūs varat aizmirst par jebkādu komunikāciju ar viņām. Pašas Jaunavas melo tikai tādā gadījumā, kad tas ir vienīgais glābiņš.

9. fakts

Jaunavas prot rīkoties ar naudu, tāpēc viņām nav vajadzīgi nekādi finanšu horoskopi, lai saglabātu veiksmi naudas lietās. Viņas mīl naudu un savu spēju to ieekonomēt, tieši tāpēc ļoti daudzi cilvēki brīnās, kad Jaunava pērk sev ko ļoti dārgu, turklāt bez žēluma sajūtas pret naudu. Protams, ka viņas pārdzīvo, taču tiek ar to galā.

10. fakts

Šie cilvēki ienīst grūtības. Viņi dievina, kad viss iet kā pa “sviestu”. Viņiem patīk rutīna, tāpēc viņi nenogurst no ikdienas pelēcības. Atpūsties viņi neprot, tāpēc brīvdienas viņi pavada bezdarbībā, tīrot dzīvokli vai skatoties kādu filmu. Šīs zīmes pārstāvji ļoti reti izbrauc no valsts, reti ceļo, jo viņi izjūt ļoti stipru pieķeršanos mājās un vietai, kur viņiem ir labi.

 

SVARI

1. fakts

Šīs zīmes planēta Venēra piešķir šīs zīmes pārstāvjiem ļoti jūtīgu dabu. Viens Svaru kauss ir piepildīts ar vajadzīgajām zināšanām un loģiski pamatotiem spriedumiem, bet otrs ir pilnībā veltīts emocijām.

2. fakts

Kā jau visiem ir tapis skaidrs, Svari ir ļoti nestabili, tāpēc, ja kaut kas nenotiek tā, kā vajag, viņiem to ir ļoti grūti pieņemt. Viņi izvedīs ārā no pacietības visus, kurus uzskatīs par vainīgiem, un varbūt pat atriebsies, taču dažreiz Svariem ir nepieciešams palīdzēt izteikties, nomierināties, un viss nokārtosies pats no sevis.

3. fakts

Svari ir diplomāti un visa skaistā cienītāji. Viņiem patīk pieklājība, viņi paši tādi cenšas būt un pozitīvi reaģē arī uz apkārtējo cilvēku pieklājīgo rīcību. Bieži vien viņi ļoti asi reaģē uz rupjībām un nolaidību attiecībā pret viņiem, tāpēc viņi paši cenšas izlīdzināt visus konfliktus un atrisināt visas problēmas tā, lai gala rezultātā pilnīgi visi būtu apmierināti.

4. fakts

Svaru zīme dzimušie ir visīstākie estēti. Savu attīstīto skaistuma izjūtu viņi izmanto tad, kad izvēlas savus stilu, kurš parasti ir ļoti nevainojams un piemērots tieši viņiem, bet reizēm viņi tieši tāpat noformē arī savu darba vietu.

5. fakts

Pateicoties savai uzņēmībai, Svari bieži vien aizraujas ar smalkajām matērijām. Māksla viņiem ir emociju avots un veids, kā iegūt svarīgu dzīves informāciju, turklāt māksla šīs zīmes pārstāvjiem palīdz arī atslābināties.

6. fakts

Svariem ir nepieciešama informācija. Bieži vien viņi tiek uzskatīti par tenkotājiem, kas ne vienmēr izrādās taisnība, taču iegūt jaunas zināšanas viņiem noteikti ir ļoti svarīgi. Tas attiecas gan uz viņu profesionālo sfēru, gan uz to, kas notiek ar cilvēkiem, ar kuriem viņi cieši mijiedarbojas.

7. fakts

Emocijas – tas šīs zīmes pārstāvjiem ir kaut kas ļoti tuvs, taču ir nepieciešams saprast, ka emocijas un jūtas nav viens un tas pats. Pirmajā gadījumā runa iet par kaut ko virspusēju, kas ātri var pāriet. Emociju ziņā Svari var būt gan ļoti mīloši, gan vētraini, taču šo īpašību var izmantot, lai regulētu noskaņojumu.

8. fakts

Lielā mērā Svarus raksturo arī slinkums. Var teikt, ka bieži vien viņi gaida līdz pēdējam un tikai pēc tam ķeras pie darba, turklāt reizēm viņi izrāda acīmredzamu apātiju.

9. fakts

Strīdi par taisnību tiek uzskatīti par šīs zīmes dabisku stihiju. Lieta ir tajā, ka viņi labāk par citiem spēj ieraudzīt visus plusus un mīnusus, tāpēc viņi var pierādīt jebkādu viedokli.

10. fakts

Redzot gan priekšrocības, gan trūkumus, Svari ne vienmēr spēj pieņemt galīgo lēmumu. Dažreiz viņiem to ir ļoti grūti izdarīt, jo viņi zina, ka viņiem nav pietiekami daudz veiksmes. Šādā gadījumā Jūs varat iedrošināt sevi un iedot sev pārliecību ar kāda talismana palīdzību.

 

SKORPIONS

1. fakts

Iepazīstoties ar šīs zīmes pārstāvjiem, ļoti daudzi ir apmulsuši, un viņu jūtas ir diezgan pretrunīgas. Apziņa, ka Skorpioniem piemīt neizskaidrojama vara pār cilvēkiem, apkārtējos izsauc konkurences garu, bet vājiem un neaizsargātiem cilvēkiem – aizsardzības sajūtu.

2. fakts

No Skorpiona bieži vien gaida kaut ko bīstamu. No vienas puses – tas ir pamatoti, jo Skorpioni bieži mēdz atriebties un dara to no sirds, taču ir kāds “bet” – šīs zīmes pārstāvji to dara tikai tādā gadījumā, ja viņiem traucē vai kaitē.

3. fakts

Pārsteidzoši ir tas, ka Skorpiona seja gandrīz nemaz neatspoguļo viņa jūtas. Pēc tās nekad nevar pateikt, kas patiesībā notiek viņu sirdīs. Pat viņu acis paliek neskartas, neatkarīgi no tā, kādas vētras plosījušās viņa dvēselē.

4. fakts

Miers – tas ir tas, kas Skorpioniem nepatīk. Viņiem nepārtraukti ir vajadzīga emociju papildināšana. Dažreiz viņi daudz labāk jūtas tad, kad iet pa naža asmeni. Ikdienas rutīna viņus nenogurdina, jo viņiem ir ļoti lielas enerģijas rezerves, bet šo enerģiju viņiem pastāvīgi uz kaut ko jāiztērē, lai viņi ar to neiznīcinātu paši sevi.

5. fakts

Jau no agras bērnības Skorpionus var saukt par cīnītājiem. Nav svarīgi, kāda cīņa – pašiem ar sevi vai sabiedrību, taču viņi gandrīz vienmēr ar kaut ko cīnās. Protams, cīņas rezultāts ir atkarīgs no šīs zīmes pārstāvja stiprajām un vājajām pusēm.

6. fakts

Ļoti patīkami, protams, ir tas, ka Skorpioni bieži vien neuzskata par nepieciešamu kādam melot. Jā, Jūs varat nezināt, ko šis cilvēks domā, taču, ja viņš izsaka savas domas un viedokli attiecībā uz kaut ko, tad dara to ļoti tieši un atklāti.

7. fakts

Par cik Skorpioni pieder Ūdens stihijai, viņi ir patiesi cilvēka dvēseles pazinēji. Var pat likties, ka viņi redz cauri cilvēkiem, tāpēc paturiet prātā, ka 90 gadījumos no 100 viņi atpazīs Jūsu melus.

8. fakts

Maksimālisms – tā ir ļoti izteikta Skorpionu īpašība. Viņi to izrāda gandrīz jebkurā sfērā – mīlestībā, darbā, iepērkoties! Var teikt, ka vairumā gadījumu viņi saprot tikai “visu” vai “neko”.

9. fakts

Saziņa ar šīs zīmes pārstāvjiem ir aptuveni tāda – bērnam ir aizliegts ņemt rokās sērkociņus, taču viņam ļoti patīk skatīties uz uguni. Šajos cilvēkos piesaista briesmas. Ja esat gatavi riskēt – uz priekšu!

10. fakts

Šīs zīmes pārstāvju taktika – iet uz priekšu un neskatīties atpakaļ. Ja viņi savā priekšā redz mērķi, tad šķēršļi viņiem ir mazsvarīgi.

 

STRĒLNIEKS

1. fakts

Strēlnieki ļoti dīvaini uzvedas tad, kad ir iemīlējušies, jo šādā brīdī viņos it kā cīnās divi dažādi cilvēki. Viens saka: “Jā, tā ir Tava laime, nirsti ar galvu mīlestībā!” Otrs saka: “Atkal vilšanās! Paskaties taču – Jūs tāpat tūlīt izšķirsieties!” Strēlnieki bieži vien domā, ka attiecības tiek izpostītas jau “rozā briļļu” stadijā, tāpēc ļoti daudziem viņi liekas vieglprātīgi un auksti cilvēki, kuri tikai savaldzina un  tad aizbēg, taču tā nebūt nav!

2. fakts

Strēlniekus ir ļoti viegli piespiest uz kaut ādu darbību, galvenais – konkurences gars, tad viņi nespēs pretoties kārdinājumam būt pirmie! Viņi ir bezgala iedomīgi, tāpēc, ja kāds teiks, ka Strēlnieks ir labākais kaut kādā sfērā, tad tad viņam kalpos par neticamu enerģijas, pašpārliecinātības un spēka lādiņu. Tad, kad Tu slavē Strēlnieku, Tu kļūsti par viņa labāko draugu, jo viņš ir ļoti jūtīgs pret glaimiem.

3. fakts

Neskatoties uz Strēlnieku dzīves dinamiku un dzirksti viņu acīs, viņi ir vieni no visakurātākajiem vadītājiem. Ja viņi zina, ka ir spēcīgāki, ātrāki un labāki par citiem, tad paši par to skaļi nekliegs. Pret savām lietām viņi izturas ļoti saudzīgi, viņi spēj saglabāt noskaņojumu un enerģētiku vienā un tajā pašā līmenī pat ekstremālās situācijās.

4. fakts

Sev tuvo cilvēku dēļ viņi ir gatavi iet gandrīz uz visu. Tas attiecas uz pilnīgi visām dzīves sfērām, viņi ir gatavi upurēt mīlestību, naudu un laiku. Ja kāds no viņu tuvākajiem draugiem vai radiniekiem ir nonācis briesmās vai viņam ir nepieciešama palīdzība, tas Strēlnieki viņiem nevilcinoties palīdzēs.

5. fakts

Viņus nav iespējams pārstrīdēt. Viņi nedauzīs savu galvu pret sienu, bet gan “aizmidzinās” Jūs ar saviem argumentiem, tāpēc no viņiem sanāk neticami veiksmīgi advokāti. Viņi diplomātiski un ļoti skaidri izstāstīs Jums savu teoriju, stiprinot to ar praksi un atbildot uz visie Jūsu jautājumiem. Viņi ir vislabākie skolotāji!

6. fakts

Strēlnieki ļoti reti maina savus hobijus. Viņi var kaut ko pievienot, bet no kaut kā atteikties diez vai. Viņu kaisle pret kaut ko gandrīz nekad nepāriet, jo viņi ir uzticīgi paši sev un cenšas sasniegt maksimālus rezultātus.

7. fakts

Šīs zīmes pārstāvji ir apsēsti ar panākumiem. Ja Jūs kaut ko spēlēsiet, Strēlnieks Jums noteikti pienāks klāt un teiks, ka viņš šajā spēlē ir guvis vairāk punktus, turklāt nekautrēsies to arī pierādīt. Strēlnieki pat dažādos sīkumos mēģina saglabāt līdera pozīcijas.

8. fakts

Strēlniekiem ir universāla mūzikas gaume. Viņi var klausīties jebkuru mūziku – sākot ar repu un beidzot ar akadēmisko.

9. fakts

Vēlaties sev pacelt garastāvokli?! Vērsieties pie Strēlniekiem! Viņi vienmēr zin, kad un kā jokot, viņu frāzes un mīmikas var būt neticami smieklīgas, tāpēc nevajag domāt, ka viņu dzīve aprobežojas tikai ar peļņas gūšanu, viņi ir dziļi kā okeāns un pilni mīlestības un pozitīvu emociju.

10. fakts

Strēlnieki ir brīnišķīgi vecāki. Viņu audzināšanas metodes ļoti bieži atšķiras no standarta, taču tieši par to bērni viņus mīlēs vienmēr. Strēlnieki ir tieši tie vecāki, kuri bērniem mēdz būt arī labākie draugi.

 

MEŽĀZIS

1. fakts

Patiesībā Mežāžu stūrgalvība ir stipri pārspīlēta. Ja Mežāzim tiks stādīti priekšā skaidri un neapgāžami fakti, kas iegūti no ļoti uzticama avota, tas Mežāzis pilnībā var mainīt savu viedokli un atzīt to, ka viņam taisnība. Šiem cilvēkiem ļoti patīk mācīties, tāpēc kvalitatīvu informāciju viņi uztver pilnīgā adekvāti.

2. fakts

Reti kurš zina, ka zem ārēji nesatricināmā Mežāža patiesībā slēpjas ļoti ievainojams cilvēks. Šie cilvēki gadiem ilgi savas dvēseles dziļākajā nostūrī var turēt kādu aizvainojošu frāzi vai vienu no sliktākajām dienā savā dzīvē. Nav svarīgi, kad šis nepatīkamais incidents ir noticis – nedēļu vai 20 gadus atpakaļ, sāpes un aizvainojumu Mežāži jūt ļoti ilgu laiku, taču šīs zīmes pārstāvji nebūt nav atriebīgi.

3. fakts

Mežāži ļoti mīl visa veida eksperimentus. Šīs zīmes pārstāvji nepārtraukti cenšas ieviest savā dzīvē kaut ko jaunu. Sievietes, piemēram, bieži maina matu krāsu, bet vīrieši izmēģina ļoti daudzus sporta veidus. Protams, ir arī tādi šīs zīmes pārstāvji, kuri pret savu ārējo izskatu izturas visnotaļ bezrūpīgi, taču tad viņi eksperimentē kādā citā dzīves jomā.

4. fakts

Mežāžiem piemīt ļoti izteikta intuīcija, tāpēc ieklausīties Mežāža padomos vienmēr ir laba ideja. Viņiem piemīt ass prāts un nestandarta skatījums uz lietām, taču papildus šīm īpašībām šīs zīmes pārstāvji bieži vien draudzējas arī sesto maņu, mistiskā veidā pareģojot nākotnes notikumus.

5. fakts

Mežāži draugus izvēlas vienreiz un uz visu mūžu, taču draudzība ar Mežāzi bieži vien ir diezgan sarežģīta, jo šīs zīmes pārstāvji ir ļoti prasīgi gan pret sevi, gan tiem, kas viņiem tuvi, turklāt reizēm viņi izrāda pārlieku lielas rūpēs. Ja Jūs esat viens no tuvākajiem cilvēkiem Mežāzim, tad novērtējiet to, jo, lai gan mīlestībā viņi mēdz būt visnotaļ ” vētraini”, draudzībā viņi ir ļoti lojāli, godīgi un vienmēr gatavi palīdzēt.

6. fakts

Gandrīz 60 % Mežāžu, kā likums, cieš no ādas slimībām. Astrologi to izskaidro, kā negatīvu blakusparādību no Mežāžus ietekmējošās planētas – Saturna. Šī planēta piešķir viņiem mērķtiecību, taču iekšēji viņi tomēr paliek ļoti viegli ievainojami. Mežāži to cenšas noslēpt, paturot visu sevī, kas, savukārt, ļoti bieži noved pie psiholoģiskas nelīdzsvarotības, jo viņi vienkārši atklāti nespēj demonstrēt savas patiesās jūtas, bet uz fiziskā ķermeņa šis viss izraisa ādas problēmas.

7. fakts

Mežāži pastāvīgi pārvar savu slinkumu. Šīs zīmes pārstāvji darbā vienmēr ir ļoti stūrgalvīgi un pedantiski, tāpēc, aizraujoties ar kādu lietu, viņi bieži vien neprot atpūsties, aizmirstot gan par miegu, gan ēdienu, taču reti kuram ir zināms, ka reizēm Mežāžiem var apnikt jebkurš darbs, pat tas, ka viņiem patiešām patīk, un tikai iedzimtā atbildības sajūta var likt tiem pievarēt savu slinkumu.

8. fakts

Mežāži ir azartiski it visā. Piemēram, viņi noteikti iegūs jebkura cilvēka uzmanību, ja viņi to gribēs, bet nepietiekamas disciplīnas apstākļos šīs zīmes pārstāji kazino var zaudēt pilnīgi visu.

9. fakts

Mežāži ir spējīgi saprast ikvienu. Viņiem piemīt spēja jebkurā brīdī iejusties sava sarunbiedra vietā.

10. fakts

Mežāžiem patīk izaicinājumi, tāpēc šķēršļi ceļā uz viņu mērķi tikai padara visu šo procesu vēl aizraujošāku, bet pašu mērķa sasniegšanu jeb uzvaru daudz nozīmīgāku.

 

ŪDENSVĪRS

1. fakts

Ūdensvīri baidās no kritikas savā virzienā. Nevienam no mums nav patīkami, kad mūs bar vai izsaka rājienu, taču, ja līdzsvarotie Mežāži vai no citu viedokļa neatkarīgie Lauvas šo kritiku uzņem visnotaļ mierīgi vai arī nepievērš tai uzmanību, tad pārlieku viegli ievainojamie Ūdensvīri uztver to kā traģēdiju un diez vai būs spējīgi savaldīt savas emocijas.

2. fakts

Bieži vien Ūdensvīri ir ļoti konservatīvi. Tiek uzskatīts, ka nevienas citas zodiaka zīmes pārstāvji pārmaiņas nemīl tik ļoti kā Ūdensvīri, taču patiesībā viņi bieži vien dedzīgi sapņo par vismaz kaut kādu stabilitāti. Zvaigznes šīs zīmes pārstāvjiem dāvā pastāvīgas dzīves izmaiņas, bet pēc tam, kad viņi ir pieraduši pie pastāvīgajiem pārsteigumiem, viņi sāk dzīvi uztvert diezgan filozofiski.

3. fakts

Ūdensvīri baidās no atbildības. Pastāvīgās šaubas par saviem spēkiem vajā viņus visas dzīves garumā, taču ik pa laikam tās pārtrauc eiforija no veiksmīgajiem lēmumiem un idejām. Ūdensvīri ir lieliski iedvesmotāji, viņi uz lietām skatās ar nestandarta skatienu, tāpēc var piedāvāt risinājumu, kas var šķist neprātīgs, taču dos lieliskus rezultātus, taču nepārtrauktās šaubas darīs visu iespējamo, lai Ūdensvīri neuzņemtos viņiem piedāvāto atbildību.

4. fakts

Ūdensvīri ir visnotaļ sirsnīgi pret apkārtējiem cilvēkiem. Lai gan šķirties no cilvēkiem un vietām viņiem nav nekādu problēmu, dziļi dvēseli viņi atvēl vietu vienam vai diviem ļoti īpašiem cilvēkiem, kuru zaudējumus būtu pielīdzināms nāvei. Lai salabtu ar šiem cilvēkiem, brīvību mīlošie Ūdensvīri ir gatavi arī piekāpties, taču Jums nekad nevajadzētu šo pieķeršanos izmantot savu mērķu labā, jo, ja šīs zīmes pārstāvis to sapratīs, tad viņš nekavējoties visu pārtrauks, lai arī cik smagi tas viņam nebūtu.

5. fakts

Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem ir nestabila psihe, un lielākā daļa no viņiem to lieliski apzinās, jo jau no pusaudžu vecuma viņi izglīto savu prātu un stiprina to, lai izvairītos no nevēlamajām sekām, taču pozitīvu rezultātu visi tomēr nesasniedz – lielākā daļa psihologu un psihiatru pacientu ir tieši Ūdensvīri.

6. fakts

Ūdensvīri ir uzticīgi savai otrajai pusītei. Neskatoties uz šīs zīmes pārstāvju mīlestību pret pretējo dzimumu, viņi praktiski nav spējīgi uz krāpšanu. Flirts viņiem ir kā gaiss, kuru viņi elpo, taču tieksme pēc stabilitātes un dziļā pieķeršanās neļaus viņiem nodarīt pāri savam mīļotajam cilvēkam.

7. fakts

Kreativitāte – neatņemama Ūdensvīru dzīves sastāvdaļa. Lielākā daļa šīs zīmes pārstāvju izvēlas radošas profesijas – rakstnieki, mūziķi, mākslinieki un aktieri, taču arī tad, ja Ūdensvīra darbs ir gatavā rutīna, viņš atradīs veidu, kā likt lietā savu radošumu.

8. fakts

Ūdensvīri sajūt citu cilvēku noskaņojumu. Ļoti daudzi no viņiem arī tīri fiziski spēj sajust tuvo cilvēku noskaņojumu, kā arī intuitīvi saprast, ka viņus ir piemeklējušas kaut kādas nepatikšanas.

9. fakts

Ūdensvīri bieži vien nespēj atšķirt sapņus no realitātes. Iemesls tam ir tas, ka bieži vien viņiem rādās visnotaļ reālistiski sapņi. Tajos ir ne tikai spilgts vizuālais tēls, bet arī skaņas, smaržas un pat sajūtas.

10. fakts

Ūdensvīri nav atriebīgi. Tiek uzskatīts, ka savam pāri darītājam šīs zīmes pārstāvji briesmīgi atriebsies, taču tas ir kļūdains uzskats, jo viņi diezgan ātri visas sliktās lietas aizmirst, tāpēc ar cilvēku, kurš viņiem nodarījis pāris un kaut kādā veidā sāpinājis, viņš vienkārši pārtrauks pilnīgi visus sakarus, taču nekad nenolaidīsies līdz atriebībai, turklāt tas viņiem liegtu vērot, kā šim pāri darītājam atriebjas pati dzīve.

 

ZIVIS

1. fakts

Gan emocionālā plānā, gan enerģijas ziņā Zivis ir visnestabilākie cilvēki, jo viņus ir ļoti viegli sarūgtināt, apvainot, izvest no pacietības un arī iepriecināt. Viņus var padarīt laimīgus tāds sīkums kā bezmaksas brauciens autobusā, bet apmācies laiks viņus var sarūgtināt. Īsāk sakot, lietas, kas parastajiem cilvēkiem nešķiet tik būtiskas, Zivīm šķiet ļoti svarīgas.

2. fakts

Zivis – tā ir zodiaka zīme “narkomāns”. Šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti daudz netikumu un vājās puses. Vairums narkomāni, alkohola atkarīgie un smēķētāji ir dzimuši tieši Zivs zīmē. Viņi uz to tiecas kaut kādu nezināmu iemeslu vadīti, rezultātā iegūstot veselības problēmas, ar kurām viņi tomēr spēj tikt galā.

3. fakts

Zivis pastāvīgi atliek visu uz vēlāku laiku vai arī dara visu un uzreiz, lai atbrīvotu sevi no mokām. Viņi nepārtraukti atrodas izvēles priekšā. Protams, Jums var likties, kā tā ir ar visiem, taču visa būtība slēpjas tajā, ka Zivis ir slinkas un ļoti baidās no problēmām. Tās viņām vienkārši nav vajadzīgas, tāpēc viņas nepārtraukti atrodas dilemmas priekšā.

4. fakts

Zivis nevienam nepalīdz, viņas vienkārši jūt līdzi. Pastāstīsi viņām, cik Tava dzīve ir smaga un apstākļi briesmīgi, bet viņas tikai paskatīsies, padomās u teiks – jā, jūtu Tev līdzi! Tā ir vienmēr, viņas pat nav spējīgas dot kādu vērtīgu padomu, lai gan reizēm viņas spēj izdomāt kādu izcilu ideju, taču tas nav ne egoisms, ne muļķība. Arī savas problēmas viņas risina tieši tāpat – žēlojot sevi, bet dažreiz atrodot tādu risinājumu, ka visi pārējie ir vienkārši šokā, taču Zivis noteikti ir spējīgas Jūs saprast, ko gan nevarētu teikt par pašām Zivīm – sevi saprast viņas nav spējīgas.

5. fakts

Solījumi, lai cik tas skarbi neizklausītos, Zivīm neko nenozīmē. Viņas apsola, bet pēc tam atkāpjas un slēpjas, taču tam nav nekāda sakara ar ļaunumu vai skopumu, Jūs vienkārši nekad viņām nepaskaidrojat, ka solījumi ir arī jāpilda. Viņas to nesaprot, jo tāda vienkārši ir viņu daba.

6. fakts

Ja Jūs šīs zīmes pārstāvjiem pajautāsiet, ko viņi dara ceturtdien vai pēc trim nedēļām, viņi Jums to noteikti pateiks. Protams, tas ne gluži ir tā, taču viņi patiešām ir ļoti aizņemti. Neviens tā īsti nekad nezina – viņi kādu apzināti ignorē vai tiešam gatavojas iekarot Visumu.

7. fakts

Visumu iekaroja?! Labi, tagad tajā var ieviest pilnīgu nekārtību un haosu! Zivis par īstu murgu var pārvērst jebkuru māju, dzīvokli vai istabu, bet no otras puses – viņas prot arī uzkopt, ja vien viņām “sadod pa kaklu” un uzkliedz!

8. fakts

Zivis dzīvo fantāzijās. Viņas zīmē sev skaistu pasauli, kurā viss ir ideāli, kas ir rezultāts tam, kāpēc viņas tik ļoti bieži ir neapmierinātas ar dzīvi. Viņu ideālā pasaule ir ļoti tālu no reālās pasaules, bet romantikas un skaistuma cienītājiem to ir ļoti grūti pārdzīvot.

9. fakts

Šie cilvēki prot jokot. Nu vismaz 50 uz 50. Šeit ir pilnīgs kontrasts. Kāds ir pilnīgi nespējīgs jokot, taču smejas tā, ka inficē ar smiekliem ikvienu, kas ir apkārt, taču ir arī tādas Zivis, kurām atliek vien pateikt vienu vārdu, un visi apkārtējie aiz smiekliem vārtīsies uz grīdas. Viņas joko ar intonāciju, skaņām un savu asprātību.

10. fakts

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir tie, kurus visbiežāk piemeklē domas par pašnāvību, taču līdz galam viņi tās nenoved. Viņiem ir bail, tāpēc gandrīz 100% gadījumu tās ir tikai iedomas. Nevis tāpēc, ka viņi pārāk stipri mīlētu dzīvi, bet gan tāpēc, ka nāve vienkārši nav izeja, toties pēc tam gan viņi visiem stāstīs, ka bija gatavi nolekt no otrā stāva balkona, taču kaut kas viņus apturēja.

Pievienot komentāru