20 sāpes ķermenī, kuru iemesls ir emocijas, nevis slimības

Diemžēl mūsu dzīvesveids ir pilns ar sliktiem ieradumiem, kas ir daudzu slimību iemesls.

Bet šo 20 fizisko sāpju tipi ir saistīti ar emocionālo stāvokli. Tas jums palīdzēs saprast un uzlabot dažādus jūsu dzīves aspektus.

1.Galvassāpes

Tevi nomoka nepieņemts lēmums. Dod sev nedaudz laika padomāt un pacenties atrisināt šo problēmu. Galu galā galvassāpes nav joks.

2.Muskuļu sāpes

Tev ir ļoti grūti virzīties pa dzīvi, tāpēc nepieciešams paanalizēt, ko tu dari ne tā, un kāpēc bailes vai kaunēšanās tevi ierobežo.

3.Sāpes kaklā

Tu nevari piedot. Padomā par to, ko tu mīli sevī un citos, pacenties iejusties citu cilvēku vietā, vai arī vispār atlaid šo domu. Mūžīgi dusmojoties, tu tikai mocīsi pats sevi.

4.Sāpes smaganās

Arī šīs sāpes ir saistītas ar galvu. Tu nevari pieņemt lēmumu, vai arī neesi par to pārliecināts. Pacenties izlemt, kas tev ir svarīgi: sakārto prioritātes.

5.Sāpes plecos

Šīs sāpes ir saistītas ar lielu emocionālo slodzi – tu nes kādu cilvēku nastas. Tev jāsakoncentrējas uz savu dzīvi un nedrīksti pārdzīvot par citu cilvēku problēmām. Vismaz ne ļoti!

6.Sāpes vēderā

Šis sāpju veids saistīts ar to, kā tu “sagremo” dzīvi. Velti vairāk laika sev un atpūtai. Reizēm darbi var pagaidīt.

7.Sāpes muguras augšējā daļā

Tu neizjūti emocionālu atbalstu, tu nejūties mīlēts un novērtēts. Izsvītro no savas dzīves cilvēkus, kuri tev nav vajadzīgi. Nebaidies – pēc tam tu sapratīsi, ka tas ir uz labu.

8.Sāpes muguras lejasdaļā

Tas nozīmē, ka tev ir daudz naudas rūpju, tāpēc tev ir jāsastāda rūpīgs plāns, lai savestu savas finanses kārtībā.

9.Sāpes krustos un atslēgas kaulā

Tu bēdz no situācijas, ar kuru tev jātiek galā pēc iespējas ātrāk. Padoms: labāk ar to sastapties tagad, lai pēc iespējas ātrāk atrastu risinājumu.

10.Sāpes elkoņos

Tu pretojies pārmaiņām, kas notiek tavā dzīvē. Bet tās var būt patiešām noderīgas – turpini darīt to, ko mīli. Tas tev palīdzēs domāt skaidrāk.

11.Sāpes rokās

Tu nes cita cilvēka atbildību. Paanalizē situāciju un uzdod sev jautājumu: “Galu galā, kāpēc es nesu to, kas man nepieder?!”

12.Sāpes plaukstu locītavās

Tu nevari sasniegt to, ko vēlies. Pacenties riskēt vairāk un pārāk nebaidīties no nākotnes.

13.Sāpes gurnos

Tas ir saistīts ar to, kā tu attiecies pret cilvēkiem. Tev vajag biežāk komunicēt ar ģimenes locekļiem un draugiem, lai uzturētu šo unikālo saikni.

14.Sāpes locītavās

Šīs sāpes ir saistītas ar pārmaiņu un pieķeršanās trūkumu, tāpēc tev nepieciešams atvērt sevi jaunām domām, pieredzei un apgūt noderīgas dzīves mācības.

15.Sāpes ceļgalos

Tas nozīmē, ka tu sevi pārāk pārvērtē. Tev vajag objektīvi iemācīties novērtēt savas iespējas.

16.Zobu sāpes

Tu neesi apmierināts ar savu stāvokli dzīvē. Atceries: monētai ir divas puses. Varbūt tieši piedzīvotie notikumi ir aizveduši tevi tur, kur tu esi pašlaik un lika tev sastapties ar svarīgiem cilvēkiem.

17.Sāpes potītē

Tu nevelti pietiekami daudz laika savai romantiskajai dzīvei. Organizē savu laiku tā, lai neapdalītu šo savas dzīves daļu. Vēl vairāk, nevajag strādāt 24/7.

18.Sāpes, kas rada nogurumu

Tas nozīmē, ka tu atsakies virzīties uz priekšu. Tev jākļūst drosmīgam un jāsāk dzīvē gūt jaunus iespaidus, un neļauj bailēm tev traucēt darīt to, ko tu vēlies.

19.Sāpes kājās

Šīs sāpes ir saistītas ar depresiju. Lai cik arī grūta nebūtu tava dzīve, nenolaid rokas! Cīnies līdz galam un pierāda, ka tu esi stiprāks par apstākļiem.

20.Sāpes pēdās

Tu baidies pamest komforta zonu. Pamēģini vismaz dažreiz sekot saviem instinktiem un riskēt! Bez jaunām pozitīvām dzīves emocijām nav dzīves!

Avots: our-life-fb.ru

Pievienot komentāru