11 princeses Diānas liktenīgie vīrieši; #2 – uz mata kā princis Harijs!

Vai atceries šo fascinējošo un skaisto sievieti, kas iekaroja prinča Čārlza sirdi?! Viņa ir ikona! Princese Diāna ar savu pievilcību un šarmu ir apbūrusi ļoti daudzus pretējā dzimuma pārstāvjus!

Tu noteikti jau esi sekojis līdzi ļoti daudzām princeses Diānas gaitām, taču vienmēr paliek fakti, kurus mēs palaižam garām. Tas attiecas arī uz viņas kavalieriem. Vai zināji, ka princese Diāna ir spējusi savaldzināt arī slaveno dziedātāju Braienu Adamsu? Turklāt klīst baumas, ka princis Harijs nemaz nav prinča Čārlza dēls, bet gan rudmatainā armijas virsnieka Džeimsa Hjuita!

Šos 11 vīriešus un princesi Diānu pilnīgi noteikti saistīja romantiskas jūtas, bet tas ļoti rūpīgi tika slēpts!

Lasi vēl: Brīži, kuros princese Diāna pārkāpa karaliskās tradīcijas

 

Princis Čārlzs

Abi saderinājušies jau 19 gadu vecumā, princese Diāna Spensere apprecēja troņmantnieku 1981. gadā, viņu “uzspiestā” laulība tika šķirta pēc abu pušu afērām.

Berijs Mannakī

Diāna 1985. gadā iemīlējās miesassargā, pilī klīstošās baumas noveda pie viņa atlaišanas gadu vēlāk. Mannakī 1987. gadā gāja bojā traģiskā motocikla negadījumā, princese bija pārliecināta, ka pie tā vainojams karaļnams. “Es biju laimīga tikai tad, kad viņš bija blakus. Es domāju, ka no viņa atbrīvojās… Bet to mēs nekad neuzzināsim,” princese Diāna teikusi kādā intervijā.

Džeims Hjuits

Arī mūsdienās vēl klīst baumas par to, ka princis Harijs varētu būt šī rudmatainā armijas virsnieka dēls. Diāna atzinusies, ka ar šo vīrieti viņai bijusi piecus gadus ilga dēka, toties Hjuits vienmēr uzstājis, ka tā sākusies 1986. gadā, divus gadus pēc Diānas jaunākā dēla piedzimšanas.

Džeims Gilbijs

Izbijušais autotirgonis kļuva bēdīgi slavens ar princeses Diānas saukšanu īpašā mīļvārdiņā, zvanot viņai uz mājām. Britu dzeltenā prese 1992. gadā ieguva savā īpašumā Diānas intīmās sarunas ar šo vīrieti, lēsts, ka tādēļ viņa nekavējoties attiecības izbeigusi.

Olivers Hoers

Diāna 1992. gadā teju zaudēja prātu šī islāmu mākslas lietpratēja dēļ. Klīst baumas, ka viņa zvanījusi šim vīrietim vairāk kā 300 reižu. Kāds izbijis Kensingtonas pils miesassargs atklājis, ka reiz viņš Hoeru pieķēris kailu stāvot pils koridorā un smēķējot cigāru.

Teodors Forstmans

Uzņēmējs, miljonārs Forstmans bija 20 gadus vecāks par Diānu, par spīti tam, viņš iemīlējās princesē, satiekot viņu 1994. gadā rīkotajās oficiālajās vakariņās. Viņš trīs gadu garumā katru nedēļu sūtīja Diānai ziedus, pēcāk Forstmans atzinies, ka izbeidzis romānu, lai atgrieztos pie ilggadējās draudzenes Deboras Hagertijas.

Džons Kenedijs juniors

Ar amerikāni Diāna baudīja “kaisles mirkli”, apgalvo viņas enerģētiskā dziedniece Simone Simonsa. Diāna esot viņai atzinusies, ka pēc pāris vārdu pārmīšanas ar Kenediju junioru viņi baudījuši kaisli. Protams, ka karaļnama pārstāvji noliedza Simonsas stāstu, raksturojot to kā “fantāzijas stāstu”.

Vils Karlings

Diāna iepazinās ar regbija spēlētāju un ziņots, ka viņa pat aizvedusi abus dēlus, lai redzētu, kā viņš spēlē čempionātā. Karlinga sieva par to izteikusies: “Man žēl, ka viņš nonācis līdz tādam līmenim, tāpat kā princese. Tas noticis jau iepriekš un cerams, ka vairs neatkārtosies, lai arī parasti noticis pretējais.”

Braiens Adamss

Mūziķis 1985. gadā izdeva singlu “Diāna”, tomēr sievieti, kura viņu darīja traku, Adamss satika tikai desmitgadi vēlāk. 2014. gadā Adamsa bijusī draudzene apsūdzēja abus, ka tiem kopīga bijusi ne tikai dziesma. “Es zinu, ka Diānai bija afēra ar Braienu,” Tomsena pastāstījusi izdevumam “Daily Mail”. Viņa teica, ka 1996. gadā notikusī tikšanās ar Diānu bija iemesls tam, kādēļ Braiens no viņas izšķīries.

Hasnats Khāns

Bieži vien uzskatīts par Diānas mūža mīlestību, pakistāniešu izcelsmes sirds ķirurgs izpelnījās no viņas iesauku “misters brīnišķīgais”. Divus gadus ilgušās attiecības bija noslēpums, tomēr ārsts saņēma milzīgu masu mēdiju uzmanību.

Dodi Faijeds

Mēnesi pēc šķiršanās Diāna sagāja kopā ar ēģiptiešu miljardiera dēlu. Pēc atpūtas baudīšanas uz viņa jahtas, Franču Rivjērā, pāris devās uz Londonu, kad abi zaudēja dzīvību traģiskajā automašīnas sadursmē, Parīzē.

Lasi vēl: 14 interesanti fakti par Keitu Midltoni; vecākā līgava britu karaliskās ģimenes vēsturē!

Pievienot komentāru