2017. gada vasaras trendu TOP 10; dzeltenais apvērsums, apdrukas un ziedu spēks!

Esam tai gatavi vai ne, bet vasara beidzot ir klāt! Šis ir pēdējais laiks, kad vajadzētu pārskatīt savu garderobi un iedvesmoties no dažādu dizaineru modes skatēm.

“Kroptopi”, puķainas kleitas, kā arī masīvi, apdrukāti T-krekli – aktuālākie šīs vasaras apģērba gabali, taču tas nebūt nav viss! Smelies iedvesmu savai 2017. gada vasaras garderobei un uzzini, kuras ir šīs sezonas aktuālākās krāsas, raksti un apdrukas! Esi stilīga!

Lasi vēl: 15 padomi no Bridžitas Bardo – kā kļūt seksuālākai un pievilcīgākai!

 

“Kroptops” , krūšturis – tops

Šī modes tendence prasa ne tikai lielisku figūru, bet arī lielu uzdrīkstēšanos un drosmi. Lieliski izskatīsies ar puķainiem svārkiem vai paplatinātām un brīvi krītošām biksēm ar paaugstinātu jostas vietu. Šādi topi ne tikai lieliski akcentē vidukli, bet arī piešķir trauslumu un sievišķību.

Atsegts plecs

Ja pagājušās sezonas viens no TOP trendiem bija atsegti pleci, tad šosezon modē būs atsegts tikai viens plecs. Jo īpaši aktuāli būs topi ar volāniem.

Svītras, svītriņas

Kleitas, svārki un bikses treknrakstā, ģeometriskas svītras un spilgtas krāsas padarīs apģērbu gana interesantu un viegli pamanāmu uz pelēkā un garlaicīgā fona. Modē būs dažāda biezuma svītrainie raksti visdažādākajās krāsās. Harmoniskākam tēlam ekstravagantās svītras apvieno ar mierīgām un vienkrāsainām lietām.

Dzeltenais apvērsums

Izaicini sevi un met pie malas bailes no dzeltenās krāsas, jo tieši šī vasara ir par un ap šo krāsu. Vai tā būtu kleita ar atsegtu plecu un volāniem, vienkārši koša soma vai kurpes, šis ir īstais laiks mirdzēt!

Korsetes

Manuprāt, šī ir viena no vissievišķīgākajām modes tendencēm šovasar. Lielisks veids kā izcelt savu vidukli un padarīt ikdienišķu apģērbu interesantāku un svaigāku. Miksēt to varam gan ar sievišķīgu kleitu vai tuniku, gan milzīgu sportiskā stila T-kreklu.

Ziedu spēks

Ziedu raksti jau kādu laiku ir modē un arī šovasar ņem savu dalību visā krāšņumā. Šosezon ziedu printi ir vēl drosmīgāki kā jebkad agrāk. Vairāk aktuāli būs tieši retro stila ziedu izdrukas, iedvesmojoties no 60. un 70. gadu interjera un tapešu rakstiem.

Apdrukas

Arī šis nav nekāds jaunums, taču šajā vasarā apdrukas būs vēl spilgtākas un drosmīgākas kā iepriekš.  Modē būs dažādi krekli ar visdažādākajiem uzrakstiem un frāzēm, kas ataino jūsu tā brīža garastāvokli, dzīves uzskatus vai moto. Tā teikt – ļauj runāt savam T-kreklam!

Drosmīgi rozā

Ja pirms tam savas spilgti rozā kleitas un topus noslēpām dziļi savos skapjos, tad tagad ir īstais laiks, kad šos apģērba gabalus vilkt ārā.  Modē būs gan spilgti rozā, gan fuksiju rozā, kā arī aveņu nokrāsas apģērbu gabali un aksesuāri.

Mežģīnots, kolorīts un caurspīdīgs

Arī šī modes aktualitāte prasa uzdrīkstēšanos. Caurspīdīga vasaras kleita lieliski izskatīsies pludmalē, bet mežģīnoti un caurspīdīgi apģērba gabali piešķirs tavam koptēlam sievišķīgu un vasarīgu vieglumu.

Trencis un virsjakas

Lietainākām vasaras dienām lieliski noderēs trencis, kardigans vai sportiska stila virsjaka. Nebaidīsimies no košiem printiem vai metāliskas krāsas jakām.

Būsim skaistas, modernas un drosmīgas!

 

 

Pievienot komentāru