20. – 26. maijs. Kas šajā periodā sagaida zodiaka zīmes?

Auns

Šis ir piemērots brīdis, lai satiktos ar cilvēkiem un apmeklētu tev patīkamās aktivitātes. Šis ir vispiemērotākais veids, kā atrast ideālo attiecību partneri, jo tu iesaistīsies aktivitātēs, kas liek tavai sirdij dziedāt. Tu izstaro prieku un enerģiju, tieši tas palīdzes piesaistīt kādu visnotaļ īpašu cilvēku.

Vērsis

Redzams kļūs tas, cik daudz iedvesmas tu spēj dot kādam cilvēkam.  Tevis izstarotais siltums un laipnība palīdzēs viņam atrast savu patieso būtību. Savstarpēja saprašanās stiprinās starp jums esošo saikni, tev nebūs ilgi jāgaida, līdz otrā pusīte tev atlīdzinās ar uzviju.

Dvīņi

Uz notiekošo skaties no dažādiem aspektiem. Tā vietā, lai aprobežotu sevi ar vienu sīku attiecību problēmu, labāk aplūko attiecības kā vienu veselu. Tas tev sniegs nepieciešamo ieskatu, lai tu spētu tālāk virzīties ar pārliecību.

Vēzis

Planētu izvietojums iedrošinās tev uzņemties risku un doties uz randiņu ar savu sirdsāķīti. Tev būs iespēja ar šo cilvēku runāt, tomēr tev vajadzētu samazināt entuziasmu, jo tas var otru cilvēku aizbiedēt. Esi iejūtīgs un nepārkāp humora robežas.

Lauva

Būsi iedvesmots veidot dziļu un dzīvu sarunu ar mīļoto cilvēku. Galvenā sarunu tēma būs par lietām, ko jūs kopīgi varat darīt, galvenais, lai tās jums sagādā prieku un gandarījumu. Iespējams, ka tuvākajā laikā nevarēsiet īstenot visas vēlmes, tomēr, lai kaut kas notiktu, sākotnēji nepieciešamas idejas.

Jaunava

Vienkāršākais ceļš uz mīļotā cilvēka sirdi ir runāšana. Ja pirmo reizi dodaties uz randiņu, tevi pozitīvi ietekmēs dažādie sarunu temati, par kuriem gari un plaši diskutēsiet, kā arī randiņu biedra balss tembrs. Lūpu kustības, artikulējot skaņas, liksies tev ļoti seksīgas.

Lasi vēl: Atzīšanās mīlestībā – ko dara katra zodiaka zīme to izdzirdot?

Svari

Sapratīsi, ka mīļotajam cilvēkam tevi un tavu dzīvi ir krietni izdevies izmainīt. Planētu izvietojums iedrošinās tevi uz īpaša randiņa organizēšanu, kādā svinīga vietā, lai jūs abi spētu novērtēt savu savienību. Jūs patiesi saderat kopā, tādēļ tu apzinies, ka nepieciešams spert šo atbildīgo soli.

Skorpions

Starp tevi un mīļoto cilvēku viss būs vislabākajā kārtībā, tomēr tev grūtības sagādās kāds cits svarīgs jautājums. Ja tev ir kādi plāni, par kuriem jādiskutē, tad esi iejūtīgs pret mīļoto cilvēku un viņa emocijām.

Strēlnieks

Uznāks vēlme izprast, kādēļ tuvākais cilvēks dažkārt tik dīvaini uzvedas. Līdz šim tev mīļotā attieksme šķita dīvaina, tā bija mīlestības un ignorēšanas kombinācija. Tiklīdz ļausi prātam pamatīgāk izpētīt šo problēmu, visai ātri nonāksi pie secinājuma, kas visu darīs skaidru.

Mežāzis

Esošais planētu izvietojums palīdzēs veidot sarunas par svarīgiem tematiem. Šis temats nebūt nav apkaunojošs, tomēr tajā ir zināma riska pakāpe, kuras dēļ ir visai grūti kaut ko sarunāt. Ja spēsi dialogu veidot pareizi, viss būs kārtībā.

Ūdensvīrs

Šis ir piemērots brīdis ballītei, uz kuru vari uzaicināt interesantus cilvēkus, kā arī vienlaicīgi izmantot iespēju iepazīties ar citiem cilvēkiem. Šajā periodā gaidāmas intelektuālas sarunas, dažas no tām piesaistīs nedalītu uzmanību no tavas puses. Tev tikai kārtīgi jāieklausās sarunās, kas sola tev paradīzi zemes virsū.

Zivis

Tev nāksies dziļi iegremdēties metafiziskajā žargonā, lai spētu turēt līdzi kāda visnotaļ garda kumosa ierosinātām diskusijām. Planētu izvietojums iedrošinās tevi spert soli uz priekšu, tomēr uzmanies, augļus tas nenesīs, ja neuzsāksi visu pareizā manierē. tev jāmēģina pieiet dzīvei no filozofiskās puses. Uz priekšu!

 

Pievienot komentāru