15 lietas, kuras tev noteikti jāizdara pēc šķiršanās no savas otrās pusītes! Baudi dzīvi un esi laimīga!

Nekas nav mūžīgs, tāpēc tikai retais nav piedzīvojis šķiršanās sāpes, taču lai cik grūti mums šādā brīdī klātos, tam ir jātiek pāri, tāpēc mēs tev rekomendējam izdarīt 15 lietas, kuras tev noteikti uzlabos garastāvokli un liks aizmirst par savu bijušo!

Šķiršanās ir ļoti smaga, un tā vien šķiet, ka nekad vairs nevēlēsies satikties ar kādu citu vīrieti, tomēr tas nav pareizi. Vislabākās zāles pret sirdssāpēm ir konkrēts rīcības plāns, piemēram, iegādājies jaunu apakšveļu, nogriez matus vai sarīko ballīti. Šie 15 soļi noteikti tev palīdzēs justies labāk un mazinās šķiršanās sāpes!

Lasi vēl: 5 iemesli, kādēļ šķiršanās patiesībā ir brīnišķīgs notikums; #4 noteikti!

 

1. Ļaujies sajūtām

Nav jēgas norīt asaras, lai saglabātu savu pašlepnumu un vēsu prātu, ko neviens tāpat no tevis negaida. Ja apslāpēsi emocijas, tās vienalga atnāks atpakaļ un, iespējams, visnepiemērotākajā brīdī, piemēram, darbā, kad jau tā pietiek stresa, vai braucot ar auto.

2. Nosaki termiņu sāpju periodam

Tu nevari skumt mūžīgi. Lūdz, lai draugi tevi atbalsta un pēc noteikta laika palīdz tikt pāri sāpēm. Katra situācija ir citādāka, ilgākām attiecībām ir grūtāk tikt pāri. Izdomā, cik daudz laika tev būtu nepieciešams un turies pie tā. Apzinoties, ka sāpes drīz pāries, tu jau esi pusceļā.

3. Norobežojies no viņa sociālajos tīklos

To var darīt pilnībā vai daļēji, tas atkarīgs no jūsu attiecībām. Ja šķiršanās notika caur strīdu un tagad jūs viens otru “ienīstat”, tad pilnībā nobloķē viņu. Ja vienkārši izlēmāt iet katrs savu ceļu, tad tikai nobloķē viņa paziņojumus “Twitter” un “Facebook” kontos, un viņš nemaz nezinās, ka tu kādu laiku nespēji skatīties uz viņa fotogrāfiju.

4. Sastādi sarakstu ar lietām, kuras vēlies sasniegt

Tas nav tas pats, kas darāmo darbu saraksts, bet viss, ko tu vēlies savā dzīvē tuvākā vai tālākā nākotnē. Tam visam ir jābūt jautram un pozitīvam. Šādā veidā tev būs kaut kas, par ko domāt pirms miega. Tas novērsīs domas no tā, cik viņš labi skūpstījās vai cik jums bija jautri, skatoties kādu smieklīgu “YouTube” video. Dzīvē ir arī labākas lietas, kas nav saistītas ar viņu, un tev vienkārši ir vajadzīgs atgādinājums tam.

5. Izmazgā gultas veļu vai arī nopērc jaunu

Gulēt tajos pašos palagos, kas vēl smaržo pēc viņa, un redzēt viņa matus uz spilvena ir gandrīz vai emocionālais terors. Vienkārši izmazgā tos. Turklāt nekas nav patīkamāks kā tīra gultas veļa. Pat ne gulēšana blakus viņam.

6. Pārkārto guļamistabu

Varbūt novieto gultu citā vietā vai sakārto fotogrāfijas uz sienas, ko jau sen gribēji izdarīt. Atsvaidzini savu vidi.

7. Iegādājies jaunu un seksīgu apakšveļu

Nekas neliek justies seksīgāk kā jauna apakšveļa. Izbaudi, kā pieaug tavs pašvērtējums, pat ja neviens cits to neredz.

8. Pamaini kaut ko savā izskatā

Daži ir pret matu griešanu emocionālu uzplūdu laikā, bet tas var palīdzēt justies labāk. Tām nav jābūt radikālām pārmaiņām, un ja arī nogriezīsi tikai dažus cm, tu jutīsies pašpārliecinātāka un arī iekārojamāka.

9. Sāc lasīt grāmatu, kas stāv plauktā jau gadiem

Tev tā nav jāpabeidz, bet vienmēr ir patīkami beidzot uzsākt to, ko esi vēlējusies izdarīt jau sen. Kad dzīve kļūst pārāk aizraujoša, lai vienkārši sēdētu un lasītu grāmatu, vari to nolikt atpakaļ plauktā.

10. Atrodi kādu jaunu šovu vai seriālu, ko skatīties tad, kad uznāk skumjas

Vissliktākais šķiršanās sāpēs ir tas, ka tās uznāk periodiski. Kad šķiet, ka esi tikusi tām pāri, tu sāc visu atcerēties un jūties tā, it kā būtu atmesta 10 soļus atpakaļ. Šādos brīžos ir vajadzīgs kāds muļķīgs TV šovs, lai novērstu domas. Tas ir vienkāršs un lēts paņēmiens, bet dažreiz tādi ir vajadzīgi.

11. Atrodi kādu jaunu recepti, ko nekad neesi mēģinājusi

Vēlams, lai tas būtu kaut kas, ar ko sevi palutināt, piemēram, siera kūka vai  pica. Vienkārši pavadi virtuvē visu dienu un pēc tam pacienā ar gardumiem arī draugus (vai arī apēd visu viena pati, neviens tev nepārmetīs). Darbošanās ar rokām un gatavošana var līdzināties terapijai.

12. Iegādājies jaunas kurpes

Vienkārši palutini sevi

13. Paliec pa nakti pie draudzenes

Nav svarīgi, vai tev ir 15 vai 35 gadi, jo palikt pa nakti pie draudzenes var jebkurā vecumā. Tā ir viena no meiteņu priekšrocībām – mēs varam darīt visu, ko un kad vēlamies. Tajā skaitā arī rīkot pidžamu ballītes.

14. Atrodi kādu izskatīgu puisi, ar ko labi pavadīt laiku

Liec lietā savu jauno izskatu un pašvērtējumu, un akcentē to, ka esi pievilcīga. Neveido jaunas attiecības (ja vien nesatiec savu sapņu vīrieti), bet vienkārši labi pavadi laiku, piemēram, skūpstoties ar pievilcīgu puisi, jo tas ir jautri, un vispār to vajadzētu darīt biežāk.

15. Sarīko ballīti, vienkārši tāpat

Nav vajadzīgs iemesls, lai rīkotu ballīti. Lai tā būtu ballīte par godu tavai jaunajai dzīvei brīvas meitenes statusā. Plānošana ļaus novērst domas no sāpēm, turklāt nav iespējams skumt, atrodoties jautrā ballītē (varbūt ir iespējams, bet tas ir grūti). Kas zina, varbūt pie reizes izdosies izpildīt arī šī saraksta 14. punktu.

Lasi vēl: Kāpēc vīrieši pamet sievietes?! Iepazīsties ar TOP 10 iemesliem!

Pievienot komentāru