3 visgudrākās daiļā dzimuma pārstāves pēc horoskopa

Gudra sieviete viennozīmīgi ir arī spēcīga un neatkarīga daiļā dzimuma pārstāve, kas zina, ko vēlas un kā to sasniegt, un, lai gan valda uzskats, ka vīrieši, iespējams, nedaudz baidās no spēcīgām sievietēm, tieši tādas sievietes arī pārsvarā piesaista stiprā dzimuma pārstāvjus. 

Saka jau, ka par gudru nepiedzimst, jo gudrību mēs iegūstam laika gaitā, bet ne visiem ir tas lielais gribasspēks kaut ko mācīties un nepārtraukti pilnveidot sevi, apgūstot jaunas zināšanas, un tas savā ziņā ir atkarīgs no tā, kāda ir cilvēka Zodiaka zīme.

Šoreiz mēģināsim uzzināt, kuru 3 Zodiaka zīmju pārstāves tiek uzskatītas par visgudrākajām. Ielūkojies, vai arī tu esi šajā sarakstā!

Lasi vēl: Visgrūtāk iekarojamo sieviešu reitings – kurā vietā ierindojas tieši tava zodiaka zīme?

1. vieta – AUNS

Auni jau no agras bērnības izrāda savu pārākumu. Jau spēlējoties pagalmā, viņi bauda pārējo vienaudžu uzticību un atzinību. Būdamas pieaugušas, Auna zīmē dzimušās sievietes turpina uzņemties vadību un gūst no tā patiesu baudu. Protams, ka tas būtiski iedragā vīriešu pašapziņu, taču šīs sievietes tas maz interesē.

Sievietes – Auni ir ļoti izturīgas. Viņas ļoti viegli ķeras klāt sarežģītajām vīriešu lietām. Auni bieži vien ir ļoti agresīvi noskaņoti pret apkārtējiem, taču viņi neprot turēt ļaunu prātu uz ilgu laiku. Paradokss ir tāds, ka Auni mēdz būt ļoti naivi, kā rezultātā viņiem bieži vien nākas nolaisties no debesīm uz zemi.

2. vieta – SKORPIONS

Sievietes – Skorpioni ir vīrieši brunčos. Šīs sievietes jau no sākta gala zina, ka viņas nelīdzinās citiem. Pret dzīvi izturas ļoti vienkārši. Skorpioni ir pārliecināti, ka, neskatoties uz mantkārību un viltību, kas valda pasaulē, dzīve tomēr sastāv no vienkāršiem sīkumiem.

Šajā zīmē dzimušās sievietes ir apveltītas ar lielisku intuīciju un prasmi “lasīt” cilvēkus. Viņas ļoti viegli atpazīt manipulatorus, krāpniekus un dažādus nelabvēļus. Skorpioniem ir visnotaļ atriebīgs raksturs, tāpēc lieku reizi izvest viņus no pacietības nevajadzētu

3. vieta – MEŽĀZIS

Mežāži jau no bērnības ir ļoti mierīgi, uzmanīgi un nopietni. Blēņas viņus tajā laikā ne īpaši piesaista. Būdami pieauguši, Mežāži necenšas iegūt jaunus draugus un paziņas, turklāt viņu draugu lokā nemaz nav tik viegli iekļūt. Sievietes – Mežāži bieži vien ļoti viegli atrod kopīgu valodu tieši ar pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Panākumus profesionālajā ziņās šīs zīmes sievietes sasniedz diezgan vēlu. Viņām nepatīk iesaistīties konfliktos, tāpēc Jūs neredzēsiet nekādu emociju izrādīšanu. Diezgan stūrgalvīgas, var izvest no pacietības par vismierīgāko cilvēku.

Pievienot komentāru