6. maija dienas horoskops – tikai bez steigas!

Auns Būs jāsavalda savs mazais velniņš, kas prasīsies tikt izlaists ārā. Centies ieklausīties citu viedoklī, jo šoreiz tev nebūs taisnībā kādā nozīmīgā strīdā.

Vērsis Nāksies padzīvoties pa realitāti, ko pats esi sataisījis. Liksies, ka pieņemti kļūdaini lēmumi, tomēr patiesībā šis ir tieši tas, kas tev ir vajadzīgs.

Dvīņi Nebaidies stāties pretī dažādiem izaicinājumiem. Šodien būs ilgi jābūt ārpus komforta zonas, un viss piederēsies pie lietas. Esi atbildīgs par sevi!

Vēzis Tev šodien būs enerģijas pieplūdums, kuru pat nespēsi iztērēt. Nekoncentrējies uz negatīvo, jo tad arī negatīvais notiks. Visam vajag noticēt.

Lauva Ar patīkamu satraukumu dosies šodienā. Plānu kalšanas diena, pa galvu šaudīsies daudz domu par to, kā un kad visu darīt būtu labāk – ieklausies sevī!

Jaunava Nekrīti panikā, ja kaut kas neizdodas, kā plānots. Būs jādomā par savu rīcību, jo būs sajūta, ka stāvi uz kraujas malas. Un tā arī ir.

Svari Šobrīd nevajag koncentrēties uz saviem mērķiem, jo jātiek galā ar to, kas notiek šobrīd. Atceries, ka dažreiz jāpalaiž vaļā tas, kas tiek turēts blakus spītības dēļ.

Skorpions Nevajag sacerēties par ātru. Cilvēki centīsies izjaukt tavus plānus – aiz greizsirdības. Pārāk neaizraujies ar “atpūtu”, jo vari iekulties nepatikšanās.

Strēlnieks Būs jādara neikdienišķas lietas, kas prasīs pamatīgāku piepūli. Prāts arī pamatīgi jānodarbina, ja vēlies sasniegt labāko iespējamo rezultātu.

Mežāzis Nāksies atcerēties laikus, kurus biji centies aizmirst. Tomēr tu tur nekā nevarēsi padarīt. Neiebilsti pret pārmaiņām, bet rēķinies ar to, kā tās ietekmē citus.

Ūdensvīrs Tu būsi vienkārši nesatricināms, lai arī kādas provokācijas pret tevi netiktu raidītas. Citus tas pamatīgi nokaitinās, bet tā ir pareizā pieeja.

Zivis Visu šodien gribēsies tā mierīgi, bez nekādas steigas. Tev tiks dotas vairākas zīmes par to, kā būtu jārīkojas – centies tās nepalaist garām.

Pievienot komentāru