3 Zodiaka zīmes, ar kurām ir bīstami veidot attiecības – lūk, kāpēc tā!

Lūk, kuras no daiļā dzimuma pārstāvēm ierindojas šajā topā!

ŪDENSVĪRS

Kaut arī Ūdensvīra zvaigznājā dzimušās sievietes liek domāt, ka viņas ir nevainojamas un perfektas teju visos dzīves aspektos, saglabājot pašcieņu un pašpārliecinātību, patiesībā viņas bieži vien cīnās ar saviem iekšējiem dēmoniem. Šīs sievietes ir apveltītas ar spēcīgu personību, bet tik pat stipras ir arī viņu emocijas, kuras reizēm ir visai grūti kontrolēt.

Daudzi teiktu, ka šī zodiaka zīme reti kad izrāda jūtas. Tā varētu domāt tikai tie, kas viņu nemaz nepazīst, bet tikai tie, kas viņu patiešām zina, ir lietas kursā par viņas sarežģīto dabu un mutuļojošajām emocijām. Šī sieviete izvēlas jūtas neizrādīt tiem, kuriem tās nav jāizrāda. Piemēram, viņa var būt bezgalīgi lepna par savu vīru un bērniem, bet viņa neies un visiem par to publiski nestāstīs. Tai pat laikā, viņa var iet cauri grūtam attiecību periodam, kur strīdi ar mīļoto ir teju katru dienu, bet arī par to viņa nesūdzēsies, bet gan mēģinās ar visu pati tikt galā. Arī attiecībās ar vīrieti, viņa visu mēģina izdarīt pati, kas vīrietim varētu nepatikt. Godīgi sakot, Ūdensvīru sievietes rada priekšstatu, ka viņām vīrietis pat nav vajadzīgs – salabot mājoklī viņa visu tāpat prot, un nopelna viņa arī labi. Tomēr patiesībā, viņai ir nepieciešams kāds, kurš viņai pateiktu: “Mīļā, atpūties, šo izdarīšu es!”. Tiesa, reti kurš vīrietis, redzot tik spēcīgu sievieti, izdomās iejaukties viņas ikdienas kārtībā.

Šai sievietei neder vīrs, kurš ignorēs un nenovērtēs viņu, viņai vajag tikpat spēcīgu vīrieti, lai arī attiecības būtu noturīgas un ilgstošas. Patiesībā, viņa alkst pēc tā, ka kāds viņu novērtētu un spētu pateikties par visu, ko viņa dara. Viņai neder kāds, kurš akli māj viņai ar galvu, bet pats sēž dīvānā, skatoties seriālus. Viņai nepieciešams vīrietis, kurš viņu iedvesmotu un būtu gatavs mesties ar viņu vistrakākajos piedzīvojumos!

Daudzi domā, ka Ūdensvīrs citu acīs tiek uzskatīts par atsvešinātu un nejūtīgu, cilvēki kļūdaini domā, ka viņu sirdīs nekas nekas nenotiek. Tas nevar būt tālāk no patiesības, jo Ūdensvīri patiesībā ir viena no zodiaka dziļdomājošākajām zīmēm, kura pastāvīgi domā. Tas atspoguļojas jau no agrām bērnu dienām, jo šiem bērniem ir pavisam citi uzskati par sabiedrībā pieņemtajām normām. Viņi, šķiet, vienlaikus var būt gan laipni, gan neiecietīgi. Viņš mūždien izdomās ko tādu, ka citiem mati sasliesies stāvus no šausmām. Viņš ir liels individuālists, bet tas nenozīmē, ka viņam trūkst draugu. Tieši otrādi, viņš nav izvēlīgs. Viņš nekavējoties pieteiks karu tradīcijām un vispārpieņemtajām normām, ja tās traucēs viņa attīstību.

Ja runā par attiecībām, tad Ūdensvīru sievietes ir ļoti izvēlīgas, sev klāt pielaiž tikai izredzētos. Tam vīrietim, kas vēlas izjust viņas mīlestību, jāapzinās, ka šī sieviete nav ieliekama rāmī. Viņa mīl brīvību un piedzīvojumus. Iekšēji un ārēji skaistas, kas liek daudziem vīriešiem zaudēt prātu.

Vislabākās attiecības un harmoniskākā ģimenes dzīve Ūdensvīra sievietei izveidotos ar Dvīņiem un Svariem. Gan Dvīņi, gan Svari būs lieliska saderība Ūdensvīram, jo viņiem ir līdzīga domāšana, objektīvs un uz cilvēkiem orientēts skats uz dzīvi. Taču, šķiet, ka Dvīņi tomēr būs pati labākā saderība Ūdensvīram. Dvīņi tik ļoti ciena paši savu brīvību, ka viņiem ir daudz vieglāk sadzīvot ar Ūdensvīra neatkarīgo dabu. Jāteic, ka Lieliska harmonija loģiskajiem Ūdensvīram izveidosies arī ar Uguns stihijas pārstāvjiem – Strēlnieku un Aunu. Daudzi uzskata, ka šāda Uguns un Gaisa stihiju plūsma esot pati labākā. Ne velti vislabāk kopā sader tie cilvēki, kuriem dzimšanas dienu starpā ir divas zodiaka zīmes.

Šajā zvaigznājā dzimušās sievietes ir ļoti gudras – viņas neielaidīs dzīvē tos cilvēkus, kurus neuzskata par tikpat gudriem vai inteliģentiem kā viņa pati. Viennozīmīgi, gudram ir jābūt arī viņas vīram, bet svarīgi atstāt vismaz vienu nozari, kurā Ūdensvīra sieviete tomēr būs zinošāka. Tas viņai ir svarīgi – būt kaut vienā jomā vislabākajai!

Šīs sievietes ir ļoti strādīgas, bet tikai tajās lietās, kas viņām pašām patīk. Negaidiet no viņām hiperaktivitāti tādās nodarbībās, kuras viņa nevar ciest. Un vēl viena lieta – viņa nekad nedarīs to, kas viņai nepatīk! Tāpat viņa nekontaktēsies ar tiem cilvēkiem, kurus nevar ciest.

Laulības dzīvi viņa uztver ļoti nopietni, tomēr sākumā varētu būt grūti aprast ar jauno sievas statusu.  Problēmas gan sākas ar ģimenes dzīvi. Kļūstot par māti, viņa izjūt grūtības pamest darbu un ieturēt pauzi karjeras izaugsmē, lai gādātu par bērnu, ja viņa tomēr to dara, tad jūt visā rūgtuma piegaršu. Viņa nepacietīgi gaidīs, līdz bērns sasniedz to vecumu, kad var iet bērnudārzā un tad darīs visu iespējamo, lai atgūtu iekavēto laiku karjeras veidošanā.

Lai lasītu, kura ir nākamā zodiaka zīme, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru