3 zodiaka zīmes, kuras ir lieliskas sievietes, taču risks ar tādām precēties!

Lūk, esam apkopojuši trīs varen spēcīgas un interesantas sievietes, kuras ir lieliskas mīļotās, tomēr ir dažas lietas, kas jāzina, pirms jūs apprecaties ar šajās zīmēs dzimušajām pārstāvēm!

SKORPIONS

Kaut arī Skorpionu sieviete ir neizsakāmi kaislīga un sievišķīga būtne, viņa tomēr ir bīstamā mājsaimniecei. Šīs sievietes gandrīz nekad nav iespējams “ielikt grožos” vai kontrolēt jebkādā veidā! Pat tad, kad viņi mīļi jums māj ar galvu, paturiet aiz auss domu, ka viņa jebkurā brīdī var izdarīt pilnīgi pretēji.

Skorpionu sievietes ir tās, kuras reti kuram izdodas ierobežot. Un, ja kādam tas izdodas, tad šis Skorpions ir rakstura īpašību sajaukums ar Svariem, respektīvi, šīs dāmas visticamāk ir dzimušas oktobra beigās.

Bet, ja runa ir par īstām Skorpionietēm, tad šīs zīmes pārstāves jūs nekad un nekādā veidā nepaliksiet zem “tupeles”. Jāpiebilst, ka arī vīrieši nebūs tie, kuri pakļausies sievietes kontrolei. Skorpions vispār pēc dabas ir varens neatkarības mīļotājs – neatkarīgi no dzimuma. Ja mēģināsi pavēlēt Skorpiona sievietei mazgāt traukus vai sakārtot mājokli, tad viņa sadusmosies un varbūt pat apvainosies. Šai sievietei svarīga ir sava brīvība. Viņa kārtos tikai tad, kad pati to vēlēsies, tas principā attiecas uz visām viņas dzīves sfērām. Ja viņa vēlēsies strādāt, tad viņa strādās tā, kā neviens cits. Galvenais, lai šī vēlme darīt nāk no viņas pašas, nevis ir kā ārējais spiediens no kāda cita. Ja kāds viņu mūždien kontrolēs, tad viņa vienkārši nespēs dzīvot ar šo cilvēku kopā. Skorpionu sievietēm tas ir neizsakāmi svarīgi – justies svarīgām un novērtētām. Viņa vēlas, lai viņas viedoklis tiktu sadzirdēts un ņemts vērā kā attiecībās, tā arī darbā. Ja kaut kurā dzīves sfērā viņa jutīsies nesadzirdēta, tad viņa drīz vien aizies, jo tādā vidē, kur viņa ir pilnīgi nekas, Skorpionu sieviete ilgi nav spējīga uzturēties.

Kaut arī Skorpionu sievietes ir bezgala šarmantas, izskats var maldināt! Šī sieviete pavisam noteikti nav tāda, kas klausīs visām jūsu pavēlēm, bet gan tieši otrādi – rīkosies tā, kā pati vēlas! Viņa ir gluži kā kaķene, kuru ir neiespējami pavēlēt – viņa ies tur, kur viņai pašai tīk! Skorpionietes ir ļoti valdzinošas, tomēr indīgas sievietes. Viņa katram var likt maldīgi domāt, ka viņš viņai ir īstais, arī tad, ja viņai nav mērķa ar jums būt kopā! Reizēm viņas to dara apzināti, taču reizēm viņas pat nejauši iekaro vīriešu sirdis, nemaz nevēlēdamies ar viņiem attiecības.

Skorpionu sievietes ir ļoti viltīgas. Viņas zinās, kā tikt pie kārotās lietas. Ja viņa sev ir nostādījusi kādu mērķi, tad viņa to arī panāks, lai arī kādi upuri tik nebūtu jānes! Šīs sievietes mīl konkurenci, patiesību sakot, tas ir tas, kas viņas mudina rīkoties! Dažkārt šī konkurence var iestāties pat attiecībās ar mīļoto cilvēku. Viņa var sākt ņemt virsroku pat tādās lietās, kuras it kā būtu jāveic vīrietim.

Skorpionu sievietes grūti nosaukt par trauslām un nevarīgām. Viņas var paveikt vairākus darbus vienlaicīgi, un nevienā brīdī pat neatvilkt elpu. Viņas tik tiešām ir enerģiskas sievietes, tāpēc, vīrieši, varat būt droši – šīs sievas nekad neslinkos!

Kā mammas viņas ir izpalīdzīgas, bet stingras, ja salīdzina ar citām zodiaka zīmēm. Viņas saviem bērniem piedod, bet viņas uzstājīgi vēlas iemācīt viņiem mācīties no savām kļūdām un tās vairs nepieļaut. Ja runa ir par pacietību, tad to labāk neizaicināt! Parasti Skorpionu bērni ir disciplinēti, strādīgi, gudri un paklausīgi, taču, tuvojoties tīņu gadiem, sāk runāt pretī un parādīt raksturu. Lai vai kā, jūs neredzēsiet Skorpiona zvaigznājā dzimušu mammu, kas izdabā visām bērnu kaprīzēm! Viņas zina, kas bērniem ir labākais, un to viņiem mēģina ieaudzināt jau no agrām bērna dienām. Ja kāda mamma savus bērnus pirms miega auklēs līdz 1,5 gadu vecumam vai ilgāk, tas Skorpionu sieviete jau pirms gada vecuma būs bērnus “izdresējusi” tā, ka viņi var iemigt bez auklēšanās un niķiem.

Vislabākā saderība Skorpionu sievietei izveidotos ar vīrieti, kas dzimis Vērša zvaigznājā. Vērši ir stipri, vīrišķīgi un pacietīgi – teju ideāli Skorpionu sievietes neparedzamajai dabai. Vērša dzīvi acu mirklī kļūtu interesantāka, jo, būsim godīgi, kā gan attiecības ar Skorpiona zvaigznājā dzimušu sievieti var būt garlaicīgas?! Kā otrais labākais vīrietis Skorpiona sievietei būs Mežāzis – strādīgs un mērķtiecīgs!  Labas attiecības izveidotos arī ar Vēzi vai Zivīm, par cik abi pārstāv to pašu stihiju, kas ir ūdens. Arī Jaunavas varētu būt Skorpiona labākie draugi vai pat mīlnieki.

Kopumā Skorpionu sievietes izaudzina krietnus bērnus, kaut arī audzināšanas metodes citiem varētu likties stingras, tās it nemaz nav kaitīgas bērnam un ir tālu no jebkāda veida vardarbības. Kā sievas viņas arī ir lieliskas – strādīgas un darbīgas, vienīgi tas, ka viņas vīram neklausīs uz vārda, bet jāatceras, ka ir vīrieši, kuriem tādas sievas tieši vajag!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru