3 Zodiaka zīmes, ar kurām ir bīstami veidot attiecības – lūk, kāpēc tā!

DVĪŅI

Sāksim ar to, ka šīs zodiaka zīmes pārstāves pilnīgi noteikti nesteidzas ar precēšanos vai ģimenes dzīves uzsākšanu. Viņas simtreiz pārdomās, vai maz tam kaut tuvāko piecu gadu laikā ir gatavas. Ne velti viņas mēdz vilcināties, kad vīrietis lūdz viņas roku. Pat runājot par iespējamu precēšanos, Dvīņi noteikti apsvērs visus aspektus, pirms nolems apprecēties, jo vēlāk viņus var skart panikas lēkme par to, ka uz visiem laikiem atņemta viņu neatkarība un brīvība. Dvīņi necieš rutīnu un viņi ātri tiek garlaikoti, tieši tādēļ būtu labi, ja viņa partneris ikdienā sniegtu viņam zināmu motivāciju.

Ja nu Dvīņu sieviete tomēr piekrīt kāzām, tad tas viennozīmīgi būs ar kādu, kurš viņu neierobežo un nekontrolē. Jāteic, ka viņu nemaz nav iespējams “palikt zem tupeles”, jo viņa ir neatkarīga un brīvību mīloša sieviete. Tikai nepārprotiet – Dvīņu meitenes vēlas tikt mīlētas un lutinātas, taču tas jādara pareizi – tā, kā viņām tas patīk! Šīs nav tās meitenes, kuras, aizejot kopā ar draudzenēm ballēties, zvanīs jums ik pēc stundas. Ja viņa ir izgājusi, tad viņa ir aizņemta, tāpēc negaidiet atskaites no viņas puses. Ja nespējat viņai uzticēties, tad jums ātri vien nāksies šķirties, jo viņa neuzticēšanos uztver kā vislielāko aizvainojumu. Un vispār, kas tās par attiecībām, kuras pamatā nav uzticēšanās? Jā, nereti viņas vīriešus var padarīt bezgala trakus un greizsirdīgus, bet tas ir atkarīgs no jums pašiem, dārgie vīrieši! Dvīņu sieviete necietīs vīrieti, kas dusmosies par katru sīkumu un būs greizsirdīgs teju bez iemesla!

Dvīņu sieviete nespēj augt tādā vidē, kur viņa mūždien tiek ierobežota vai nepamatoti apvainota par lietām, kuras viņa neuzskata, ka viņai būtu jādara. Piemēram, negaidiet no viņas atskaitīšanos par to, kur viņa bija. Ja viņa vēlēsies, tad pati izstāstīs! Svarīgi attiecībās Dvīņu sievietei justies svarīgai, nevis kā bērnam! Viņa nemeklē partneri, kurš viņai būs kā tēvs, viņa meklē kādu, kurš būs lielisks mīļotais vīrietis.

Viena no populārākajām problēmām, ar ko saskaras Dvīņi, ir garlaicība. Šīs sievietes nespēs ilgi būt attiecībās ar kādu, kurš nav interesants un neliek viņas sirdij pukstēt straujāk. Vairāk par visu viņa ienīst rutīnu, tāpēc šīm sievietēm nepieciešams vīrietis, kas elpai liek aizrauties. Kopumā Dvīņi ir gatavi daudz darīt, lai viņu ikdienas dzīve laulības ietvaros būtu labāka. Dažkārt šajā zīmē dzimušajiem derētu vienkārši nomierināties un atslābt, it īpaši brīžos, kad nenotiek nekas intensīvs. Dvīņi ir labi partneri, tomēr viņiem vajadzētu izvairīties no nezināmā meklēšanas un jaunu lietu izpētes, kas var novest pie visu iegūto lietu zaudēšanas vienā acumirklī.

Ja runa ir par saderību ar citām zīmēm, tad Dvīņu sievietei radīts būs vīrietis, kas dzimis Lauvas vai Strēlnieka zvaigznājā. Gan Lauva, gan Strēlnieks mīl piedzīvojumus, tāpēc Dvīņu sievietei ar viņiem nekad nebūs garlaicīgi. Tikpat labas attiecības izveidotos ar Svariem un Ūdensvīriem. Tā kā gan Svariem, gan Ūdensvīram ir tāda pati domāšana kā Dvīņiem, viņi spēj dalīt objektīvu un uz cilvēkiem orientētu skatu uz dzīvi. Lai vai kā, Dvīņiem būs mazliet labāka saderība ar Ūdensvīru, nevis ar Svariem. Tā kā Ūdensvīrs ļoti augstu vērtē savu brīvību, viņiem ir daudz vieglāk pieņemt Dvīņu nenogurstošo, izvairīgo dzīvesstilu.

Kopumā Dvīņu sievietes tomēr nav nemaz tik sliktas sievas, viņas vienkārši pašas mēdz būt kā vīrieši – neatkarīgas, stipras un darbīgas. Jāteic, ka no viņām nereti iznāk visīstākās karjeristes, tāpēc viņas visai vēlu attopas pie idejas par ģimenes dzīves uzsākšanu. Neskatoties uz to, šīs zīmes pārstāvēm nemēdz būt daudz bērnu, jo ar pirmdzimto viņas saprot, cik liela atbildība tā patiesībā ir, turklāt, cik maz laika paliek sev pašai. Taču, pat ja viņai ir tikai viens bērns, viņš tik un tā tiek mīlēts no visas sirds un dvēseles!

Pievienot komentāru