3 Zodiaka zīmes, kurām no 29. aprīļa līdz 5. maijam uzsmaidīs veiksme!

DVĪŅI

Var palaimēties satikt kādu, ar kuru sapratīsieties teju no pusvārda. Liksies, ka šo cilvēku pazīsti jau ilgu laiku. Būsi iegrimis domās par viņu tik ļoti, ka uz laiku pat aizmirsīsi par apkārt notiekošo.
Daudziem Dvīņiem šis laiks sola kādu slepenu pielūdzēju, kas patiesībā atrodas deguna galā, tikai izliekas par vienkāršu draugu. Padomā, vai kāds no tava draugu/paziņu loka pēdējā laikā nav īpaši jauks un gādīgs pret tevi? Visai ticams, ka šis cilvēks vairs negrib būt tikai tavs draugs, bet gan kas vairāk. Atver acis un nedod veltas cerības, ja labi zini, ka pats neko nevēlies!

SVARI

Šonedēļ izmēģini jaunas un eksotiskas lietas! Iegūtā pieredze ies roku rokā ar jaunajiem izaicinājumiem, viss izdosies, ja vien vairāk ticēsi sev! Negribēsi īpaši iespringt, domājot par naudu un laiku, jo domas vedīs pie mīlestības. Tai pašlaik nebūs īpaši daudz laika, ir svarīgākas nodarbes, kurām jākoncentrējas. Neuztraucies – mīļotais cilvēks sapratīs. Svarīgi būs izrunāties un par atsevišķām lietām vienoties.
Šis Svariem ir karjeras un jaunu iespēju laiks, tāpēc skaties uzmanīgi, lai nepalaistu garām kādu piedāvājumu! Ne viss tev tiks pasniegts ar karoti, būs pašam arī jāmeklē!

LAUVA

Iespējams, ka šonedēļ mierinājumu meklēsi nevis mīļotā cilvēka apskāvienos, bet gan sarunās ar kādu jauniepazītu cilvēku. Saskarsies ar vairākiem ļoti vilinošiem un daudzsološiem kārdinājumiem mīlas frontē. Tomēr, ja esi aizņemts, tad šim aizliegtajam auglim prātīgāk būtu pretoties. Ja tomēr sanāks iesaistīties tādās attiecībās, tad uzreiz jārēķinās ar to, ka otra pusīte agri vai vēlu to uzzinās. Ja esi brīvs, tad šī ir lieliska iespēja tev beidzot nodoties mīlas lietām! Sasteigt to būtu visai lieki, jo, kā zināms, kas ātri sākas, tas tik pat ātri beidzas. Būs labi, ja izliksies mazliet nepieejams!

Vairākus gadus kopā esošie pāri droši var izbaudīt brīvo laiku pie dabas, divatā vai kādā kompānijā – tam šoreiz nebūs lielas nozīmes!

 

Pievienot komentāru