Dari tik, cik spēj! Horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam

 

Auns Šonedēļ centies izvērtēt, kuri cilvēki tev ir svarīgi, bet ar kuriem nav jēgas uzturēt kontaktu. Pievērs uzmanību savām prioritātēm! Kas tavā dzīvē ir visbūtiskākais, bet ko var atstāt nosacītā novārtā?

Vērsis  Tev ieteicams darba vietā sevi maksimāli disciplinēt domām par darbu, taču, pārnākot mājas, šīs domas atstāt aiz nama durvīm. Nav izslēgts, ka saskarsies ar nelielām naudas grūtībām, kad būs jāietaupa un jāplāno savs budžets.

Dvīņi Kopumā veiksmīga nedēļa, jo īpaši mīlestībā, taču novārtā netiks atstāta arī karjera. Būsi apņēmības pilns darboties un iesaistīties dažādās aktivitātēs, tomēr zināma uzmanība būtu jāpievērš arī savai pašsajūtai – dari tik daudz, cik spēj!

Vēzis Iespējams, ka tu kādam cilvēkam esi palicis parādā, šis ir tas laiks, kad no tā būtu jāatbrīvojas un jāatstāj vieta pozitīvām domām un emocijām. Īpaša uzmanība būs jāvelta savai attīstībai.

Lauva Liekas, ka nekas nespēs tevi uztraukt vai izsist no sliedēm. Būtībā pasakaina nedēļa, kad vairāk laika varēsi veltīt tam, kas tev ir patiešām dārgs un tuvs. Varbūt pat apsvērsi domu par kāda jauna hobija uzsākšanu.

Jaunava Šonedēļ uzlabosies komunikācija ar vairākiem cilvēkiem, iespējams, ka nolemsi atjaunot kontaktu ar kādu vecu paziņu. Pārsteigumiem un neparedzamiem notikumiem pilna nedēļa – gatavojies nebijušajam!

Svari Šonedēļ izmēģini jaunas un eksotiskas lietas! Iegūtā pieredze ies roku rokā ar jaunajiem izaicinājumiem, viss izdosies, ja vien vairāk ticēsi sev! Negribēsi īpaši iespringt, domājot par naudu un laiku, jo domas vedīs pie mīlestības.

Skorpions Nobruņojies ar pacietību! Viss notiks, bet ne tagad un uzreiz! Ir jāpastrādā, lai kaut ko sasniegtu. Pēdējā laikā esi pārāk ilgi sēdējis uz veciem lauriem – pienācis laiks to mainīt! Ja kaut ko sev apsoli, tad to arī izdari!

Strēlnieks Vēlēsies, lai apkārtējie par tevi domā tikai to labāko, tomēr nevajadzētu aizrauties ar pielīšanu citiem. Tu nevari zaudēt savu lepnumu un pašcieņu. Drosme spēlēs lielu labi, kuras tev, par laimi, netrūks.

Mežāzis Nevajadzētu visu darīt uz savu galvu, bet gan konsultēties arī ar apkārtējiem, jo īpaši pirms kāda lēmuma pieņemšanas. Šonedēļ šķietami nesvarīgiem notikumiem var būt lielas sekas, tāpēc esi piesardzīgs!

Ūdensvīrs Labākais padomdevējs var izrādīties tavs partneris. Vajadzētu izvairīties no sarunām, kas saistītas ar citu cilvēku privātajām dzīvēm. Svarīgi būs skatīties pašam uz sevi, nevis apspriest to, ko dara apkārtējie.

Zivis Šonedēļ tevi sagaida vairākas tikšanās, svarīgi būs nesēdēt mājās un negaidīt brīnumus. Apmeklē dažādus sabiedriskos pasākumus, ja iespējams, tad pievērsies sportiskām aktivitātēm. Uzlabosi savu fizisko formu un iepazīsies ar interesantiem cilvēkiem.

Pievienot komentāru