3 zodiaka zīmes, kurām ziemas mēneši var atnest lielo mīlestību

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šī ziema nesīs jaunus piedzīvojumus un vislielāko veiksmi mīlestībā!

Nav izslēgts, ka nebūs dažādu konfliktu vai nesaskaņu, taču šīs Zodiaka zīmes decembra, janvāra un februāra mēnešos būs visveiksmīgākās mīlas jomā. Zvaigznes ir sastājušās jums par labu. Vai esi šo zīmju TOP 3?

 

VĒRSIS

Šajā periodā ar partneri beidzot varat nolemt virzīties attiecībās uz priekšu – citi iepazīstinās savu otro pusīti ar vecākiem, citi uzsāks kopdzīvi, daži dosies pirmajā kopīgajā ceļojumā, bet daži – uzsāks kopdzīvi. Nav izslēgts variants arī par ģimenes pieauguma plānošanu. Lai vai kā – viss izdosies, ja to patiešām vēlēsieties!

Daži Vērši var saprast, ka esošajās attiecībās tomēr nevēlas palikt, tāpēc uzsāks citas vai kādu brīdi izvēlēsies palikt vieni, lai sakārtotu savas domas un koncentrētos uz citām dzīves sfērām.

LAUVA

Ja neesi attiecībās, tad šajos mēnešos vari izlemt izlikt savus spēkus un frustrāciju karjeras sfērā, iepazīstoties ar veiksmīgiem cilvēkiem un iesaistoties jaunos projektos. Dažādu notikumu virkne tevi pavisam nejauši var novest pie sava potenciālā partnera iepazīšanas.

Ja esi attiecībās, tad šis jums solās būt ļoti harmonisks laiks, kad ar partneri savas attiecību problēmas sāksiet risināt daudz prātīgākā veidā. Uzlabosiet attiecības ne tikai ar savu otro pusīti. bet arī ar draugiem un ģimeni.

SVARI

Aukstais ziemas periods tevi neatturēs no kaisles un romantikas. Ja laiks aiz loga ir auksts un nepatīkams, tad gultā ies pilnīgi pretēji!

Brīvajiem Svariem šajā periodā ir augstas izredzes iepazīties ar kādu šarmantu un izskatīgu cilvēku, šķitīs, ka viss ir pārāk labi, lai būtu taisnība.

Iespējams, ka beidzot izlemsi iepazīstināt savu sirdsāķīti ar saviem vecākiem, nostiprinot attiecības, kā arī kopā parādīties sabiedrībā, tikai ar to nevajadzētu aizrauties tiem, kuri tikai nesen ir izšķīrušies un jau uzreiz uzsākuši jaunas attiecības.

Pievienot komentāru