Šis deserts ir īpašs ar to, ka ir pagatavojams pannā!
Lūk, kas tev būs nepieciešams:
2 olas
340g miltu
200g cukura
50g valriekstu
180g pūdercukura
220g biezpiena
10g cepamā pulvera
0,5l piena
60g melnās šokolādes
Pagatavošana:
Krēma pagatavošana – Sajauc cukuru, miltus (20g), olu un vaniļu. Ielejiet pienu, patstāvīgi maisot tā, lai masa ir viendabīga, bez kunkuļiem. Vāriet 5 minūtes uz mazas liesmas.
Pie biezpiena pievieno cepamo pulveri un samaisa.
Samaisa 1 olu ar cukuru. Atlikušos miltus pievieno klāt.
Izveido mīklu – sadala to pa daļām, katru sarullējot bumbiņā. Vajadzētu sanākt astoņām bumbiņām. Katru bumbiņu sarullē plānā plācenī. Caurdur ar dakšiņu un apcept no abām malām līdz iegūst zeltainu krāsu.
Plāceņus liek citu virs cita, ieziežot ar sagatavoto krēmu, tad kārtīgi apsmērē tortes malas. Apkaisa ar šokolādi un riekstiem!
Lai labi garšo!