4 zīmes, kurām 2022. gads nesīs ģimenes pieaugumu

2022. gads solā būs dažādiem notikumiem pilns.

Daži precēsies, bet daži tiks iepriecināti ar ģimenes pieaugumu!

VĒRSIS

Sirsnīgs un mīlestības pilns 2022. gads!

Daudziem Vēršiem 2022. gads nesīs ģimenes pieaugumu. Īpašs un sirsnīgs šis laiks būs ne tikai topošajām Vēršu māmiņām, bet arī tētiem. Svarīgi būtu, lai arī tēvs aktīvi iesaistās bērna augšanas procesos – pat tad, ja viņš vēl ir tikai puncī!

JAUNAVA

Jaunavas plānoti vai negaidīti kļūs par jaunajiem vecākiem. Šajā laikā gan būtu jāatceras māmiņām par sevis saudzēšanu. Ja darba vietā ir liels stress, tad varbūt, ka ir vērts apvērt darba vietas maiņu?

Jaunavas zvaigznājā dzimušajiem vīriešiem nāksies uzņemties diezgan lielu atbildību par savu bērnu un viņa māti. Nopietni izvērtē savas prioritātes!

STRĒLNIEKS

Lielisks periods bērnu radīšanai! 2022. gads Strēlniekiem nudien būs mīlestības piesātināts, tāpēc bērnu plānošana ir ļoti ieteicama lieta visiem, kas dzimuši Strēlnieka zvaigznājā!

Māmiņām būs visas iespējas apmeklēt dažādus kursus un vingrošanas, un, zinot viņu aktīvo dabu, iesaistīti tiks arī topošie tēti! Ļoti sirsnīgs un aizraujošs laiks!

ZIVIS

Zivtiņas 2022. gadā arī var iepriecināt ilgi gaidīta vēsts – ģimenes pieaugums! Nav svarīgi, vai bērns ir plānots vai ne, tas jūsu attiecībām uzliks zināmus pārbaudījumus, taču tie nāks jums par labu! Iepazīsi savu partneri tuvāk, un arī pati šajā gaidību laikā uzzināsi ko jaunu arī par sevi!

Pievienot komentāru